solinas je napisao/la:JovanGeca je napisao/la:High je napisao/la:Titoizam je bio protiv kulta vjere, ali je bio za kult ličnosti u liku i djelu samog vođe. Kakva hipokrizija, mlađahni evnuse.
Posto sam ja za povratak titoizma? Mladjahni evnuse, s obzirom da pises takve stvari, morao bi da se hvatas necega sto sam ja napisao. Njegov kult licnosti jest bio poguban, ali smo vidjeli kroz historiju da je kult vjere pogubniji. Za razliku od tebe, ja ne trazim povratak na kult licnost dok ti zelis kult vjere. Barem tako pises, a i jedno i drugo je pogubno.
Dok su muslimani drzali se "kulta vjere"vladali su Bosnom i svijetom,onda smo presli na Kult licnosti i demokratiju i propali ko kauc,jadni cemerni ponizeni i gladni i uz to dozivjeli 10-tak genocida .
"O vjernici, drzite se cvrsto Allahovog uzeta".
Mi (generalno muslimani,iako ne svrstavam tebe ni u jednu vjeru,ti si stoka)nismo to cinili i snaslo nas je sve lose,Allahu se vratiti moramo.
Sto se tice kulta licnosti,yebem i tebe i tita, koji je inace napravio genocid nad muslimanima krajine odmah nakon rata....
U ratu su mu valjali gofno ateisticko.
u toj Jugoslaviji, sto je vrijedjas poprilicno, je ozivljena drzavnost nase drzave

mi smo dobili mogucnost da se izjasnimo kao muslimani sto i jesmo i budemo ravnopravni ostalim narodima i ostalim republikama u drzavi (kolko-tolko)

evo uzmi za primjer nas grad Tuzlu: sta smo mi dobili osim vjerskih objekata (dzamija) za vrijeme osmanlija (400 godina)

eh sad povuci paralelu i vidi sta smo dobili od Austrougarske i Jugoslavije, nema potrebe nabrajati jer si dobio skoro sve

i jedno pitanje za tebe kad tolko dizes Tursku i bivse Osmansko carstvo a pljujes po Austrougarskoj sta koji qurac radis u Becu glavnom gradu te bivse Austrougarske a sada Austrije

sto nisi odarao Istanbul