BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Nek se uvjezbavaju za Italiju,vratili smo spance na pravi put,sad treba italijane sasjeci 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
A Kad je to Nurkic odigrao bas ono dobru partiju u repci? Meni je Garza bolji igrac, bolje se pomjera i brzi jedno 10x. Ovaj se pomjera ko da nosi hljeb ispod oba pazuha
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nurkić je polovan igrač i to je svakom ko prati NBA košarku jasno. To sto smo mi kompleksaska nacija koja od sporta samo prati “zmajeve” drugi je par rukava.
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme dupla razlika za njih vjeruj mi,12 puta otvoreni sutevi za Spaniju kakva je to kosarka..VensanKasel je napisao/la: ↑30 avg 2025, 21:41Ova trojka Robersona daje nadu za nešto . Mi sve promašivali , oni sve pogađali još ih sudije malo pogurale na kraju 14 razlike nije puno ....
Kad bi uvezali 2-3 trojke , svašta bi bilo .
Ništa Španija ne igra drugačije u odnosu na Gruziju , samo su pogodili trojke i to je to . Može se sa njima igrati , ima još jedno poluvrijeme i ako se već gubi , neka bude što manja razlika .
Već 3 godine pišem da Adis treba praviti akcije za Juki da primi loptu na 2-3 metra , ali džaba ...
Šteta početka , kad je Španija bila u grču . Odličnu odbranu smo igrali , ali Atić ide na ulaz dva puta onako i Alibegovic šutira sa 3-4 metra iz kontre , isti kao i protiv Kipra ...
Tu smo mogli napraviti razliku , i onda bi Španci potonuli , ali nismo i oni su pogodili 3 trojke i tu i se vratilo samopouzdanje ...
Dok on primi loptu I okrene se 3 igraca u reketu,ali on ipak navre ko SIVONJAVensanKasel je napisao/la: ↑30 avg 2025, 21:41Ova trojka Robersona daje nadu za nešto . Mi sve promašivali , oni sve pogađali još ih sudije malo pogurale na kraju 14 razlike nije puno ....
Ništa Španija ne igra drugačije u odnosu na Gruziju , samo su pogodili trojke i to je to . Može se sa njima igrati , ima još jedno poluvrijeme i ako se već gubi , neka bude što manja razlika .
Već 3 godine pišem da Adis treba praviti akcije za Juku da primi loptu na 2-3 metra , ali džaba ...
Šteta početka , kad je Španija bila u grču . Odličnu odbranu smo igrali , ali Atić ide na ulaz dva puta onako i Alibegović šutira sa 3-4 metra iz kontre , isti kao i protiv Kipra ...
Tu smo mogli napraviti razliku , i onda bi Španci potonuli , ali nismo i oni su pogodili 3 trojke i tu im se vratilo samopouzdanje ...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ludilo je porediti Jokica i Nurkica Jokic je talenat kakav se rodi jednom u 100 godina pritom ima nevjerovatan osjecaj za igru ovaj nas zna samo guzove da uvaljuje
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- invincible1921
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ti si jos veci retard ako mislis da bi Ilic i Haris Delalic donijeli neki kvalitet ekipi...MElloo je napisao/la: ↑30 avg 2025, 21:39i ovdje nas retardi danima ubjedjuju da smo mi u krivu i da nije bitno koga vodiFRANK RIBERY je napisao/la: ↑30 avg 2025, 21:38Kakva selekcija igraca. Povedes Hrelju, Halilovica i Arslanagića i skratis rotaciju za tri igraca. Sa 9 igraca se niko osim Kipra ne moze dobiti.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ja vec mjescima upozoravam na odbranu od suta za 3,nije valjala na eurobasketu 2022, nije valjala ni u kvalama za sp bukvalno nas je kostala odlaska na sp, nije valjala sad u kvalama za ep hej hrvati nam uvaljali 15 trica, i ne valja sad na prvenstvu.I glupan Adis to godinama ne zna il ne zeli da popravi
kakav je Hrelja za 3 poena, mozel se istrpit par napada mladosti da on potegne koju?
Basketas Lazic vec drugi Eurobasket meda ne moze...
Musa nas je posteno ukopao svadbom
Musa nas je posteno ukopao svadbom
Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 30 avg 2025, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ma jeste ali.opet za ovaj nivo bi trebao biti kao da Dzeko dodje u PL BiH. Ali eto, los je katastrofa do sad. Jest da ovi pune reket, ali ne moze ni pas napravitiPeppermintSA je napisao/la: ↑30 avg 2025, 21:42Nurkić je polovan igrač i to je svakom ko prati NBA košarku jasno. To sto smo mi kompleksaska nacija koja od sporta samo prati “zmajeve” drugi je par rukava.
Danas je bino ,imati dobrog trgovca tj menadžera koji zna dobro prodati muda pod bubrege pa tako i u slucaju nurka kako je on ostao u NBA svo vreme treba mu cestitati.nurkov vrhunac je evroligaPeppermintSA je napisao/la: ↑30 avg 2025, 21:42Nurkić je polovan igrač i to je svakom ko prati NBA košarku jasno. To sto smo mi kompleksaska nacija koja od sporta samo prati “zmajeve” drugi je par rukava.
Pravda za Tyson Furya
- VensanKasel
- Kontakt:
Dobre akcije protivnika i naši nesporazumi u odbrani , loša komunikacija .Imamkarbarum je napisao/la: ↑30 avg 2025, 21:42Drugo poluvrijeme dupla razlika za njih vjeruj mi,12 puta otvoreni sutevi za Spaniju kakva je to kosarka..VensanKasel je napisao/la: ↑30 avg 2025, 21:41Ova trojka Robersona daje nadu za nešto . Mi sve promašivali , oni sve pogađali još ih sudije malo pogurale na kraju 14 razlike nije puno ....
Već 3 godine pišem da Adis treba praviti akcije za Juki da primi loptu na 2-3 metra , ali džaba ...
Šteta početka , kad je Španija bila u grču . Odličnu odbranu smo igrali , ali Atić ide na ulaz dva puta onako i Alibegovic šutira sa 3-4 metra iz kontre , isti kao i protiv Kipra ...
Tu smo mogli napraviti razliku , i onda bi Španci potonuli , ali nismo i oni su pogodili 3 trojke i tu i se vratilo samopouzdanje ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
PeppermintSA je napisao/la: ↑30 avg 2025, 21:42Nurkić je polovan igrač i to je svakom ko prati NBA košarku jasno. To sto smo mi kompleksaska nacija koja od sporta samo prati “zmajeve” drugi je par rukava.
Kao kosarkaski amater nije mi tesko to vidjeti
Arslanagic, Penava, nisu nikako za reprezentacije
Lazic, Atic, Robertson, Vrabac maksimum za klupe i oni su upitni, jer su spori ili ne znaju sutati
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