Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
Na popisu je igrača koji su u kadru za utakmicu protiv Celte sutradan, ako mu ime opet ne nestane sa spiska.
- Goalgetter
- Kontakt:
Da li je moguce da je bilo problema oko papirologije? Iako, sumnjam.
OK ,ti se nadaš da neće dobiti poziv.I recimo povrijedi se Višća ili Lulić,hajde da vidimo ko bi ih mogao približno kvalitetno zamjeniti (bez obzira što ja mislim da je Izet korisniji na terenu od Višće i kada je na klupi u svom klubu).Naša liga je toliko jadna i čemerna da i neki po nama extra igrač iz naše lige tek kada izađe iz ovog našeg tamnog vilajeta vidiš koliko je limitiran i fudbalski neobrazovan igrač.Znam,reći ćeš nije ni na klupi..ali što neko reče u tolikoj smo banani da nemamo baš puno izbora.U sredini bi se to nekako i pokrpalo ,ali baš ta krilna pozicija nam je bolna tačka..
Na sta smo mi i nasa repka spali da se moramo radovati igracu ako se nadje u rosteru za utakmicu medju 18, a o prvoj postavi ne trebamo ni pricati
i to u yebenom Eibaru
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mislim da je čovjek rekorder po broju pregledanih utakmica sa tribina u odnosu na sve profesionalne fudbalere 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naravno da treba dobiti poziv i da hoce dobiti poziv.aqarius je napisao/la:OK ,ti se nadaš da neće dobiti poziv.I recimo povrijedi se Višća ili Lulić,hajde da vidimo ko bi ih mogao približno kvalitetno zamjeniti (bez obzira što ja mislim da je Izet korisniji na terenu od Višće i kada je na klupi u svom klubu).Naša liga je toliko jadna i čemerna da i neki po nama extra igrač iz naše lige tek kada izađe iz ovog našeg tamnog vilajeta vidiš koliko je limitiran i fudbalski neobrazovan igrač.Znam,reći ćeš nije ni na klupi..ali što neko reče u tolikoj smo banani da nemamo baš puno izbora.U sredini bi se to nekako i pokrpalo ,ali baš ta krilna pozicija nam je bolna tačka..
Mnogi zamišljaju sebi da smo velesila pa da ne zovemo igrača kad par utakmica ne igra, ko da imamo 10 igrača na toj poziciji koji čekaju da ih se pozove.
Nad tobom sunce najljepše sja
- DragonGirl
- Kontakt:
Ko zna, moguće je. Mada pročitala sam nekoliko izjava ovog trenera Eibara i uglavnom izgleda kao neko ko ne voli previše rotirati i ko ne računa na igrača ako nije sto posto spreman, pa možda i u tom segmentu nije bio zadovoljan Izetom.Goalgetter je napisao/la:Da li je moguce da je bilo problema oko papirologije? Iako, sumnjam.
Ne znam što ga je onda dovodio uopšteDragonGirl je napisao/la:Ko zna, moguće je. Mada pročitala sam nekoliko izjava ovog trenera Eibara i uglavnom izgleda kao neko ko ne voli previše rotirati i ko ne računa na igrača ako nije sto posto spreman, pa možda i u tom segmentu nije bio zadovoljan Izetom.Goalgetter je napisao/la:Da li je moguce da je bilo problema oko papirologije? Iako, sumnjam.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zezas se, jel tako ?pinoglavi je napisao/la:kad par utakmica ne igra
- DragonGirl
- Kontakt:
Pa možda to i nije razlog, ovo su samo nagađanja, ko zna, nigdje ništa ne piše o razlogu njegovog dosadašnjeg izostavljanja. Uglavnom ako sutra dobije priliku da se pokaže, a mogao bi je i dobiti vrlo lako, možda čak i u prvih 11 jer evo čitam 6-7 igrača je van stroja, valjda je svjestan da je treba iskoristiti maksimalno i dokazati mu da ima mjesta u timu. Ako to ne može, onda ne znam stvarno.FaraonTM je napisao/la:Ne znam što ga je onda dovodio uopšte
mislio sam trenutnih parmirzatele je napisao/la:Zezas se, jel tako ?pinoglavi je napisao/la:kad par utakmica ne igra
možel ovako: kad ne igra čitav život u Galati, Werderu, Eibaru.
Nad tobom sunce najljepše sja
Koristniji kad je u pitanju uprostavanje lopti. Protiv Austrije osim onog gola sto mu je Besic namjestio jedino sto je uradio je da gubljenje sve i jedne lopte. Imao je jos jedan dobar dribling i to je to.aqarius je napisao/la:OK ,ti se nadaš da neće dobiti poziv.I recimo povrijedi se Višća ili Lulić,hajde da vidimo ko bi ih mogao približno kvalitetno zamjeniti (bez obzira što ja mislim da je Izet korisniji na terenu od Višće i kada je na klupi u svom klubu).Naša liga je toliko jadna i čemerna da i neki po nama extra igrač iz naše lige tek kada izađe iz ovog našeg tamnog vilajeta vidiš koliko je limitiran i fudbalski neobrazovan igrač.Znam,reći ćeš nije ni na klupi..ali što neko reče u tolikoj smo banani da nemamo baš puno izbora.U sredini bi se to nekako i pokrpalo ,ali baš ta krilna pozicija nam je bolna tačka..
Pjanic mu je u prvom poluvremenu namjestio loptu, slicano kao i Besic. Zukanovic uljece sa lijeve strane umjesto da doda, on puca, upropastio akciju.
Na pripremama SP i SP je bio odlican al tad je bio uigran, igrao je malo i u Galati. A ovo sad u Werderu ga je sjxebalo.
Samo da opet ne bude na tribinama...DragonGirl je napisao/la:Pa možda to i nije razlog, ovo su samo nagađanja, ko zna, nigdje ništa ne piše o razlogu njegovog dosadašnjeg izostavljanja. Uglavnom ako sutra dobije priliku da se pokaže, a mogao bi je i dobiti vrlo lako, možda čak i u prvih 11 jer evo čitam 6-7 igrača je van stroja, valjda je svjestan da je treba iskoristiti maksimalno i dokazati mu da ima mjesta u timu. Ako to ne može, onda ne znam stvarno.FaraonTM je napisao/la:Ne znam što ga je onda dovodio uopšte
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ok-slažem se sa tim,možemo sada naći grešaka i Izetu i Višći koliko hoćeš,ako bi sada išli u neku analizu.Višća dao golove Izraelu,Izet opet najvažniji Slovačkoj(hoću samo da kažem da ja nikog ne favorizujem,meni su dragi obojica).Izet zaista ne gleda suigrače i njihovo pozicioniranje,Višća ,opet protiv Belgije smo vidjeli koliko je limitiran kada ispred sebe ima brzog beka,nema pretrčavanja,nema driblinga,nema centaršuta u suštini nije se vidio.Izet više radi odbranu(što je veoma bitno),malo je sporiji ali ima bolji dribling i šut i centaršut.Izet bi nam trebao onakav kao protiv Mexica i Obale Slonovače,jer dečko je zaista bio veoma dobar.E te stvari sebičnost,previše soliranja,pa za to služe treneri,to se otklanja na treninzima,soko je napisao/la:Koristniji kad je u pitanju uprostavanje lopti. Protiv Austrije osim onog gola sto mu je Besic namjestio jedino sto je uradio je da gubljenje sve i jedne lopte. Imao je jos jedan dobar dribling i to je to.aqarius je napisao/la:OK ,ti se nadaš da neće dobiti poziv.I recimo povrijedi se Višća ili Lulić,hajde da vidimo ko bi ih mogao približno kvalitetno zamjeniti (bez obzira što ja mislim da je Izet korisniji na terenu od Višće i kada je na klupi u svom klubu).Naša liga je toliko jadna i čemerna da i neki po nama extra igrač iz naše lige tek kada izađe iz ovog našeg tamnog vilajeta vidiš koliko je limitiran i fudbalski neobrazovan igrač.Znam,reći ćeš nije ni na klupi..ali što neko reče u tolikoj smo banani da nemamo baš puno izbora.U sredini bi se to nekako i pokrpalo ,ali baš ta krilna pozicija nam je bolna tačka..
Pjanic mu je u prvom poluvremenu namjestio loptu, slicano kao i Besic. Zukanovic uljece sa lijeve strane umjesto da doda, on puca, upropastio akciju.
Na pripremama SP i SP je bio odlican al tad je bio uigran, igrao je malo i u Galati. A ovo sad u Werderu ga je sjxebalo.
Belgija, pa Visca je bas to i radio. Citavo vrijeme je pomagao Mujdzi protiv Hazarda. Izet kad igra na desnoj strani centarsut mozes zaboraviti. Dok se on prebaci na lijevu nogu, prodje voz. Izet ima sut sa lijevom nogom, a Visca sa desnom. Visca je zabio golcinu prosle sedmice, presao jedong i onda sut kroz tri igraca. Onda pred kraj je imao jos jednu sansu, sut pokraj gola.aqarius je napisao/la:Ok-slažem se sa tim,možemo sada naći grešaka i Izetu i Višći koliko hoćeš,ako bi sada išli u neku analizu.Višća dao golove Izraelu,Izet opet najvažniji Slovačkoj(hoću samo da kažem da ja nikog ne favorizujem,meni su dragi obojica).Izet zaista ne gleda suigrače i njihovo pozicioniranje,Višća ,opet protiv Belgije smo vidjeli koliko je limitiran kada ispred sebe ima brzog beka,nema pretrčavanja,nema driblinga,nema centaršuta u suštini nije se vidio.Izet više radi odbranu(što je veoma bitno),malo je sporiji ali ima bolji dribling i šut i centaršut.Izet bi nam trebao onakav kao protiv Mexica i Obale Slonovače,jer dečko je zaista bio veoma dobar.E te stvari sebičnost,previše soliranja,pa za to služe treneri,to se otklanja na treninzima,soko je napisao/la:Koristniji kad je u pitanju uprostavanje lopti. Protiv Austrije osim onog gola sto mu je Besic namjestio jedino sto je uradio je da gubljenje sve i jedne lopte. Imao je jos jedan dobar dribling i to je to.aqarius je napisao/la:OK ,ti se nadaš da neće dobiti poziv.I recimo povrijedi se Višća ili Lulić,hajde da vidimo ko bi ih mogao približno kvalitetno zamjeniti (bez obzira što ja mislim da je Izet korisniji na terenu od Višće i kada je na klupi u svom klubu).Naša liga je toliko jadna i čemerna da i neki po nama extra igrač iz naše lige tek kada izađe iz ovog našeg tamnog vilajeta vidiš koliko je limitiran i fudbalski neobrazovan igrač.Znam,reći ćeš nije ni na klupi..ali što neko reče u tolikoj smo banani da nemamo baš puno izbora.U sredini bi se to nekako i pokrpalo ,ali baš ta krilna pozicija nam je bolna tačka..
- Gabon
- Kontakt:
Teska vremena, danas je tesko doci do klupe u PrimeriDragonGirl je napisao/la:Na popisu je igrača koji su u kadru za utakmicu protiv Celte sutradan, ako mu ime opet ne nestane sa spiska.
Medunjanin je najbolji primjer prosle godine onako na prvu 25 kusur tekmi a ove jos ni na klupi Deportiva
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Imal ovoga delije u kadru večeras?
Na klupi jehroni je napisao/la:Imal ovoga delije u kadru večeras?
Napredujemo,dobro jeSheyi je napisao/la:Na klupi jehroni je napisao/la:Imal ovoga delije u kadru večeras?
Toooooooooooooooooooooooooooooo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.