Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la LBJ MVP » 09 sep 2011, 22:54

alacious je napisao/la:
Kad saznam sta su pusili,javicu ti.. :D :D
Meni se ne ide s njima,al jbg bolje i to nego nikako :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 09 sep 2011, 22:58

LBJ MVP je napisao/la:
alacious je napisao/la:
Kad saznam sta su pusili,javicu ti.. :D :D
Meni se ne ide s njima,al jbg bolje i to nego nikako :mrgreen:

K'o da se meni ide...vec sam is'o s rajom,al' necu odbit ni da idem s njima :D

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 10 sep 2011, 00:25

pa reci koliko imas u gotovini para, koliko mozes izdvojiti, da pomognemo, ako ne, onda kupi neki preko telekoma, ili ukrades od nekoga
ma kakva gotovina, rate su majka svega :lol: :lol: zato i hocu da uzmem od telekoma, kao i svak, na rate :lol: :lol: al dobro cu razmislit :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 sep 2011, 00:27

Papastathopoulos je napisao/la:
pa reci koliko imas u gotovini para, koliko mozes izdvojiti, da pomognemo, ako ne, onda kupi neki preko telekoma, ili ukrades od nekoga
ma kakva gotovina, rate su majka svega :lol: :lol: zato i hocu da uzmem od telekoma, kao i svak, na rate :lol: :lol: al dobro cu razmislit :lol:
Ne uzimaj od njih ja već jednom morao display mjenjat :mrgreen: S tim da mi i sada nešto bijelo ima po displayu(ne nisam bacao po mobitelu :lol: )Često se zna ugasit bez razloga itd. itd.Uglavnom ja ga moram trpit jer i nisam dobar s parama,a i ne daju mi se za mobitel pare :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 10 sep 2011, 00:34

LBJ MVP je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:
Ne uzimaj od njih ja već jednom morao display mjenjat :mrgreen: S tim da mi i sada nešto bijelo ima po displayu(ne nisam bacao po mobitelu :lol: )Često se zna ugasit bez razloga itd. itd.Uglavnom ja ga moram trpit jer i nisam dobar s parama,a i ne daju mi se za mobitel pare :mrgreen:
:lol: zato sam i rekao, dobro cu razmislit prije nego se zajebem :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 sep 2011, 15:39

Ljudi help. Imam dva albuma na fejsu (Zidne fotografije i Slike Profila) sad zelim da prebacim sve slike iz albuma Zidne fotografije u Slike profila sa lajkovima, komentarima i ostalo, posto mi je album slike profila prazan... jel to ikako moguće i ako je neka mi neko objasni ?

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 sep 2011, 00:56

ubi danasnju omladinu lajkovi i komentari, ovo je danas drugi koji ima slican problem :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 sep 2011, 00:57

QUARESMA 18<<< je napisao/la:ubi danasnju omladinu lajkovi i komentari, ovo je danas drugi koji ima slican problem :mrgreen:
Jbg živi se od toga zato su svi mršavi u današnje doba :mrgreen:

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 11 sep 2011, 01:22

baci ja ljudi prdu...malo mi je i smedjeg na gacama ostalo...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 sep 2011, 01:27

bimbrlica je napisao/la:baci ja ljudi prdu...malo mi je i smedjeg na gacama ostalo...
Operi jbt

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 11 sep 2011, 01:27

LBJ MVP je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:baci ja ljudi prdu...malo mi je i smedjeg na gacama ostalo...
Operi jbt
ma nista to,pustit cu nek se skori pa svaki put kad prnem preko toga da uzasno smrdi...
to je neka taktika koju razradjujem

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 sep 2011, 01:31

bimbrlica je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Operi jbt
ma nista to,pustit cu nek se skori pa svaki put kad prnem preko toga da uzasno smrdi...
Jači si taktičar od Sušića

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 11 sep 2011, 01:34

ja sam u rangu Fuada Muzurovica

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 sep 2011, 01:38

bimbrlica je napisao/la:ja sam u rangu Fuada Muzurovica
Pa ja to je to mislim

Fedex
Kontakt:

Post Postao/la Fedex » 11 sep 2011, 01:55

LBJ MVP je napisao/la:
Pa ja to je to mislim
Murinho ti nije ni do koljena :D :D :mrgreen:-

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 sep 2011, 01:56

Fedex je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Pa ja to je to mislim
Murinho ti nije ni do koljena :D :D :mrgreen:-
Ma ne može mu Mourinho ni obalit

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 11 sep 2011, 05:30

hocel ko kod mene evo ostala mi jos 2 piva
Thomas Müller - Fußballgott

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 11 sep 2011, 15:25

bimbrlica je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Operi jbt
sto si ogavan :mrgreen:

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 11 sep 2011, 15:38

http://www.sarajevo-x.com/svijet/clanak/110911002" onclick="window.open(this.href);return false;

Deset godina od napada na SAD

11. septembar 2001, dan koji je promijenio svijet

Sjedinjene Američke Države u nedjelju obilježavaju desetu godišnjicu napada na New York, Washington i Pennsylvaniju.

Zakazane su komemoracije na sva tri mjesta na koja su udarila četiri oteta aviona, ubivši više hiljada ljudi. Spomenik onima koji su poginuli bit će postavljen na mjestu World Trade Centera, čiji su tornjevi blizanci uništeni u napadima. Američki predsjednik Barack Obama izjavio je kako su SAD i dalje na oprezu i budne u borbi protiv terorizma. Kao i u ranijim obilježavanjima godišnjice imena svih žrtava će biti pročitana na ceremoniji u New Yorku.

Pritom će se napraviti pauze za šutnju tačno u vrijeme kad su dva aviona udarila u WTC, treći je udario u Pentagon, a četvrti je bio prisiljen sletjeti u polje u Shanksvilleu, Pennsylvania, nakon što su se putnici borili s otmičarima.

Predsjednik Obama trebao bi putovati u sva tri mjesta na kojima će biti održane komemoracije. Govoreći u subotu, rekao je da su SAD još jače 10 godina nakon napada. "Kao prilagodljiv narod, mi ćemo nastaviti", rekao je Obama dodavši kako je Al-Qaida na putu prema porazu.

Mjere sigurnosti su pooštrene u New Yorku i Washingtonu nakon što je primljeno upozorenje da je Al-Qaida možda poslala napadače. Predsjedniku Obami će se u New Yorku pridružiti George W. Bush, koji je bio predsjednik u vrijeme napada. Bush je u subotu u Shanksvilleu rekao da SAD nikad neće zaboraviti ovaj zločin, te da su događaji od 11. septembra 2001. dramatično promijenili njegovu predsjedničku ulogu.

"Od predsjednika koji je prvenstveno bio usmjeren na domaća pitanja morao sam se preobratiti u ratnog predsjednika. To je nešto što nikad nisam želio niti sam mogao predvidjeti", rekao je Bush, prenosi BBC. Nije 11. septembar 2001. promijenio samo Bushovu ulogu, ti su događaji, u čemu se slažu gotovo svi komentatori, zasigurno promijenili svijet.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 11 sep 2011, 15:50

[youtube][/youtube]
Poslusajte ovog bolida... :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, Giuseppe1, PSV i 14 gostiju.