RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

shaman7
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la shaman7 » 08 dec 2014, 15:49

Ko ima vladavica u prijateljima na fb moze da vidi jedan status objavljen danas ili jucer, nisam siguran. Uglavnom nimalo mi se ne svidja ovo, iako nisam shvatio sta je tacno u pitanju, ne zvuci dobro nimalo

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 08 dec 2014, 15:52

AlemC85 je napisao/la:Vladavić napustio VELEŽ.
Previše smo očekivali od njega a on to nije pružio,tako da je bilo teško i njemu sve to podnjeti.Trudio je se,ali nije ga išlo nikako.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 08 dec 2014, 16:19

Kakav je ovo status u vladavica i komentari ? Samo smo to od njega na ovoj polusezoni dobili nista drugo.. :nedam: :nedam:
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 dec 2014, 16:20

shaman7 je napisao/la:Ko ima vladavica u prijateljima na fb moze da vidi jedan status objavljen danas ili jucer, nisam siguran. Uglavnom nimalo mi se ne svidja ovo, iako nisam shvatio sta je tacno u pitanju, ne zvuci dobro nimalo
ma sve je ovo meni čudno očigledno je da je dobrano narušena atmosfera u klubu. :facepalm:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 08 dec 2014, 16:29

Meni je drago sto stariji igraci odlaze,nadam se samo da ce mladji igraci koji ce doc uradit pravu stvar i imat strasno proljece kao i prosle sezone :opaopa: :opaopa:
#musvdg

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 08 dec 2014, 16:32

1922VFC1981 je napisao/la:Kakav je ovo status u vladavica i komentari ? Samo smo to od njega na ovoj polusezoni dobili nista drugo.. :nedam: :nedam:
sta pise?

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 08 dec 2014, 17:20

mikki21 je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:Kakav je ovo status u vladavica i komentari ? Samo smo to od njega na ovoj polusezoni dobili nista drugo.. :nedam: :nedam:
sta pise?
"VLADAVIĆ, ŠKALJIĆ NEXT PLEASE"
Meni je smješnije kad vidim ko lajka i komentariše. Npr. Dušan Đokić koji nas je ukopao ono malo što je branio i vazda nešto srao na feju zasluženo otjeran, pa onda Stefo standardno komentariše i uvlači se Vladi pa onda oni igrači što su otjerani jer se nisu trijeznili nikad :roll: ili su bili preloši da ih ne nabrajam možete i sami pogledat :roll:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 08 dec 2014, 17:24

Volio bi ja ovog stefu vidit u dresu Veleža da ga raja ishakaju malo :urnebes:

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 08 dec 2014, 17:30

Svaka čast Feji kad tjera sve koji nisu zaslužili da igraju. Svaka čast Vladi ali realno ništa nije pokazao u ovoj polusezoni bolje nekog mlađeg forsirati a njemu sretno u nastavku karijere. A ovaj Đokić što sere nešto bolje mu je da šuti.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 08 dec 2014, 17:32

AlemC85 je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Ko ima vladavica u prijateljima na fb moze da vidi jedan status objavljen danas ili jucer, nisam siguran. Uglavnom nimalo mi se ne svidja ovo, iako nisam shvatio sta je tacno u pitanju, ne zvuci dobro nimalo
ma sve je ovo meni čudno očigledno je da je dobrano narušena atmosfera u klubu. :facepalm:
@Aleme zar te ovako nesto iznenadjuje.Samo slijepci nisu mogli primjetiti da u nasim redovima nesto nestima.Ovo je sve jedan ogromni fuuuujjjjj.Sad se nesto ko pravi atmosfera na fb-u da bi mi navijaci trebali biti uz ovakve likove a ne uz klub.
Ne zelim na ovakav nacin (anonimno) da pljujem ni po jednom igracu,ali isto tako ih molim da ne narusavaju dodatno odnose izmedju kluba i navijaca.Neka se gospodski povuku i traze glavi selameta.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 08 dec 2014, 17:39

Haurdica zajedno sa njima, nije nista pokazao, promasaj prelaznog roka sto posto.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 dec 2014, 17:42

rodjenisa je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
@Aleme zar te ovako nesto iznenadjuje.Samo slijepci nisu mogli primjetiti da u nasim redovima nesto nestima.Ovo je sve jedan ogromni fuuuujjjjj.Sad se nesto ko pravi atmosfera na fb-u da bi mi navijaci trebali biti uz ovakve likove a ne uz klub.
Ne zelim na ovakav nacin (anonimno) da pljujem ni po jednom igracu,ali isto tako ih molim da ne narusavaju dodatno odnose izmedju kluba i navijaca.Neka se gospodski povuku i traze glavi selameta.
drug, raji je svega dosta, jer nema posla, kriza velika, a jedino se raja raduje kada Velež igra da barem malo zaboravi na teške probleme...

