Fordinjo je napisao/la:City nudi Borusiji Dzeku i pare za Lewandovskog...
Malo brate, trebali su još Aguera ubaciti u posao.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Fordinjo je napisao/la:City nudi Borusiji Dzeku i pare za Lewandovskog...
City nista ne nudi, kakav ba Lewandowski i pare za Dzeku. Da mi bi znati, kako dolazite do takvih izvora.Fordinjo je napisao/la:City nudi Borusiji Dzeku i pare za Lewandovskog...
Da zakljucamo temu?ciza je napisao/la:dok se vi ovdje handrite oko Dzekinog kvaltietai moguceg transferu Dzeko i Ibro na hvaru hlade j***
Sumnjam da ce oni dovesti napadaca koji je po kvaliteti iza Aguera i Dzeke. Ybga, City je to, pogledaj ostatak tima kako je na svim pozicijama imaju duple alternative, tako i ocekivam da ce biti u napadu. Igrat ce EPL, LP, Liga Kup i FA Cup, a ako imas velike ambicije kao City, moras imati makar 3, ako ne i 4 kvalitetna napadaca za to, jer Dzeko i Aguero ne mogu iznijeti taj sav teret (Dzeko zna upasti u golgetersku krizu, dok je Aguero u prosloj sezoni par puta bio i povrijedjen).ultrasstyle_tz je napisao/la:ne vjerujem da ce Pelegrini prodavati Dzeku, ova pojacanja sto se namecu (osim mozda Gomeza) su igraci koji se dovode da budu treci spic, treci izbor. Dakle racuna vjerovatno na Dzeku i Aguera kao prva dva , eh sad zavisi koja formacija ce se igrati, dal samo sa jednim spicem i onda rotirati njih 2 zavisno od forme i protivnika.
Izvor? gdje si to procitao?BakaSliskovic je napisao/la:Kažu da bi Man City dao Džeku i pare Milanu za El Sharaawyja - ja mislim da bi to za Džeku bio odličan potez! Šta vi kažete?
ma brate zvao ga na pitu i na hurmasiceGoalgetter je napisao/la:http://****/fudbal/sta-je-dzeko ... razgovoru/
E i ovih medija![]()
![]()
... Bas se pitam otkud im ova vijest, to neko prisluskiva telefonske razgovore citija
Goalgetter je napisao/la:http://****/fudbal/sta-je-dzeko ... razgovoru/
E i ovih medija![]()
![]()
... Bas se pitam otkud im ova vijest, to neko prisluskiva telefonske razgovore citija