shaman7 je napisao/la:18:13 poluvrijeme za Velež
FORZA VELEZ
shaman7 je napisao/la:18:13 poluvrijeme za Velež
28:23 ; 10 minuta do krajaAlemC85 je napisao/la:shaman7 je napisao/la:18:13 poluvrijeme za Velež
FORZA VELEZ![]()
Halo Papalukas, otisao si malo predaleko. Ovde niko ne opravdava ubistvo momka iz Srbije /navijaca/ i to je zaista tuzno i zalosno, ali nije normalno da se takve stvari skandiraju za vrijeme utakmice Borac-Velež i pominju se "turci" koji su primitivcima sinonim za bosnjaka.Papalukas je napisao/la:Evo samo cu jos jednom ovdje napisati,LJUDI DA LI STE VI RETARDIRANI, povici ubij turcina su se odnosili zbog smrti momka od 25 godina,kako vas nije sramota vise opravdavati ubistvo jer je ubijen Srbin,gadi mi se vise sve,pa znate li da su navijaci Borca bili na sahrani Vedrana Puljic,jer bez obzira za koga navija i koje je vjere on je navijac i dosao je da bodri svoj klub.Sinoc je ubijen momak ispred dvorane jer je dosao da navija, od tih smrdljivih Turaka.Sjeme im azijatsko **** i svima ko se poistovjecuje sa tim divljacima.
I neko se cudi zasto su ljudi prestali da pisu ovde,upravo se i ja odjavljujem,pozdrav za sve normalne ljude,vise nikad nista necu napisati......
POBJEDA 32:31. Pad mali pred kraj , umor svoje odradio, ali zasluzena pobjeda sigurno. Uskoro slike i izvjestajAlemC85 je napisao/la:samo javljaj i dočaraj atmosferu...
čestitke momcima VELEŽ I SAMO VELEŽshaman7 je napisao/la:POBJEDA 32:31. Pad mali pred kraj , umor svoje odradio, ali zasluzena pobjeda sigurno. Uskoro slike i izvjestajAlemC85 je napisao/la:samo javljaj i dočaraj atmosferu...
Svaka cast momcima.Vidi se da su to pretezno sve momci iz Mostara i da ginu za svoj dres.Bravo RođeniAlemC85 je napisao/la:shaman7 je napisao/la:POBJEDA 32:31. Pad mali pred kraj , umor svoje odradio, ali zasluzena pobjeda sigurno. Uskoro slike i izvjestajAlemC85 je napisao/la:samo javljaj i dočaraj atmosferu...
ako neko zna može li na pp. ako je istina da je namještaljka?el-fighter je napisao/la:Cim je pocelo drugo poluvrijeme znao sam da je nastimana utakmica. U prvom poluvremenu igramo jako dobro, Borac se ne moze sastavit sa loptom, u drugom potpuno obrnuta situacija. BANDO LOPOVSKA!!
Cestitke rukometasima na jos jednoj pobjedi.
Čekamo jednog čikicu koji odradjuje taj posao da postavi, pa i ja vama.Andrija je napisao/la:
Svaka cast momcima.Vidi se da su to pretezno sve momci iz Mostara i da ginu za svoj dres.Bravo Rođeni![]()
![]()
Ima li kakav snimak?
svi kukaju na teren u Mostaru, a vaš je danas ličio na Nevesinjsko polje prije rata, kada ga treba preorati za proljeće...veteran 1987 je napisao/la:Dobri ste bili, ali niste jos dorasli za neki malo bolji rezultat, nazalost nasi momci su malo potcijenili protivnika, pa su morali ozbiljnije zapeti u drugom poluvremenu.
Uglavnom imate solidnih igraca, onaj celo na zadnjem veznom bi imao mjesta i kod nas...
i ja se pridruzujem j.....nju mame..katastrofa,1 poluvrijeme mogu da kazem kao iz udzbenika ali 2 totalni pad,pogubljenost na terenu,ko muhe bez glave,kondicija nidje veze,jedini blagojevic zadovoljio,covjek je orao po citavom terenu,nema gdje ga nije bilo,ostali,manekeni,sminkeri,frajeri..jednostavno receno dno dna...pravnik1981 je napisao/la:Manekeni na travi otidjite iducu tekmu na rukomet i vidite kako se bori za sveti dres jeb.em vam mame od trenera preko strucnog staba do igraca.....Svaka cast rukometasima tako se bori za sveti dres![]()
ljudi koji ja msm i ne primaju platu bore se lavovski a vi manekeni te vam daj bus pa svako gostovanje dan prije se ide pa daj najbolji hotel u gradu i onda nam vratite ovako poserem vam se u usta...I u 2 polusezoni ako dobijemo 2 prva gostovanja svi cete rec spremni smo za evropu..sta si bola spreman, kad dobijes Na grbavici kosevu bp bl tuzla siroki bb...barem 3 od tih gostovanja kad dobijemo onda mozemo rec da smo spremni za evropu...jos jednom vam se naj.ebem mame !
Eto vi ste bili jaki u pi.ku materinu, da vam nije bilo Joce Stokica koji je predstavljao pola tima Borca, k a r i n u bi vi nas dobili i naravno da nije bilo nasih neintelegentnih panjeva Haurdica i Mike koji su na kraju sve ukenjali svojim ponasanjem.Nema sanse da vi i mi zavrsimo u Evropi, mozda cemo mi preko kupa ali Borac neveteran 1987 je napisao/la:Ma nebitno, uglavnom hvala na cestitkama, mi nastavljamo borbu za evropu, a vama zelim srecu, mada realno ste dosta tanki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.