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 08 dec 2014, 18:10

Vlada ponjake ti se u usta.Ti legenda :lol: :lol: Ti si jedan obični klošar.Fuj :puke: :puke: Ne možeš utakmice odigrat kako treba i ti našao pričat :evil:
Đokiću nemam šta reći.U penziju starče sa refleksima ko u mrtve mačke :puke:Nulo od čovjeka, hvala bogu riješili smo ga se.
Stefane ti si dokazao kakav si čovjek ljetos.Zaigrat ćeš ti u Veležu, aha :lol: :lol:
I pitamo se što smo bili loši ovu polusezonu :roll:Atmosfera 0, a glavnu riječ je predpostavljam vodio Vlada.
KLUB IZNAD SVIH :!:
Feja majstore zatjeraj gamad i pijance!!!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 08 dec 2014, 19:40

Kakva je situacija sa pomocnim....radi li se ista??

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 08 dec 2014, 20:02

pravnik1981 je napisao/la:Kakva je situacija sa pomocnim....radi li se ista??
Mislim da nije vrijeme je lose,a fkvelez.ba slab sa informacijama osjedi covjek cekajuci bar nesto neki trud,rad nesto :plac: :plac:
#musvdg

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 dec 2014, 21:28

Kakva neprofesionalnost od strane Vladavića, nevjerovatno. Kakve god da razmirice imaš sa nekim ljudima koji su unutar struktura kluba kao što je Velež, ne radi se takvi ispadi, i ne riješavaju razmirice preko leđa kluba.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 09 dec 2014, 09:13

Iako je jesenja sezona bila promasaj, Feja ima moju punu podrsku. Vise je nego ocigledno bilo da nesto "smrdi" u svlacionici, da nema one borbe i htjenja koje nas je krasilo od februara do maja. Timski duh, kao sto i sam Feja rece je bio glavni (ne i jedini) razlog losih rezultata. Tu je i Feja krivac jer je totalno usrao sa "pojacanjima". Treci razlog su povrede Blagojevica i Jankovica, nasih kljucnih igraca.
Mislim da je pravi potez rijesiti se Vladavica. Jednu stvar glumiti na terenu a drugu srati preko fb moze samo dvolican covjek. Takvi igraci koji nam truju atmosferu trebaju biti udaljeni od svetinje. Nije samo Vladavic nego sve i jedan od igraca koji je lajko njegov post (Dino Cemalovic, Marsel mace, Eldin Beso i Mustafa Setka)!
Nije vam FK Velez babovina, ako vam se nesvidja trener i uprava kupi te prnje i serite sto dalje od svetinje!
Sto se Skaljica tice mislim da se i tu radi o trovanju atmosfere. Steta jer Asim jeste nas najbolji odbrandbeni igrac ali ako je i on razlog lose atmosfere hvala mu na svemu in neka mu je sa srecom.
Ima tu jos igraca (osim navedenih) kojim se treba zahvaliti. Napraviti cistku i polako stvarati ekipu za sezonu 2015/2016.
Prkosni i Ponosni od 1922

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 dec 2014, 09:25

Kako nas je Vlada karnuo ove sezone posteno. Ocekivalai i navijaci i uprava i trener od njega puno. Pokazo nista pokupio love i sad trazi bolje vise dalje. Sve pod parolom sve za Velez :thumbdown:

A sta reci o onom javnom ofiranju preko FB-a. Eto Vlada kriv ti je Feja sto meda nisi mogao i sto si X K kerma skupio za sve skupa utakmicu i po il kolko si vec minuta odigrao dobro si nas pogurao ove sezone nea sta
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 09 dec 2014, 09:42

kimbo je napisao/la:Kako nas je Vlada karnuo ove sezone posteno. Ocekivalai i navijaci i uprava i trener od njega puno. Pokazo nista pokupio love i sad trazi bolje vise dalje. Sve pod parolom sve za Velez :thumbdown:

A sta reci o onom javnom ofiranju preko FB-a. Eto Vlada kriv ti je Feja sto meda nisi mogao i sto si X K kerma skupio za sve skupa utakmicu i po il kolko si vec minuta odigrao dobro si nas pogurao ove sezone nea sta
Nije on kriv već klub,svi mi koji smo ga podržavali. :evil:
Hebo ga život neće te ne možeš više,pa fino reci ljudi ja odoh da ne smetam,a ne pisati gluposti fb i pružati šansu da ljudi pljuju po klubu koji je te stvorio.
Ovako je Vladavić pljunuo na klub ali i svima nama u lice.E to ti je ponos moj Vladaviću :thumbdown:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 09 dec 2014, 11:49

Nije moje da se mijesam al "maslo vase uprave" nije za ramazana ;)

Tako da ne napadajte igrace

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.