RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

shaman7
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la shaman7 » 22 nov 2014, 00:38

pravnik1981 je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Sutra od 20h, svi u dvoranu MHH! :opaopa:
+18 su obavezni u BL mladji odradjuju rukomet :D
Mladji RA + oni koji zbog posla ne mogu da idu ce da budu tu isto (barem tako receno). Momci su priredili neko iznenadjenje, znam sta je u pitanju, ali necemo to pisati.

Takodjer, gostujuci navijaci potvrdili neorganizovan dolazak, znaci onako privatno autima, drustvo u kombiju i slicno, cisto da podrze utakmicu i naprave jos bolju atmosferu.

Osvijetlajmo obraz grada i napunimo dvoranu sutra ! Velez samo gazi, uz vas jos vise.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 22 nov 2014, 06:25

pustite ove pacenike koji nastoje omalovaziti "sveti" klub :guz:

IDEMOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIIIII

sutra po pobjedu u BL da se malo izvadimo na kraju prvenstva :clap:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 22 nov 2014, 08:26

anel81m je napisao/la: Kao prvo nama je vazno da naš klub postoji, da je još tu mada imamo bezbroj neprijatelja, sa svih strana!
Drugo, pa zar titula u ovoj jadnoj ligi ima neku vrijednost, usput kad do nje dođeš mućkama i namještanjima?!?!
Treće, odeš u drugo treće pretkolo EL i doživiš debakl svaki put.Usrećuješ tuđe navijače na način da im se klub iživljava na vama, i to trećerazredni!Obrukaš se svaki put i sa strepnjom čekaš utakmice, u nadi da nećeš doživjet katastrofu.Nekadašnja liga je bila jaka, ovo sada je realno šprdancija od fudbala!
svaki klub ima bruku dusmana, nasi najveci su u foteljama u BL I RS, ali da ne smaram sa tim...
a to da neko ne zeli titule zarad nekakve stabilnosti po klubovima je, to mi je glupost! zasto se takmicite onda jebt I trosite pare na Maletice, Vladavice I sl???

titule I mucke, izvini ali mi smo male mace za neke koji ih nizu vec godinama...od postenog sudjenja, kradje, namjerno promasenih penala I sl... 2 puta su nas izbacivali na pravdi boga iz lige, tako da nama prebacivati te stvari je pokvareno I samo iz ciste zlobe.
sto se tice brukanja u Evropi, ne znam sta Borac ima sa tim... bruka je sto su nas oni crnogorci namjestili I izbacili....smije im se citava evropa, ne nama vec njima I ugasili su se. kada te kriminalci tako odrade, to nema veze sa fudbalom, zar ne?!
od lzraelaca smo ispali, ali smo jedini klub koji je u Evropi pobijedio nekog njihovog predstavnika, sto je spomenuo I Suko na prenosu bh izrael :D

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 22 nov 2014, 08:48

vlakanje je napisao/la:
anel81m je napisao/la: Kao prvo nama je vazno da naš klub postoji, da je još tu mada imamo bezbroj neprijatelja, sa svih strana!
Drugo, pa zar titula u ovoj jadnoj ligi ima neku vrijednost, usput kad do nje dođeš mućkama i namještanjima?!?!
Treće, odeš u drugo treće pretkolo EL i doživiš debakl svaki put.Usrećuješ tuđe navijače na način da im se klub iživljava na vama, i to trećerazredni!Obrukaš se svaki put i sa strepnjom čekaš utakmice, u nadi da nećeš doživjet katastrofu.Nekadašnja liga je bila jaka, ovo sada je realno šprdancija od fudbala!
svaki klub ima bruku dusmana, nasi najveci su u foteljama u BL I RS, ali da ne smaram sa tim...
a to da neko ne zeli titule zarad nekakve stabilnosti po klubovima je, to mi je glupost! zasto se takmicite onda jebt I trosite pare na Maletice, Vladavice I sl???

