FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BLU SKY

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BLU SKY » 16 mar 2012, 21:04

dzenan01 je napisao/la:Šteta što nije došao prije, barem ovaj zadnji dio priprema da je odradio sa ekipom, ali nema veze....

Najveća zvijezda prelaznog roka :mrgreen:

Bravo uprava, Baljak out, Husejinović in. :D
E cuj najveca zvijezda prelaznog roka :lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 mar 2012, 21:05

ado-hz je napisao/la:
SkyWallker je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:@SkyWallker

a sto se ti sekiras toliko za nas i Saida....da smo doveli reisa ulemu da igra kod nas, igra za nas voljeni klub a ne za tvoj....eto nek je Bekric mogao igrati u ligi petice pa je za vas pojacanje ko da ste doveli Rivalda....da valja igrao bi u nekoj jacoj ligi a ne vratio se kod vas....daj molim te ;)
Šta kontriraš odmah !? ne skiram se ja niti za vas a pogotovo za Saida, na forumu sam, diskutujem o svemu sto pročitam i vidim, nisam ograničen da se drzim samo teme svog kluba zanima me sve i svasta a tebi ako smeta sto kao Manijak gledam sta se pise po forumu na temi Sarajeva odloguj se najbolje ti je, ako nemas argumenata nemoj da odg. bezveze fino sam dao konstataciju, ne budi djetinast bgt ;)
Hajde ti meni reci jer i mene jako zanima, ma sta jako zarko me zanima kako da vi sprijecite da se bodete nozevima na tribini, kako da sprijecite to da vam jedan vas navijac proda trans(Robijasima), kako to da vam se par navijaca Hordi Zla slika na jugu (neki dan), kako da popravite krov zapada da nebi neko poginuo i pregledate ostatak stadiona jer je sve u raspadu pa je svakog normalnog covjeka strah krociti nogom, kako to da navijaci svog voljenog kluba nisu ocistili na vrijeme juznu tribinu, zasto se Amar posvadjao sa Sehicem, gdje su otisle pare od Sehica, ko je dao pare za dzenazu kad mu je sestra umrla...i jos 1001 pitanje...??? pozzz
1. http://www.****/vijesti/vij ... en-navijac" onclick="window.open(this.href);return false;
Toliko o tome.. a to da se nama bodu navijaci po tribini, pricas nebuloze... daj mi argumente i dokaze...
2. O slikavanju na tribini hmm... trenutno ne mogu da nadjem sliku gdje su se isto prije nekoliko dana tica i jos dvojica slikali sa transom "sinovi bosne"... toliko o tome..
3. O stadionu nema potrebe pricati jer da bi mogao prigovoriti nesto o nasoj aviliji, prvo pogledaj svoju... koju i nemate... jer ste podstanari...
4.Pa jednostavno ocistili smo, al spletom okolnosti nismo mogli na JUG jer ne moze covjek sve sam uraditi...
5. O tome ne znam nista, s toga ne zelim o tome voditi diskusiju...
6. Odgovor kao prethodni

Ti si jedan obicni mahalac... koji cuje neke gluposti o nekog i onda se prosipa po forumu i pravi se pametan

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 16 mar 2012, 21:06

Hajde ti meni reci jer i mene jako zanima, ma sta jako zarko me zanima kako da vi sprijecite da se bodete nozevima na tribini, kako da sprijecite to da vam jedan vas navijac proda trans(Robijasima), kako to da vam se par navijaca Hordi Zla slika na jugu (neki dan), kako da popravite krov zapada da nebi neko poginuo i pregledate ostatak stadiona jer je sve u raspadu pa je svakog normalnog covjeka strah krociti nogom, kako to da navijaci svog voljenog kluba nisu ocistili na vrijeme juznu tribinu, zasto se Amar posvadjao sa Sehicem, gdje su otisle pare od Sehica, ko je dao pare za dzenazu kad mu je sestra umrla...i jos 1001 pitanje...??? pozzz[/quote]
i mene zanima kako da vi sprijecite da se bodete nozevima po tribini i kako to da vam se par navijaca Želje slika na sjeveru[/quote]
Nije na sjeveru nego ispred sjevera. Mozda bi i presli ogradu ali tile ima previse kila i to bi bilo kobno za njega :lol:
Zadnja izmjena: MaroonWhite1987, dana/u 16 mar 2012, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 16 mar 2012, 21:07

Kad smo kod slikanja neznam ko je prvi se kome slikao, pa ovi drugi dosli da kopiraju....samo dobro cuvajte trans jer ako ovaj jedan sto vam je ostao (glavini trans) zijanite znas sta vam je ciniti tj. znas sta je u navijackom smislu to...GASENJE GRUPE, a posto vam tjeraju vodje kako hoce, tj. maltretira vas jedan lik izgleda dam vas moze i ugasiti kad hoce :lol: :lol: :lol:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 16 mar 2012, 21:08

BLU SKY je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Šteta što nije došao prije, barem ovaj zadnji dio priprema da je odradio sa ekipom, ali nema veze....

