Virtu4l je napisao/la:Ko govori o našim curlikama
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Wiena u transu jeeee
vadimo qurcineeee
beckim curlikama jeeeee
dozvoljeno pusenjeeeee

vadimo qurcineeee
beckim curlikama jeeeee
dozvoljeno pusenjeeeee
1946
Sestre austrougarske ce kleknut.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Virtu4l je napisao/la:Yebes to, idemo loviti ove niskog moralaCartman je napisao/la:Uh sto ce tu bit ciganluka.Goalgetter je napisao/la:Bice i festa poslije tekme u Becu, predpostavljam Halid ili Enes Begovic.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ništa se ne cerekaj, nego štekaj lovu, idemo da pokorimo glavni grad bivše nam države 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja ću u ta doba već pofino pokoravati zapadnu Evropu, a možda i do Beča naletim imam rodbine i tamo
Sjećam se dobro da je Goalgetter obećao neke pive i mezu
EDIT: Očekujem i Legendu u Beču, sredi mu neki godišnji, para ima.
Sjećam se dobro da je Goalgetter obećao neke pive i mezu
EDIT: Očekujem i Legendu u Beču, sredi mu neki godišnji, para ima.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 15 okt 2014, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DonCorleone
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Bježi ba, pa on bi me u gasnu komoru smjestioGoalgetter je napisao/la:I ja sam tek 3 puta bio u Becu, nisam jos upoznat sa tim, morace nam @Corleone naci smjestaj, obavezno konobarice ko sto @Sabinho rece.sam ću ja
Ima nedaleko Hotel Auschwitz (bogata historija
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Consigliere
- Kontakt:
Morel' kljuc ovdje? Pocela su preseravanja... 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ne mere, sta jeConsigliere je napisao/la:Morel' kljuc ovdje? Pocela su preseravanja...
1946
Ma ovako ovo oni godinama najavljuju, neka okupljanja, sredjivanja rodica legendi i ljiljanu i na kraju nista 
Sta imas cestitati budalama koje su dale podrsku Susicu?hogarstrasni je napisao/la:Svaka cast raji za korektnost !Consigliere je napisao/la: Wilmots na 01:13 aplaudira nasim navijacima... Kasnije je izjavio da je odusevljen sto nije bilo zvizduka za himnu Belgije
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma kakve rodice, legenda je toliko skroman da od mene trazi sestru.Sheyi je napisao/la:Ma ovako ovo oni godinama najavljuju, neka okupljanja, sredjivanja rodica legendi i ljiljanu i na kraju nista
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Dobrovoljno se prijavljuje da radi dodatne sate, kaže da štedi za Francusku, joj kad ga Pape ohladibagrcavi je napisao/la:EDIT: Očekujem i Legendu u Beču, sredi mu neki godišnji, para ima.
Ti si dobro proš'oCartman je napisao/la:Ma kakve rodice, legenda je toliko skroman da od mene trazi sestru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imal za mene mjesta?
Imam tamo rodicu.
Imam tamo rodicu.
- DonCorleone
- Kontakt:
Moze li soba za rodicuBelmin6 je napisao/la:Imal za mene mjesta?
Imam tamo rodicu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Moze, ako dodje u sobi kakva s papirima. 
- Consigliere
- Kontakt:
Head je napisao/la:Ne mere, sta jeConsigliere je napisao/la:Morel' kljuc ovdje? Pocela su preseravanja...

Fit Tony: I keep my friends close...
Da i sta bi to trebalo da znaci. U zadnjih 5,6,7 neznam ni ja koliko sezona Salihovic je bio standardan igrac svog kluba. I biti ce najvjerovatnije i ove sezone. Prvo kolo nije igrao mislim da je bilo ono natezanje oko transfera u Hull. Drugo je igrao. PROTIV KIPRA GA PAPE NIJE STAVIO U PRVIH 11. ( znaci zato jer samo jednu od prve dvije utakmice nije bio starter to je bilo Papetu dovoljan razlog da zbog toga ne igra u prvih 11 protiv Kipra WOW ). Treca 45 min a onda je zamjenjen zbog povrede. A poslje nije igrao isto zbog povrede.Juventinisimo je napisao/la:Salihovic..
Aug,23-1 kolo - Augsburg - ni minute
Aug,30-2 kolo - Werder - igrao od 73 minute
Sep,9 Bosna - Kipar
Sep,13-3 kolo - Wolfsburg - igrao do 46 minute
Sep,20-4 kolo - Stuttgart - ni minute
Sep,23-5 kolo - Freiburg - ni minute
Situacija kod Salihovica je IDENTICNA kao kod Mujdze ( kojega su mnogi Papetovci kritikovali i govorili bas ove razloge kao nestandardan igrac u prosjecnom Bundesligasu i da je zato Mujdza kao opravdano nije igrao protiv Kipra
Nije tacno da je kod 4-4-2 ( 4 igaca u sredini terena ) gusci raspored u sredini terena nego kod 4-5-1 ( 5 igraca u sredini terena ) ako ti igraci igraju na normalan nacin. Uvijek je bilo da ako igras sa dvojicom klasicnih napadaca da to znaci jedan igrac manje u sredini terena nego kada igras sa samo jednim klasicnim napadacem. To su osnovne stvari.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Kaže poselami @Virtu4laVirtu4l je napisao/la:Reci mu da je pravi gazijaNerminovic je napisao/la:Jest' ali babo platio avionsku i ostalo,![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: AdinTR, denza, FerdinandF, Hajdeee, izdzezveubrazil, kolezeljovac, travuljasSs i 83 gosta.