anel81m je napisao/la:
Kao prvo nama je vazno da naš klub postoji, da je još tu mada imamo bezbroj neprijatelja, sa svih strana!
Drugo, pa zar titula u ovoj jadnoj ligi ima neku vrijednost, usput kad do nje dođeš mućkama i namještanjima?!?!
Treće, odeš u drugo treće pretkolo EL i doživiš debakl svaki put.Usrećuješ tuđe navijače na način da im se klub iživljava na vama, i to trećerazredni!Obrukaš se svaki put i sa strepnjom čekaš utakmice, u nadi da nećeš doživjet katastrofu.Nekadašnja liga je bila jaka, ovo sada je realno šprdancija od fudbala!
svaki klub ima bruku dusmana, nasi najveci su u foteljama u BL I RS, ali da ne smaram sa tim...
a to da neko ne zeli titule zarad nekakve stabilnosti po klubovima je, to mi je glupost! zasto se takmicite onda jebt I trosite pare na Maletice, Vladavice I sl???
titule I mucke, izvini ali mi smo male mace za neke koji ih nizu vec godinama...od postenog sudjenja, kradje, namjerno promasenih penala I sl... 2 puta su nas izbacivali na pravdi boga iz lige, tako da nama prebacivati te stvari je pokvareno I samo iz ciste zlobe.
sto se tice brukanja u Evropi, ne znam sta Borac ima sa tim... bruka je sto su nas oni crnogorci namjestili I izbacili....smije im se citava evropa, ne nama vec njima I ugasili su se. kada te kriminalci tako odrade, to nema veze sa fudbalom, zar ne?!
od lzraelaca smo ispali, ali smo jedini klub koji je u Evropi pobijedio nekog njihovog predstavnika, sto je spomenuo I Suko na prenosu bh izrael