Jok eto Bekrija najveca zvijezda prijelaznog roka :lol: ... Covjek za sedmicu zaradjivao koliko nasa cijela PL za mjesec dana. Sad koliko u kakvoj je formi i od kakve ce nam koristi biti ostaje da se vidi :) Nego sto su nam se komsije nasekirale :mrgreen:

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 16 mar 2012, 21:10

HZ_ilidzaa je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:

Jok eto Bekrija najveca zvijezda prijelaznog roka :lol: ... Covjek za sedmicu zaradjivao koliko nasa cijela PL za mjesec dana. Sad koliko u kakvoj je formi i od kakve ce nam koristi biti ostaje da se vidi :) Nego sto su nam se komsije nasekirale :mrgreen:
heheh brate prpa ufatila, vidjeli kako igramo u prvoj tekmi, 4-3-3, pa sad Husejnović.. nije lako mogu ti reći :D
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 16 mar 2012, 21:11

BLU SKY je napisao/la:

budi malo realan normalno da nije frajer nije u dvije godine odigrao kako treba utakmicu ne spori niko njegov talenat samo sad je na njemu da se ponovo dokaze

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 16 mar 2012, 21:11

ado-hz je napisao/la:zasto se Amar posvadjao sa Sehicem, gdje su otisle pare od Sehica, ko je dao pare za dzenazu kad mu je sestra umrla...i jos 1001 pitanje...??? pozzz
jel te stid pisati ovakve stvari kretenu maloumni ???
normalna navijačka diskusija je normalna i uvijek je bilo, ali ovakve maloumnike ne mogu da shvatim nikako :twisted:
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 mar 2012, 21:11

Hajde ti meni reci jer i mene jako zanima, ma sta jako zarko me zanima kako da vi sprijecite da se bodete nozevima na tribini, kako da sprijecite to da vam jedan vas navijac proda trans(Robijasima), kako to da vam se par navijaca Hordi Zla slika na jugu (neki dan), kako da popravite krov zapada da nebi neko poginuo i pregledate ostatak stadiona jer je sve u raspadu pa je svakog normalnog covjeka strah krociti nogom, kako to da navijaci svog voljenog kluba nisu ocistili na vrijeme juznu tribinu, zasto se Amar posvadjao sa Sehicem, gdje su otisle pare od Sehica, ko je dao pare za dzenazu kad mu je sestra umrla...i jos 1001 pitanje...??? pozzz
Klasična vaša priča... Čovjek priča o igraču i vašoj upravi, a u tebe u svakoj skoro rečenici riječ NAVIJAČ.. O toj svadji niko nista ne moze znati, osim Sehica i Amara, ako je uopste i bilo. Dosla super ponuda i covjek otisao, jos prije toga produzio ugovor, igrao stalno, bio najbolji igrac lige, reprezentativac, i gdje je tu kakva svadja.. Prva rata od Sehica je dosla, a kod druge je zapelo, sud je presudio, pa bice i to.. Pare su ondje gdje su i one od Dzeke, Višće, tj. u klubu majstore, i zato je budzet skoro 4 miliona, a vaš 2. Ovo ostalo mi je smijesno i da komentarisem, klasicna mahalska vasa prica zbog koje i jeste tu gdje jeste, 300 godina iza Želje trenutno.
O krovu se nema sta pricati (pao je i krov skenderije), greska uprave, isto kao i za teren, ali ni vi niste tu bolji tako da je smijesno da uopste i pitas. A ovo o navijacima nema potrebe komentarisati, i vi ste isti, ako ne i gori, ali to nema nikakve veze sa onim sto je covjek tebe pitao za S-A-I-D-A... ;)

