FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Dokle će ekipa dogurati u Ligi prvaka ove sezone?

Anketa je završila: 27 feb 2026, 23:24.

Osmina finala
6
21%
Četvrtfinale
10
36%
Polufinale
2
7%
Finale
1
4%
Osvajaju Ligu prvaka
9
32%

Ukupno glasova: 28

Beli98
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Beli98 » 19 mar 2026, 12:47

🚨 Službeno: Joan García nije ozlijeđen!

✅ Medicinski testovi pokazali su da je s golmanom sve u redu te je Klub izdao službeno priopćenje da će 24-godišnjak biti dostupan za naredne susrete Barcelone.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 mar 2026, 16:59

Napokon lijepe vijesti u vezi s povredama

Joan i eric garcia su vrlo bitni kotaci nase ekipe

Do atletico madrida trebali bi biti spremni i de jong i kunde

To sto igramo prvu kod kuce po meni je bolje za nas, da nasi bez pritiska odma mogu napasti i napraviti dobar rezultat i onda i u revamsu da budu opusteniji, bolje nego da se mora ganjati rezultat kod kuce a ovi u bunkeru
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 19 mar 2026, 18:33

Romariooo je napisao/la:
19 mar 2026, 16:59
Napokon lijepe vijesti u vezi s povredama

Joan i eric garcia su vrlo bitni kotaci nase ekipe

Do atletico madrida trebali bi biti spremni i de jong i kunde

To sto igramo prvu kod kuce po meni je bolje za nas, da nasi bez pritiska odma mogu napasti i napraviti dobar rezultat i onda i u revamsu da budu opusteniji, bolje nego da se mora ganjati rezultat kod kuce a ovi u bunkeru
Po meni glupo pravilo,sta nama ima odredjivat mrtvi tottenham,logicnije je da ko je bolji u ligaskoj fazi da igra kod kuce uzvrat

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 mar 2026, 18:55

Glupo ili ne, mislim da ne igra neku ulogu ko je domacin u revansu, mozda sano teoretski da godi biti domacin u revansu, medjutim realno kome sta vise godi, zavisi od profila ekipa

Profil ekipe barce je takav mislim da nam godi prva kod kuce, a i atletico je klub iz iste drzave protiv kojeg cesto igramo, dakle samo ove sezone u ligi i kupu cemo odigrati protiv njih cetiri utakmice prije lige prvaka, tako da gostovanej na wandi ne bi trebalo previse nas impresionirati

Po meni atleticu godi prva kod kuce da naprave neki rezultat i onda u gostima se bunkerisu i brane, a nasim godi odma da napadnu i zato bolje da to bude kod kuce odma i napdacki , a ako dobijemo onda u gostima je dosta laksi poso kad se atletico otvori
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Elrond
Kontakt:

Post Postao/la Elrond » 19 mar 2026, 19:26

Samo, povratkom na Nou Camp, atmosfera na stadionu se znatno popravila nego ranije. Sad je prava fudbalska.
Godinama su zabranjivali navijace, valjda su uvidjeli da sa turistima, imaju mrtvilo na stadionu.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 19 mar 2026, 19:36

Godinama su zabranjivali samo Boixos Nois sto zabranjuju i dalje, ostali su bili tu do nedavno. Samo je Monjuic takav stadion plus je navijačima bilo mrsko ići na isti, što ne razumijem.
Don't hate what you don't understand.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 mar 2026, 19:45

Elrond je napisao/la:
19 mar 2026, 19:26
Samo, povratkom na Nou Camp, atmosfera na stadionu se znatno popravila nego ranije. Sad je prava fudbalska.
Godinama su zabranjivali navijace, valjda su uvidjeli da sa turistima, imaju mrtvilo na stadionu.
To sam i ja primjetio. Ne moze se mrtvi Montjuic porediti sa Campom, pogotovu ne u atmosferi.
Npr. sinoc je bilo odlicno navijanje citavu tekmu. Znaci i prvo poluvrijeme kad su igrali lose i primali golove, navijalo se zestoko i davala podrska. Posebno kasnije u drugom poluvremenu kad je odcepilo sa golovima.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 19 mar 2026, 20:59

xaviesta je napisao/la:
19 mar 2026, 19:36
Godinama su zabranjivali samo Boixos Nois sto zabranjuju i dalje, ostali su bili tu do nedavno. Samo je Monjuic takav stadion plus je navijačima bilo mrsko ići na isti, što ne razumijem.
Uzbrdo, pa se tesko popeti
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.