PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Nije zaslužio ništa više od rasparčavanja i preinake u ništavilo. Kancer univerzuma - nešto slično poput Hane Hadžiavdagić i Nine Rašupčića.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ma on se ubio za forum klix.baHigh je napisao/la:Pođahkad izvučem paloš i ponizim ovog nazoviljevičara, i to je sve.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Igras li sta High ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Bog te yebo sta ovaj uzima ,,,
u toj Jugoslaviji, sto je vrijedjas poprilicno, je ozivljena drzavnost nase drzavesolinas je napisao/la:Dok su muslimani drzali se "kulta vjere"vladali su Bosnom i svijetom,onda smo presli na Kult licnosti i demokratiju i propali ko kauc,jadni cemerni ponizeni i gladni i uz to dozivjeli 10-tak genocida .JovanGeca je napisao/la:Posto sam ja za povratak titoizma? Mladjahni evnuse, s obzirom da pises takve stvari, morao bi da se hvatas necega sto sam ja napisao. Njegov kult licnosti jest bio poguban, ali smo vidjeli kroz historiju da je kult vjere pogubniji. Za razliku od tebe, ja ne trazim povratak na kult licnost dok ti zelis kult vjere. Barem tako pises, a i jedno i drugo je pogubno.High je napisao/la:Titoizam je bio protiv kulta vjere, ali je bio za kult ličnosti u liku i djelu samog vođe. Kakva hipokrizija, mlađahni evnuse.
"O vjernici, drzite se cvrsto Allahovog uzeta".
Mi (generalno muslimani,iako ne svrstavam tebe ni u jednu vjeru,ti si stoka)nismo to cinili i snaslo nas je sve lose,Allahu se vratiti moramo.
Sto se tice kulta licnosti,yebem i tebe i tita, koji je inace napravio genocid nad muslimanima krajine odmah nakon rata....
U ratu su mu valjali gofno ateisticko.
Sloboda Tuzla
Svrsim i na jedne i na druge i na trece i cetvrte.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nadamo se da si svjestan u kakvoj ćeš neprilici biti kad na tebe navale i jedni i drugi, a, bogme, i treći i četvrti. Samo čučni i zatvori okice.DoeTz je napisao/la:Svrsim i na jedne i na druge i na trece i cetvrte.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
It's me against the world babyHigh je napisao/la:Nadamo se da si svjestan u kakvoj ćeš neprilici biti kad na tebe navale i jedni i drugi, a, bogme, i treći i četvrti. Samo čučni i zatvori okice.DoeTz je napisao/la:Svrsim i na jedne i na druge i na trece i cetvrte.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
torbicom ga, dobrica

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Bogicevic ne da 7 % i sada se ganjaju po sudu.
Bogicevicu stipso izdajico filozofije.
Bogicevicu stipso izdajico filozofije.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- MocMahale444
Maksuz Selam za sve forumase a posebno raju kao general Solinas, High i Riri.
Siroki ce izgubiti na Grbavici 2 razlike, to ono samo da se zna aBd
Siroki ce izgubiti na Grbavici 2 razlike, to ono samo da se zna aBd
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Evolution87
- Kontakt:
Nastavak plave filozofije. 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Solinas pobjeg'o iz ludnice 
Džaba se nadaš, počelo je.Chinaglia je napisao/la:veliki pozdrav za moje drugove, prave tuzlake, Frantu i fukaratz![]()
Tuzla i Bosna i Hercegovina nikada nece i ne smiju biti islamizirane, jer bi tada ovaj grad i drzava izgubili svoju dusu
Solinaš brate samo nastavi, 'ta će komunjare.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Dva prosječna navijača Slobode 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Lokomotiva se zahuktavaEvolution87 je napisao/la:Nastavak plave filozofije.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- MocMahale444
Kad se zahukta kako treba, ima da vas nema
Siroki nekako uvijek tezak protivnik za nas ali dosta vise i njih **** im franhell listicu. Slobodi dali dva glupa gola. Pickin dim za golemog Zelju.
Siroki nekako uvijek tezak protivnik za nas ali dosta vise i njih **** im franhell listicu. Slobodi dali dva glupa gola. Pickin dim za golemog Zelju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.