FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Volio bi da me demantuje, mislim da Karic nije pravi izbor....tu su ti odmah ovi menadzeri jarani....ali valjda znaju sta rade.....nije da nema trenera koji bi radili u Slobodi...koliko para toliko muzike.....al kad ti moras placati dugove sto nam ostavise tuzlaci iz carsije....popisam im se u porijeklo.....
Slazem se u potpunosti,a ima nas Slobodasa koji se sjecaju 2002 godine kad je igro za Zelju,pa se fato za muda i okreto prema tribini zapad,provociro i slicno,ali hajde .Nek je ispunjena zelja kaficu unutar stadionaSkver je napisao/la: ↑13 okt 2025, 18:39Volio bi da me demantuje, mislim da Karic nije pravi izbor....tu su ti odmah ovi menadzeri jarani....ali valjda znaju sta rade.....nije da nema trenera koji bi radili u Slobodi...koliko para toliko muzike.....al kad ti moras placati dugove sto nam ostavise tuzlaci iz carsije....popisam im se u porijeklo.....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Imaju i Viber poruke....kad je pokusao iskompromitovati tog istog Azmira....klasicni jalijas.....HPCompaq je napisao/la: ↑13 okt 2025, 18:46Slazem se u potpunosti,a ima nas Slobodasa koji se sjecaju 2002 godine kad je igro za Zelju,pa se fato za muda i okreto prema tribini zapad,provociro i slicno,ali hajde .Nek je ispunjena zelja kaficu unutar stadionaSkver je napisao/la: ↑13 okt 2025, 18:39Volio bi da me demantuje, mislim da Karic nije pravi izbor....tu su ti odmah ovi menadzeri jarani....ali valjda znaju sta rade.....nije da nema trenera koji bi radili u Slobodi...koliko para toliko muzike.....al kad ti moras placati dugove sto nam ostavise tuzlaci iz carsije....popisam im se u porijeklo.....
-
- Kontakt:
Svako od nas bi htio Jakirovice, Dudice i slicne. Sta da im ponudimo? Klub tavori, postajemo jo-jo klub, udjemo, pa ispadnemo. A da ne govorim o situaciji u klubu.
Skoro svako od nas je molio Boga da dodje Krpic, a znamo kako je srcano proslavljao golove protiv nas. U prevodu, pokrij se koliko je dug jorgan.
Skoro svako od nas je molio Boga da dodje Krpic, a znamo kako je srcano proslavljao golove protiv nas. U prevodu, pokrij se koliko je dug jorgan.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mene je Jankovic pravo razocarao, u PL je pokazivao znakove da ima kvaliteta da bi mogao biti dobar trener.....U ovoj ligi me je skroz razocarao, bezmuda i beskrvna igra, nelogicne rotacije, forsiranje antitalenata.....jedina prednost ovog Karica je sto je jalijas sa mudima u odnosu na Jankovica koji je vise kukao nego pokazao....nadati se je boljem....vrijeme ce nam pokazati....
Ali Azmire zar Karic posle svega jbo ga ti u dupe zar nema trenera na ovom svijetu.
ko god bio trener valja mu trpiti menadžerske priče. barem tako izgleda. Denis jbga, al je naš. neko se sjeća 2002 ja se sjećam mislim 96 i grbavice i našeg velikog boda. tuku oni al tuce i Denis. Mislim da je tad dobio i crveni. Skinuo kopačke i lagano a oni hoce pobudaliti
& $ ?
100% tako jeSkver je napisao/la: ↑13 okt 2025, 18:56Imaju i Viber poruke....kad je pokusao iskompromitovati tog istog Azmira....klasicni jalijas.....HPCompaq je napisao/la: ↑13 okt 2025, 18:46Slazem se u potpunosti,a ima nas Slobodasa koji se sjecaju 2002 godine kad je igro za Zelju,pa se fato za muda i okreto prema tribini zapad,provociro i slicno,ali hajde .Nek je ispunjena zelja kaficu unutar stadionaSkver je napisao/la: ↑13 okt 2025, 18:39Volio bi da me demantuje, mislim da Karic nije pravi izbor....tu su ti odmah ovi menadzeri jarani....ali valjda znaju sta rade.....nije da nema trenera koji bi radili u Slobodi...koliko para toliko muzike.....al kad ti moras placati dugove sto nam ostavise tuzlaci iz carsije....popisam im se u porijeklo.....
Ionako nećemo ući, pikće uz pomoć vice ulazi.
Neka Denisa, da vidimo kako će to izgledati.
Mislim da će biti upgrade u odnosu na Igora.
Dovoljno je da poreda igrače na prirodne pozicije, i odmah je bolji.
Neka Denisa, da vidimo kako će to izgledati.
Mislim da će biti upgrade u odnosu na Igora.
Dovoljno je da poreda igrače na prirodne pozicije, i odmah je bolji.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.