FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlajci
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlajci » 22 apr 2014, 17:10

Kako stvari stoje valja biščanima bit bjeno za 12 dana. :cool:
tuzlanska Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 apr 2014, 17:13

zlajci je napisao/la:Kako stvari stoje valja biščanima bit bjeno za 12 dana. :cool:
Jbg. nece im biti sudije da im pomogne. :shh:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 22 apr 2014, 17:17

Da li je moguće nekog postaviti da snima/slika navijanje kako kod kuće tako i u gostima. :hmmmmm:
Pobjeda je bolja od orgazma!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 apr 2014, 17:34

zlajci je napisao/la:Kako stvari stoje valja biščanima bit bjeno za 12 dana. :cool:
Ovo kad si ti rekao onda znaj koliko je sati .
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 apr 2014, 18:01

Da li neko zna kako se obracunava kamata na tri (3) boda koja su obezbjedjena jednom klubu da ostane u ligi? Dug je iz zadnjeg kola prosle sezone koji nije vracen.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 22 apr 2014, 18:26

ultrasstyle_tz je napisao/la:sad je druga prica, vidis da se reprezentacija RS-a ne spominje vise nego kao "ko ne voli RS nek ide u PM", potpuno izvrnuta Cirina izjava (imas je gore u izvornom obliku mislim @nusmir da je postavio), senzacionalisticki naslov da se baci koska, unese nemir i u krajnjoj liniji poveca broj klikova
Ma malo drugari iz Krajine spinuju ništa naročito :mrgreen: to je dokaz da gube konce,raja skontala ko im je u klubu i ovakvim exkluzivama pokušavaju da skrenu pažnju.

Bez obzira na ova pisanja oko Ćire i to ali fakat su ljudi postali paranoični ,puni kompleksa ,imam dosta kolega i prijatelja iz Bihaca i opcenito krajine i nisu ovakvi haman sto nisu u toj sredini,godine neigranja u PL su ucinili svoje i nekad prokontam neka i uđu u PL ako će malo doći sebi .

Kako završi prijateljska u Kalesiji :?:

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 22 apr 2014, 18:31

kako imam neki osjecaj da ce gosk otkinuti bod u bihacu :mrgreen: :mrgreen: ekipa goska uopste nije losa i vjerujem uz neke obecane premije od nas da mogu uzeti bod a svi su vec upisali 3 boda za jedinstvo :) :)
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 apr 2014, 18:36

ma vidjeli smo kako se fino Bosnjak i oni njihovi slikaju sa nasih :).. treba Malcicu i Bosnjaku obecat da ce doci vamo nama u svetinju a vidjeli su kako je ljepo igrat na onom stadionu perd onoliko publike i eto njima sigurnih bodova iz Bihaca :)..jedino ako sudija ne napravi do sad uobicajne greske.

Nego sto se samaramo to oko cire braco moja :)..ma J**+ me se zna se da poturaju sve to, a vala trebamo kako smo navikli samo jos vise u kost da mogu jos vise lajat ..trebamo izaci u janvost i reci da cemo podraz svkau repku koju bude Ciro vodio pa bila to i RS :).. vidjet ces brate kad nas proglase drzavnim neprijatlejima :)...mislim pametan covjek zna zasto takva izjava u javnosti, ali budala bi se opet nalozila a takvih je najvise a neka zbog njih neka crknu :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 22 apr 2014, 18:41

Pa3ot je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Ja od Jedinstva sto sam gledao par utakmica ljudi uopste ne igraju fudbal covjece. Frajke dodju i od prve minute se izlezavaju i cekaju da im se ukaze pomoc, cekaju da sudija kartonira protivnika ili dosudi prekid za njih nebil dali go na foru. A igra goli qurac. Nema igre uopste. Pa ono nije ni medju 5 najjacih ekipa ove lige,a kamoli najjaca i oni hoce kofol u premijer ligu. Smijesno i tuzno. Oni jednostavno ne mogu bit prvi,zakonom logike.
Vi odusevljavate svojom igrom :) Zajebali ste i Bayern i Real.
Zajebali vas u sred Tuzle. Niste golu prisli. :tralala:

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURN! :opaopa:
Jedan grad, jedna ljubav!

