AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: AC Milan
Bgm ti si tokmak koji nema space na tastaturi i koji nikako da skonta da na ovim temama pišu navijači timova, a na opstim diskusijama drugi
valjda ćeš nekad nadoc 
-
farukzidane
- Kontakt:
Opusteno..hvala na info...nisam to znaoJoseMourinho je napisao/la:Bgm ti si tokmak koji nema space na tastaturi i koji nikako da skonta da na ovim temama pišu navijači timova, a na opstim diskusijama drugivaljda ćeš nekad nadoc
a tastatura...tastatura je kod mene....tackica....
zato opusteno intelektualac
- JoseMourinho
- Kontakt:
Objašnjeno ti na ti zelje davno zato te i zapamti al et valjda si sad naučio da je tako za sve ekipefarukzidane je napisao/la:Opusteno..hvala na info...nisam to znaoJoseMourinho je napisao/la:Bgm ti si tokmak koji nema space na tastaturi i koji nikako da skonta da na ovim temama pišu navijači timova, a na opstim diskusijama drugivaljda ćeš nekad nadoc
![]()
a tastatura...tastatura je kod mene....tackica....![]()
![]()
-
farukzidane
- Kontakt:
JoseMourinho je napisao/la:Objašnjeno ti na ti zelje davno zato te i zapamti al et valjda si sad naučio da je tako za sve ekipefarukzidane je napisao/la:Opusteno..hvala na info...nisam to znaoJoseMourinho je napisao/la:Bgm ti si tokmak koji nema space na tastaturi i koji nikako da skonta da na ovim temama pišu navijači timova, a na opstim diskusijama drugivaljda ćeš nekad nadoc
![]()
a tastatura...tastatura je kod mene....tackica....![]()
![]()
Re: AC Milan
Izgleda da su definitivno prodali 30% dionica. Sve bi trebalo biti gotovo u maju, a ako se pedofil predomisli morat ce platiti 25 mil kazne. Ne znam sta da kazem, nadao sam se da ce neko kupiti vecinski paket dionica.
Il Club più titolato al mondo!
Ako se ovo ne izjalovi,i ako je zaista prodao trećinu kluba,onda nije toliko loše.Ali nisam baš previše zadovoljan,i to iz dva razloga:
1.Ne znam koliko će ovaj lik moći uticati na odluke u klubu,odnosno koliko je spreman ulagati.
2.Gdje će završiti ovih 250 miliona eura,svi otprilike možemo pretpostaviti.
1.Ne znam koliko će ovaj lik moći uticati na odluke u klubu,odnosno koliko je spreman ulagati.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Mah dobro je za pocetak i to makar, a normalno da ce te pare ici Berlusconiju u dzep, a naiskraja njegov je i klub gdje bi drugo i isle, ako ja valjda nesto prodam moje su pare. Valjda taj sto kupi koliko toliko dionica pomogne malo i finansijski klubu, ne vjerujem da ce dati tolike pare a sjediti skrstenih ruku.
Za ove ulete drugih sta reci, ljudi tabire jedno te isto a znaju da od toga nema nista, Hem serija B, hem fuzija dva kluba etc.. Eto vam Torina pa se Fuzijajte koliko ocete
Za ove ulete drugih sta reci, ljudi tabire jedno te isto a znaju da od toga nema nista, Hem serija B, hem fuzija dva kluba etc.. Eto vam Torina pa se Fuzijajte koliko ocete
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

