Zaboravio si napisati "POVOLJNO"AzaKamikaza je napisao/la:KARAM PITARE
Koji show?FrancescoTotti je napisao/la:![]()
koji show sa lobotomcima uvijek
Eto, sve pogodjeno, bukvalno u fening.jurisicduska je napisao/la:Najbolje da vam isplatimo istok da napravite. Daj ba pa nije srušeno sve iz temelja kakvih 30 + savezu. Nije stolica 100 km.Virtu4l je napisao/la:Znači oko 30 milja moraju nama platiti, plus desetak savezu, mnogo...
miske bi kompletnu grbavicu prodo za 30 milja. inace nasi zeljkanu nece platiti nista, zbog toga sto je osoba zaduzena za brojanje od saveza izbrojala ukupno nesto manje od 200 unistenih i ostecenih stolica, a zeljkanova uprava je to pokusala prepraviti na 800. opet ce zeljkanove pare zavrsiti kod misketa i siljka u dzepu. realna steta je oko 4000 a oni ce ovako iz zeljkanove kase uzeti 24. 4 ide za popravke a dje ce onih 20?? provjerite to pa pitajte gospodu na lobotomiji sta oni kazu na toVirtu4l je napisao/la:Eto, sve pogodjeno, bukvalno u fening.jurisicduska je napisao/la:Najbolje da vam isplatimo istok da napravite. Daj ba pa nije srušeno sve iz temelja kakvih 30 + savezu. Nije stolica 100 km.Virtu4l je napisao/la:Znači oko 30 milja moraju nama platiti, plus desetak savezu, mnogo...
jarane, to nije tesko provjeriti. znas i ti za to ali ne smijes pisati o tom. znamo svi da vi ne smijete slovo napisati protiv uprave, i da niste navijaci zelje nego misketovi i siljkovi sljedbenici (90% vas).Virtu4l je napisao/la:Ubi frajer argumentima. Momčina jednostavno zna
Jesu to došle plate na sjever?admirr je napisao/la:jarane, to nije tesko provjeriti. znas i ti za to ali ne smijes pisati o tom. znamo svi da vi ne smijete slovo napisati protiv uprave, i da niste navijaci zelje nego misketovi i siljkovi sljedbenici (90% vas).Virtu4l je napisao/la:Ubi frajer argumentima. Momčina jednostavno zna
ja se sa zeljkanom ne zamaram, nego sprdam hajvane. vi ste uvjek bili nasa sprdnja i tako ce i ostati.Virtu4l je napisao/la:Naravno da smo sljedbenici svoje uprave, ne smjenjujemo nakon svakog poraza i nismo prvaci svemira nakon svake pobjede kao neki i hvala bogu da je tako. Naša uprava radi sjajan posao i imaju punu podršku navijača, znam da bi dobar dio vas volio da je drugačije, znam da vas boli ovo zajedništvo, ali jbg, ne zamarajte se sa nama, ako padnemo sami smo krivi.
Imate vi zalizanog koji vam se smije u facu, pun qrac problema u klubu i ne znam šta se uopšte zamaraš sa Željkanom. Evo, pobijedili ste jednu utakmicu i opet ste se pomamili, bez obzira što ste na kraju prošle sezone dobili pljusku nezapamćenu u našem fudbalu i nikako da naučite...
Prošle godine u ovo doba smo bili 14. na tabeli, sad smo za 10 mjesta bolji... ja prezadovoljan.