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 22 apr 2014, 18:43

Gifron je napisao/la:
Pa3ot je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Ja od Jedinstva sto sam gledao par utakmica ljudi uopste ne igraju fudbal covjece. Frajke dodju i od prve minute se izlezavaju i cekaju da im se ukaze pomoc, cekaju da sudija kartonira protivnika ili dosudi prekid za njih nebil dali go na foru. A igra goli qurac. Nema igre uopste. Pa ono nije ni medju 5 najjacih ekipa ove lige,a kamoli najjaca i oni hoce kofol u premijer ligu. Smijesno i tuzno. Oni jednostavno ne mogu bit prvi,zakonom logike.
Vi odusevljavate svojom igrom :) Zajebali ste i Bayern i Real.
Zajebali vas u sred Tuzle. Niste golu prisli. :tralala:

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURN! :opaopa:
Kao ni vi u Bihacu, ali koliko ste vi ono kod nas izgubili?

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 22 apr 2014, 18:46

Zar vi ne bojkotujete ss.ba forum :hmmmmm: .

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 22 apr 2014, 18:46

Kao ni vi u Bihacu, ali koliko ste vi ono kod nas izgubili?[/quote]

3-0
Jedan grad, jedna ljubav!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 apr 2014, 18:50

Zodiac je napisao/la:Zar vi ne bojkotujete ss.ba forum :hmmmmm: .
Ovi sto pisu ovdje ne drze se uputa koje su dobili na njihovom forumu. Izdajnici su ovo :D !

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 22 apr 2014, 19:01

Ovi koji pišu na ss forumu su Tigrovi plaćenici :!:

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 22 apr 2014, 19:20

Agentura

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 apr 2014, 19:25

Kako zavrsi utakmica u Kalesiji?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 apr 2014, 19:26

Napadamo PL,u bodovnom zaostatku,moramo sve pobjedit do kraja,al ipak trebamo protiv Budućnosti i na bilo kojem drugom gostovanju igrat zatvoreno čekat priliku. :crazy: Pa to prodje u jednoj od 3-4 utakmice,pogotovo ako nismo ekipa koja igra uvijek takav fudbal.
Nad tobom sunce najljepše sja

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 22 apr 2014, 19:33

harry_90 je napisao/la:Kako zavrsi utakmica u Kalesiji?
2-5.

U prvom poluvremenu igrala većinom klupa, 2-3 možda igrača iz prve postave i poluvrijeme bilo 0-3. U drugom odmah poveli 0-5 i onda Kalesija dala 2 gola za 2-5. Po meni igrač broj 69 te 22 iz prvog poluvremena su najbolji u Slobodi. Redžepi ništa posebno danas, onaj golman što je iz Lukavca slab skroz. Primio euro gol u 2. poluvremenu gdje je mogao i morao bolje reagovati. Mirnesa malog Selamovića pred kraj Ćiro istjerao nekih 10 minuta prije kraja, te je Sloboda završila utakmicu s 10 igrača. Ne znam razlog zbog čega je ovaj napustio teren. Posjeta kao nikada do sada. Kao da je repka igrala.
I da, Bosna nastupila bez Hamzića, Karića te Majdančića koji su standardni prvotimci.
Puno pozdrava!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 apr 2014, 19:36

svi žele gledati giganta! :cool:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 22 apr 2014, 19:37

GazijaKalesija je napisao/la: 2-5.

U prvom poluvremenu igrala većinom klupa, 2-3 možda igrača iz prve postave i poluvrijeme bilo 0-3. U drugom odmah poveli 0-5 i onda Kalesija dala 2 gola za 2-5. Po meni igrač broj 69 te 22 iz prvog poluvremena su najbolji u Slobodi. Redžepi ništa posebno danas, onaj golman što je iz Lukavca slab skroz. Primio euro gol u 2. poluvremenu gdje je mogao i morao bolje reagovati. Mirnesa malog Selamovića pred kraj Ćiro istjerao nekih 10 minuta prije kraja, te je Sloboda završila utakmicu s 10 igrača. Ne znam razlog zbog čega je ovaj napustio teren. Posjeta kao nikada do sada. Kao da je repka igrala.

Puno pozdrava!

Ma dobro care,ybg zato služe prijateljske da svi igrači dobiju šansu i da se pokažu.Ovi naši nakon 0:5 opustili se i to je to.Zato je Hadžić nezamjenjiv između stativa što se tiče takmičenja u Prvoj Federalnoj,ja bi mu odmah produžio ugovor :salut:

Jel nam se ko povrijedio od igrača? :mrgreen:

Nadam se da ste danas dobro zaradili i Bujrum na Tušanj. :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []