-
Bolanos
-
Kontakt:
Coraco je napisao/la:Pa šta je sad problem i ako se otkriju sva spletkarenja premijerligaških klubova i saveza ?
Svako malo vremena ovdje kukamo da nam treba liga bez ovog saveza, bez spletkarenja itd. a sad nam ne godi ako bi se to otkrilo, jer nam valja svima fasovat
Neće se ništa značajnije desiti, spustit će se lopta na zemlju i to je to.

Nemoj biti siguran.

lopta je visoko u zraku i ide sve vise.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
Matemotika
-
Kontakt:
Postao/la Matemotika » 11 mar 2016, 17:16
Ma da Bog da da se išta desi. Biće ovo opet šupljak klasični naš Bosanski. Tresla se gora rodio se miš. Živi bili pa vidjeli.
Iskreno bi volio da nešto bude čisto da se malo zakuha.
-
Lakoste
-
Kontakt:
Iz Viteza oštro odbacuju navode predsjednika Slobode Svojom
izjavom za N1 predsjednik Slobode je uzburkao bosanskohercegovačku sportsku javnost, a u isto vrijeme je u priču uvukao i NK Vitez. SportSport.ba je kontaktirao čelnika premijerligaša iz Viteza, Slavena Garića, koji je istakao: "Bosanskohercegovačkoj sportskoj javnosti ćemo se obratiti službenim saopštenjem, ali mogu vam kratko reći da sam u najmanju ruku iznenađen Husićevim navodima. Mi smo mogli ispasti i samo nas je sreća ostavila u ligi, odnosno da je Mladost pobijedila kući Zvijezdu mi bismo sad igrali u Prvoj ligi, tako da nije logično da kolo prije toga dogovramo bilo šta sa Sarajevom. Odgovorno tvrdim da nas iz Sarajeva niko nije kontaktirao i nudio bilo šta. Izgubili smo od Sarajeva koje je u Vitezu imalo podršku bolju nego na Koševu, a i Sloboda je kolo kasnije izgubila od Sarajeva. Cijenim sve što je Husić uradio za bh. fudbal i sutra ćemo uoči našeg susreta popričati o svemu. Mislim da oni i mali pritisak stvaraju zbog sutrašnjeg susreta u kojem ćemo mi pokušati pobijediti."
Pročitaj više na:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nista-no ... tri/187180
-
Convicts1988
-
Kontakt:
Postao/la Convicts1988 » 11 mar 2016, 17:16
Pa napisali šta im je rečeno da napišu, 3 sata poslije

Još kaže ovaj, evo napisali su clanak, da procitas 4 puta

-
zlajci
-
Kontakt:
Bolanos je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Cekaj. Vi stvarno mislite da bi Azmir iznosio sve ove stvari u javnost da nema konkreten dokaze za sve ovo? Da baci ljagu na klub, i na sve ono sto smo postigli do sada? Uostalom, onaj Dino je sam kriv za sve, prvo sto nije platio, drugo sto ga je u njegovoj "kuci" onako provocirao. Kako god, treba sve iznijeti na vidjeli, pa sta bude. Ne samo ovo, vec i iz proslih sezona sve...

ne kontam ovu optuzbu kao mi vama dali lovu da pobjedite Obarsku kod kuce

sta trebala sloboda to izgubiti

zadnje kolo obarska igrala s zvijezdom kuci 1-1 obje ekipe ispale a Vitez ostao .
Da je bilo ko uzeo Vitez bi ispao. Prica je bila i da ce im Travnik pustiti u zadnjem kolu a 3-0 bilo. Kamiondzija je u problemu.
Imate lika iz Travnika koji je potvrdio da je Sarajlic, sportski direktor Tranika bio veza za sredjivanje izmedju Travnika i Viteza.
Medjutim, igrači i tadašnji predsjednik kluba Selimovic su bili protiv. Drugim rijecima, Vitezu obecano, ali nije završeno i Vitez je pukom slucajnoscu ostao u ligi prosle godine.
tuzlanska Sloboda
-
SlevinKelevra
-
Kontakt:
Postao/la SlevinKelevra » 11 mar 2016, 17:16
Chinaglia je napisao/la:ebes Super Bowl, sta ce raje gledat Face TV

Pet sekundi reklame- 20 hiljada

-
Bolanos
-
Kontakt:
Ja mislim da je Ibrak nazvao momentalno u Bijeljinu i naredio da ostane 1-1 da Vitez ostane a ispadnu i Zvijezda i Mladost. Ovi naravno pristali sve da Sarajevo bude sampion. Btw vise smo se namucili sa Vitezom nego sa Slobodom.
Zadnja izmjena:
Bolanos, dana/u 11 mar 2016, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
Raonffa
-
Kontakt:
Što me ne čudi da je ss.ba za smirivanje strasti?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
zlajci
-
Kontakt:
Lakoste je napisao/la:Iz Viteza oštro odbacuju navode predsjednika Slobode Svojom
izjavom za N1 predsjednik Slobode je uzburkao bosanskohercegovačku sportsku javnost, a u isto vrijeme je u priču uvukao i NK Vitez. SportSport.ba je kontaktirao čelnika premijerligaša iz Viteza, Slavena Garića, koji je istakao: "Bosanskohercegovačkoj sportskoj javnosti ćemo se obratiti službenim saopštenjem, ali mogu vam kratko reći da sam u najmanju ruku iznenađen Husićevim navodima. Mi smo mogli ispasti i samo nas je sreća ostavila u ligi, odnosno da je Mladost pobijedila kući Zvijezdu mi bismo sad igrali u Prvoj ligi, tako da nije logično da kolo prije toga dogovramo bilo šta sa Sarajevom. Odgovorno tvrdim da nas iz Sarajeva niko nije kontaktirao i nudio bilo šta. Izgubili smo od Sarajeva koje je u Vitezu imalo podršku bolju nego na Koševu, a i Sloboda je kolo kasnije izgubila od Sarajeva.
Cijenim sve što je Husić uradio za bh. fudbal i sutra ćemo uoči našeg susreta popričati o svemu. Mislim da oni i mali pritisak stvaraju zbog sutrašnjeg susreta u kojem ćemo mi pokušati pobijediti."
Pročitaj više na:
Drugim rijecima, Azmire brate sta nam ovo radis!
tuzlanska Sloboda
-
avenija
-
Kontakt:
ss smiruje tenzije i pise kako su ljudi koji stimaju utakmice i titule potrebni ovoj drzavi , dajte nam hrvatske medije da procesljaju ovo kako treba kod nas nema medija i novinarstva..
jos ovi pitaju vitez , eto oni ce vam reci jeste tako je bilo sve , trazili smo garanciju od sarajeva i bilo sve dogovoreno sa sarajcicem ali igraci travnika su odbili sto je jutros potvrdio momak iz travnika blizak klubu ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
jovanmaksimovic
-
Kontakt:
Postao/la jovanmaksimovic » 11 mar 2016, 17:19
Lakoste je napisao/la:Iz Viteza oštro odbacuju navode predsjednika Slobode Svojom
izjavom za N1 predsjednik Slobode je uzburkao bosanskohercegovačku sportsku javnost, a u isto vrijeme je u priču uvukao i NK Vitez. SportSport.ba je kontaktirao čelnika premijerligaša iz Viteza, Slavena Garića, koji je istakao: "Bosanskohercegovačkoj sportskoj javnosti ćemo se obratiti službenim saopštenjem, ali mogu vam kratko reći da sam u najmanju ruku iznenađen Husićevim navodima. Mi smo mogli ispasti i samo nas je sreća ostavila u ligi, odnosno da je Mladost pobijedila kući Zvijezdu mi bismo sad igrali u Prvoj ligi, tako da nije logično da kolo prije toga dogovramo bilo šta sa Sarajevom.
Odgovorno tvrdim da nas iz Sarajeva niko nije kontaktirao i nudio bilo šta. Izgubili smo od Sarajeva koje je u Vitezu imalo podršku bolju nego na Koševu, a i Sloboda je kolo kasnije izgubila od Sarajeva. Cijenim sve što je Husić uradio za bh. fudbal i sutra ćemo uoči našeg susreta popričati o svemu. Mislim da oni i mali pritisak stvaraju zbog sutrašnjeg susreta u kojem ćemo mi pokušati pobijediti."
Pročitaj više na:
kad nesto tvrdis, zar moze biti neodgovorno...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
-
BijelaCokolada
-
Kontakt:
Postao/la BijelaCokolada » 11 mar 2016, 17:19
Los pokusaj ss.ba da odbrane gosp. selimovica.Pitanje za njih zasto je ovo korak nazad ako Husic govori istinu.Bas suprotno ovo bi mogao biti korak naprijed za ozdravljenje BH fudbala
-
JFH9
-
Kontakt:
Znaci ovdje igrači Travnika ispadaju najpošteniji i Mladost VO.

Treba kazniti svakog ko je namjestao utakmice. Ovdje ako se dokaze to namjestanje, Sarajevo ce dobiti neku manju novcanu kaznu i idemo dalje unistavati sport u drzavi.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
-
Bolanos
-
Kontakt:
avenija je napisao/la:ss smiruje tenzije i pise kako su ljudi koji stimaju utakmice i titule potrebni ovoj drzavi , dajte nam hrvatske medije da procesljaju ovo kako treba kod nas nema medija i novinarstva..
jos ovi pitaju vitez , eto oni ce vam reci jeste tako je bilo sve , trazili smo garanciju od sarajeva i bilo sve dogovoreno sa sarajcicem ali igraci travnika su odbili sto je jutros potvrdio momak iz travnika blizak klubu ..
Sad je relevantno sta pise neki forumas? Evo nama je jedan nas pisao da dolazi Eduardo da Silva a isto imao neke info. Neka to uslikaju, taj post, i predaju tuzilastvu. Cuj momak na forumu napisao.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
harry_90
-
Kontakt:
Sta ste ocekivali,da ce priznati ovi iz Viteza..boze dragi hahhahahahha
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
zlajci
-
Kontakt:
zlajci je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Iz Viteza oštro odbacuju navode predsjednika Slobode Svojom
izjavom za N1 predsjednik Slobode je uzburkao bosanskohercegovačku sportsku javnost, a u isto vrijeme je u priču uvukao i NK Vitez. SportSport.ba je kontaktirao čelnika premijerligaša iz Viteza, Slavena Garića, koji je istakao: "Bosanskohercegovačkoj sportskoj javnosti ćemo se obratiti službenim saopštenjem, ali mogu vam kratko reći da sam u najmanju ruku iznenađen Husićevim navodima. Mi smo mogli ispasti i samo nas je sreća ostavila u ligi, odnosno da je Mladost pobijedila kući Zvijezdu mi bismo sad igrali u Prvoj ligi, tako da nije logično da kolo prije toga dogovramo bilo šta sa Sarajevom. Odgovorno tvrdim da nas iz Sarajeva niko nije kontaktirao i nudio bilo šta. Izgubili smo od Sarajeva koje je u Vitezu imalo podršku bolju nego na Koševu, a i Sloboda je kolo kasnije izgubila od Sarajeva.
Cijenim sve što je Husić uradio za bh. fudbal i sutra ćemo uoči našeg susreta popričati o svemu. Mislim da oni i mali pritisak stvaraju zbog sutrašnjeg susreta u kojem ćemo mi pokušati pobijediti."
Pročitaj više na:
Al ljudi fakat. Pa da na mene neko uperi prstom prvo bi mu je.bo mater ako sam nevin i nisma umiješan.
A ovaj ga zove da popričaju o svemu. Drugim riječima čovjek sve priznao, al ono mojne, tiše, ne moraju svi znat

tuzlanska Sloboda
-
BijelaCokolada
-
Kontakt:
Postao/la BijelaCokolada » 11 mar 2016, 17:22
zlajci je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Iz Viteza oštro odbacuju navode predsjednika Slobode Svojom
Pročitaj više na:
Al bukvalno...

-
Lakoste
-
Kontakt:
Kao sto rekoh, forumski puk koji je sastavljen oko koalicije koja mrzi Sarajevo za istinu i relevantne informacije uzima samo ono sto njima odgovara. Hvala Bogu pa se u drzavi sudski procesi ne odvijaju na forumu nego u sudnici na rocistu.