A gledatelji na Sky-ju su izabrali Mexesa za igraca utakmice, mislim da nisu pogrijesili
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Raiola: "I think that Abate will extend his contract with Milan. He is happy at Milan, and they want to keep him."
Raiola: "We will reach an agreement regarding the extension of Abate's contract, if Barbara allows it."
Raiola: "Milan need a new owner, but the big foreign investors are afraid of getting involved with the Italian system."
Raiola: "Galliani is my friend outside of football, but in football he is an enemy. He manages Milan like a pitbull."
Raiola: "I don't like the fact that Barbara Berlusconi uses the media to criticize me instead of just saying it face to face."
Raiola: "We will reach an agreement regarding the extension of Abate's contract, if Barbara allows it."
Raiola: "Milan need a new owner, but the big foreign investors are afraid of getting involved with the Italian system."
Raiola: "Galliani is my friend outside of football, but in football he is an enemy. He manages Milan like a pitbull."
Raiola: "I don't like the fact that Barbara Berlusconi uses the media to criticize me instead of just saying it face to face."
Ustanem ujutro pun entuzijazma, s mislju da cu procitati kako je kokuz dobio/dao otkaz, al jok. Muntarija sam toliko zamrzio da mi je Poli postao cool, a cak i nije sinoc lose odigrao, generalno gledano. Inzagijeve postavke igre, odabir igraca i pacerske izmjene su ubile volju za pracenjem Milana i tako ce ubuduce i biti dok pacer ne dobije pedalu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
uzmite Smajila Karića 
- muha milanez
- Kontakt:
Spominje se Christian Brochhi kao zamjenik za Pippa

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
To bi bilo samo privremeno rjesenje do kraja sezone, naravno ako inzaghi dobije nogu.muha milanez je napisao/la:Spominje se Christian Brochhi kao zamjenik za Pippa![]()
![]()
![]()
![]()
- muha milanez
- Kontakt:
Onda je bolje da Pippo ostane, il nek ih Tesoti trenira. Ionako nikakve koristi od njega nema, primio se lik k'o vrba, svakom treneru pomocnik.. I opet se ceka zavrsetak sezone, svake godine isto, a opet se nista posebno nece desit. 
Inzaghi: "San mi je da treniram Milan narednih 20 godina."
Inzaghi: "San mi je da treniram Milan narednih 20 godina."
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Da Boateng i Matri znaju kakvi su moji snovi nebi im bilo drago 
Il Club più titolato al mondo!
Ako nesretnik ne dobije otkaz nakon ovoga onda će naredne sedmice kad nas Viole pošteno nagaze.
Brocchi nije valjda toliko lud da preuzme ekipu u ovakvoj situaciji i na kraju sezone dobije nogu, naravno onda gubi i Primaveru. I za Pipa je bilo bolje da je ostao u Primaveri, ovako se samo obrukao i doživio da ga navijači pljuju.
O Tassotiu smo sve rekli, lik ne bi mogao ni klub iz naše lige da vodi.
Brocchi nije valjda toliko lud da preuzme ekipu u ovakvoj situaciji i na kraju sezone dobije nogu, naravno onda gubi i Primaveru. I za Pipa je bilo bolje da je ostao u Primaveri, ovako se samo obrukao i doživio da ga navijači pljuju.
O Tassotiu smo sve rekli, lik ne bi mogao ni klub iz naše lige da vodi.
Forza Milan!
huhuh brateeeeee. ni ona Snajderova mala je beton kako sam upamtio, a neki dan vidje Cercijevu malu, zvoni yebote ledmuxa je napisao/la:Da Boateng i Matri znaju kakvi su moji snovi nebi im bilo drago
Ajde dajte nam ANKETU koga bismo zeljeli za trenera od sljedece sezone, stavite par njih, recimo : Conte, Klopp, Montela, Spaletti, Prandeli, ili neko drugi.
Kad smo se vec dotakli te teme, Matrijeva je vrh, ali mi je i od Ramija bombaaa
Cerci, Menez, Siljo, Lopez, De Jong, pa sve je to za naklona
Svi imaju svoje ljepse polovine osim jadnog Saravija, njega se godinu i po nije uslikalo sa zenskim rodom
Aj elem nejse, sretan praznik svim damama i onim koji se osjecaju tako
ima da mi danas para ode bruka...
Svi imaju svoje ljepse polovine osim jadnog Saravija, njega se godinu i po nije uslikalo sa zenskim rodom
Aj elem nejse, sretan praznik svim damama i onim koji se osjecaju tako
ima da mi danas para ode bruka...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
los ovaj Niang treba ga prodati sto prije

Bunga-bungaAgentttB je napisao/la:Ako se ovo ne izjalovi,i ako je zaista prodao trećinu kluba,onda nije toliko loše.Ali nisam baš previše zadovoljan,i to iz dva razloga:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.