Eto, nadam se da si sretan...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 mar 2012, 21:12

ado-hz je napisao/la:Kad smo kod slikanja neznam ko je prvi se kome slikao, pa ovi drugi dosli da kopiraju....samo dobro cuvajte trans jer ako ovaj jedan sto vam je ostao (glavini trans) zijanite znas sta vam je ciniti tj. znas sta je u navijackom smislu to...GASENJE GRUPE, a posto vam tjeraju vodje kako hoce, tj. maltretira vas jedan lik izgleda dam vas moze i ugasiti kad hoce :lol: :lol: :lol:
Pojma ti nemas druze moj...svi transovi su na broju hvala Bogu ;)
@ Sekiramo se evo ne znamo sta cemo..
Pogledaj tabelu jos koji put... +6 ;)

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 16 mar 2012, 21:15

BLU SKY je napisao/la:

siđe Tobol, Gwanguzgjonhgju ... :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 mar 2012, 21:15

nime_tm87 je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Kad smo kod slikanja neznam ko je prvi se kome slikao, pa ovi drugi dosli da kopiraju....samo dobro cuvajte trans jer ako ovaj jedan sto vam je ostao (glavini trans) zijanite znas sta vam je ciniti tj. znas sta je u navijackom smislu to...GASENJE GRUPE, a posto vam tjeraju vodje kako hoce, tj. maltretira vas jedan lik izgleda dam vas moze i ugasiti kad hoce :lol: :lol: :lol:
I jos dobili po pici u derbiju, vile ih nosale.. :lol:

[youtube][/youtube]
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 16 mar 2012, 21:16

nime_tm87 je napisao/la:
Gdje je trans "manijak ne moze biti svak" :lol: :lol: :lol: :lol: Polako polako znas ti o cemu ja pricamo dobro :D
Jos malo pa se neces vise ni javljati jer neces imati ni sta da kazes, znas ti dobro ko vas maltretira i ko vam tjera vodje, ko vam dolazi na tribinu i od koga vam se lezi krv ;) :D

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 16 mar 2012, 21:17

eliminator je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la: Jok eto Bekrija najveca zvijezda prijelaznog roka :lol: ... Covjek za sedmicu zaradjivao koliko nasa cijela PL za mjesec dana. Sad koliko u kakvoj je formi i od kakve ce nam koristi biti ostaje da se vidi :) Nego sto su nam se komsije nasekirale :mrgreen:
budi malo realan normalno da nije frajer nije u dvije godine odigrao kako treba utakmicu ne spori niko njegov talenat samo sad je na njemu da se ponovo dokaze

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 mar 2012, 21:17

E ljudi aj probajte IH iskulirati...!!!!! I ne odgovarati na postove...Imamo što šta pričati i komentarisati...
Pored one panike oko terena, sad su se stvari malo popravile a i vrijeme nam ide na ruku. Još sad i ovo sa Sajom (op.a), ma ekstra, samo lagamo bez euforije, ozbiljno i oprezno protiv svake ekipe...
Biti srcem vezan u tome leži snaga!!!

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 16 mar 2012, 21:20

eliminator je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la: Jok eto Bekrija najveca zvijezda prijelaznog roka :lol: ... Covjek za sedmicu zaradjivao koliko nasa cijela PL za mjesec dana. Sad koliko u kakvoj je formi i od kakve ce nam koristi biti ostaje da se vidi :) Nego sto su nam se komsije nasekirale :mrgreen:
ne obratih paznju pa ne procitah ovaj dio posta jbg do mene

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 mar 2012, 21:21

Slabo citas izgleda ?? Ja ne pricam o navijanju, nego o golu, pogledaj klip, i bice ti jasno.. :) To je bila samo ilustracija da se sjetite.. :lol: Ovo nije navijacki forum, shvatite to vec jednom...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 16 mar 2012, 21:22

A kad dođe Aco... :mrgreen:
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 16 mar 2012, 21:23

burazzz je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:zasto se Amar posvadjao sa Sehicem, gdje su otisle pare od Sehica, ko je dao pare za dzenazu kad mu je sestra umrla...i jos 1001 pitanje...??? pozzz
jel te stid pisati ovakve stvari kretenu maloumni ???
normalna navijačka diskusija je normalna i uvijek je bilo, ali ovakve maloumnike ne mogu da shvatim nikako :twisted:
Ovag treba doživotno skloniti s foruma. Ovo smeće od ljudi što pričaju ne istine i mahalske papanske priče.
Ima ljudi koji dolaze s strane i čitaju ovaj forum i treba sada širiti mahalske priče i laži. Čime se vi bavite fuj.
Potpis!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 16 mar 2012, 21:23

burazzz je napisao/la:A kad dođe Aco... :mrgreen:
A kad dodje Aco......vratit ce vam trans :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99 i 32 gosta.