titule I mucke, izvini ali mi smo male mace za neke koji ih nizu vec godinama...od postenog sudjenja, kradje, namjerno promasenih penala I sl... 2 puta su nas izbacivali na pravdi boga iz lige, tako da nama prebacivati te stvari je pokvareno I samo iz ciste zlobe.
sto se tice brukanja u Evropi, ne znam sta Borac ima sa tim... bruka je sto su nas oni crnogorci namjestili I izbacili....smije im se citava evropa, ne nama vec njima I ugasili su se. kada te kriminalci tako odrade, to nema veze sa fudbalom, zar ne?!
od lzraelaca smo ispali, ali smo jedini klub koji je u Evropi pobijedio nekog njihovog predstavnika, sto je spomenuo I Suko na prenosu bh izrael :D
Ja sam konto da si ti jedan od onih čiji igrač je morao u finalu kupa penal promašiti.Zato sam i spominjao ono sve.
Uglavnom neznam koliko si upoznat i jesi li dolazio u Mostar, znaš li svu situaciju ovde?Većina klubova bi se na našem mjestu davno ugasila, velika većina.Zato i govorim da smo sretni što nam klub još uvijek postoji!
Nemamo skoro nikakvih dugova, napravili smo kakav takav stadiončić dok su neki klubovi imali idealne uslove kao npr. tvoj Borac, pa Čelik, Sloboda pa sad grcaju u enormnim dugovima.
A što se tiče izlaska u Evropu, reci mi koja je tebi razlika između albanskih klubova kad čuješ za neke?Nikakva, e tako ti je i sa našim klubovima gledano sa vana!

salmy

Post Postao/la salmy » 22 nov 2014, 10:28

vlakanje je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la: ti si izgubljen u vremenu i prostoru? :crazy:

zbog vas se bune mnogi klubovi, a o kakvom se klubu radi, govori činjenica da pred svaku utakmicu strahujete da vam ne stigne tužba za dugovanja. ako misliš da će ovo moći proći tek onako, grdno se varaš. već uveliko vlada jaz i nezadovoljstvo kod mnogi zbog puštanja Borcu.

savez je ionako na lošem glasu.

pa dobro, ja shvatam frustracije nekih "velikih" klubova i njihovih simpatizera koji zive u bajkama od prije 20-30 godina jer "ovakav" Borac je osvajao i ligu i prvenstvo, izborio Evropska takmicenja 4 godine u nizu :D
to su cinjenice, nekima su ovi rezultati pusti san i ove a i u narednim godinama.
Veliki filozofe "vlakanje, idi ti na svoj forum pa seri i pametuj o svom "Borcu" , a nemoj nas peglat sa pricama za malu djecu.
Pose..m se i na fifu i na nas savez i na upravu Borca, koja godinama mulja sa fakinima iz nogometnog saveza i provlaci se pickasto u evropska takmicenja.
Evo danas imate priliku da izađete na megdan i pokazete koliko je Borac jak, i ako pobjedite Velez kapa do poda, al ce te u k..cu pobjedit, nego cete abd fasovat bar dva komada u mrezi.
Forzaaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiii, danas samo pobjeda i nista vise :clap: :clap: :clap: :clap:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 22 nov 2014, 10:49

Razumijem da se ne treba zaboraviti ali brate mili dosta više sa tim kukanjem. To nas je i najviše ograničilo do sada uz brojne prepreke.

Što se tiče tekme, haj' mo da ostanemo neporaženi. Nije nam to nepoznato u BL. Rođeni !
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 22 nov 2014, 11:18

Sretno danas rodjeni do pozitivnog rezultata abd, sto da ne i do punog plijena :D
04.10.2009 !!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 22 nov 2014, 12:12

Goodison je napisao/la:Razumijem da se ne treba zaboraviti ali brate mili dosta više sa tim kukanjem. To nas je i najviše ograničilo do sada uz brojne prepreke.

Što se tiče tekme, haj' mo da ostanemo neporaženi. Nije nam to nepoznato u BL. Rođeni !
brate ostat neporazeni nam znaci odprilike isto kao i poraz! imamo 6 ekipa ispred nas koje nam bjeze 10,7,6,4,4 i poslje odluke fife borca koji nam bjezi jedan bod! mi moramo dobit da bi kakav takav prikljucak dobili vrhu jer treba se sjetit da sa ovom danasnjom tekmom protiv borca igramo 3 zaredom u gostima! ovo nam je sedma tekma u gostima i iz dosadasnji 6 imamo samo 3 nerijesena rezultata i 3 bijedna boda, to je tanko do bola! jesmo kiksali kuci sa olimpicom i mladosti ali u sustini na domacem terenu smo odradilo poso ove polusezone, 6 pobjeda i 2 nerijesena rezultata, mada bi svakako bolje bilo da smo i te 4 izgubljene bobe upisali na domacem terenu... sve ekipe iz vrha su koji put zijanule bodove na domacem terenu kao i mi(osim sirokog) ali fora je da su isto redovno kupili sva 3 boda sa gostovanja dok mi nemamo nijedne pobjede u gostima! sezona je daleko od izgubljene sto se tice top 4, zaostanak za vrhom nije toliki da se to nemoze sustic sa nekom malom serijom od 3-4 pobjede do koje smo u mogucnosti doc radi dobrog rasporeda u drugoj polusezoni, ali do tad bi valjalo cuknut sve 3 bobe protiv jednog od konkurenta u gostima a borac nam je preostao kao jedini od ti konkurenta! danas je zadnja tekma polusezone, poslje toga slijedi pauza od 3 mjeseca i danas treba ginut za svaku loptu, ostavit zadnji atom snage na terenu i ucinit sve moguce da se dodje do sva 3 boda!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 nov 2014, 16:33

Ovo nije Borac,ovo je FK Glamoč ili možda FK Grahovo.
Kao neka urbana sredina(al u kurtzu),a ono 'ubi turčina' im je nezaobilazan dekor.
Ne znam kome se obraćaju.Možda Maletiću,Blagojeviću,Andriji,nemam pojma...
Inače,trebamo uzeti ove banjOlučane.
Sve su to mahom banjOlučani,nema tu banjalučana.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 nov 2014, 16:36

I samo da nadodam,koja amterska tv je ova BHT.Koji je amater ovaj Šuko,to je strašno.
Zar nema mlađih,školovanih?
Vječno u našim srcima.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 22 nov 2014, 16:38

tepsija je napisao/la:I samo da nadodam,koja amterska tv je ova BHT.Koji je amater ovaj Šuko,to je strašno.
Zar nema mlađih,školovanih?
Sve rade preko qrca... Inace, nemamo neku igru, a oni jos manje.
Maletic je ono morao iskoristiti i to je to za sad...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 22 nov 2014, 16:39

Ovo nije Borac,ovo je FK Glamoč ili možda FK Grahovo.
Kao neka urbana sredina(al u kurtzu),a ono 'ubi turčina' im je nezaobilazan dekor.
Ne znam kome se obraćaju.Možda Maletiću,Blagojeviću,Andriji,nemam pojma...
Inače,trebamo uzeti ove banjOlučane.
Sve su to mahom banjOlučani,nema tu banjalučana.
Glup si majstore,da si malo inteligentniji skontao bi kome je namjenjeno.
Pocivaj u miru Marko!

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 nov 2014, 16:41

Papalukas je napisao/la:[
Glup si majstore,da si malo inteligentniji skontao bi kome je namjenjeno.
Pocivaj u miru Marko!
Baš nedugo nakon transparenta?
I šta ima Marko sa Borcem?
I šta imaju turci sa Premijer ligom?
Pusti seljačku demagogiju.Boli me neka stvar za Istanbul,za Tursku.
Haj sad,idemo dalje.
Vječno u našim srcima.

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 22 nov 2014, 16:44

Haj sad,idemo dalje.
Sta ti imas sa Turcima???Ako si se nasao prozvanim toj je vec tvoj problem....

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 nov 2014, 16:44

Tako jeeeeee,tako jeeeeeeee!!!!!
Vječno u našim srcima.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 22 nov 2014, 16:44

HAJDAROVICCCCCCC

Nisam mislio da ce ova lopta proci.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 nov 2014, 16:46

Papalukas je napisao/la:
Haj sad,idemo dalje.
Sta ti imas sa Turcima???Ako si se nasao prozvanim toj je vec tvoj problem....
Ne volim ovakva skandiranja.Dovoljno?Haj sad odpepaj.I prije Marka su bila ovakva skandiranja,kad je bio Željo,Sarajevo...pusti mi glamočke šupljake.
Pratimo utakmicu.Rođeni vode :bih:
Vječno u našim srcima.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 22 nov 2014, 16:46

Bravo braco samo tako jos im jedan i neka onda pjevaju pogrdne pjesme!! :clap:
04.10.2009 !!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 22 nov 2014, 16:47

Tooooooooooooooooo Tooooooooooooooooo.Bolji smo vidi se,Joj terena pa bolji je u sjevernom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 22 nov 2014, 16:50

Tako jeeee :cool:
Realno morat ćemo još jedan zabit ako želimo ovo pobjedit na kraju...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.