Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ma sta jednu, za njega odma 3 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Donnie Darko
- Kontakt:
trebo si je hinjski po guzi opalitT-MAC je napisao/la:veceras sam pros'o pored svoje bivse i samo sam se nasmjesio...nisam se pozdravio...isp'o sam konj,al nema veze...
ja sam se izblamir'o pred cijelim gradom a ne ona..

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Možda se neće znati kontrolisati, znaš li ti kakve su goraždanske košpice za potenciju, pa da ne podivlja

Ma ako je ona tebe ostavila, ispo si frajer vjeruj mi, to samo treba iskulirati par puta, doći će ono samo kasnijeT-MAC je napisao/la:veceras sam pros'o pored svoje bivse i samo sam se nasmjesio...nisam se pozdravio...isp'o sam konj,al nema veze...
ja sam se izblamir'o pred cijelim gradom a ne ona..

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- legenda reala
- Kontakt:
Mujezine neću da dolazim u Sarajevo ,ja ne idem nigdje iz GoraždaBianconeri1988 je napisao/la:Što si ti težak čovjek![]()
![]()
![]()
![]()
Dođi u Sa, ASAP da ti ovu jednu turkinju sredimo, vidim da su ti goraždanke nedovoljne![]()

Edin TM 87 ima dobrih drugarica 17-18 godina ,pravo dobre sve gimnazijalke ,pa mu se javite nek vam ih našteli(ubiće me

T-MAC
pa dokle više tvoji ljubavni problemi ,što ti nemaš sreće u ljubavi

Puma
Neka ih tebi ,ja neću ,prepuštam vama dvojici
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ostavila je ona mene,trazio ja mindzeBianconeri1988 je napisao/la:
Ma ako je ona tebe ostavila, ispo si frajer vjeruj mi, to samo treba iskulirati par puta, doći će ono samo kasnije

ebem ti budalu,kud je s onim buketom ne ubi po glavi

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nisi samo ti razocaran ovih dana 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma nek si ti meni našao neki nadimak, u srednjoj su me svi zvali babolegenda reala je napisao/la:
Mujezine neću da dolazim u Sarajevo ,ja ne idem nigdje iz Goraždaa turkinje su zajebane ,hvala velika
![]()
Edin TM 87 ima dobrih drugarica 17-18 godina ,pravo dobre sve gimnazijalke ,pa mu se javite nek vam ih našteli(ubiće me![]()
,to su cure za Šabana
T-MAC
pa dokle više tvoji ljubavni problemi ,što ti nemaš sreće u ljubavi![]()
Puma
Neka ih tebi ,ja neću ,prepuštam vama dvojici

Neka šabanu te dječice, ja ganjam samo turkinje, one se lakše daju nego ove naše, za ove naše moraš imati love ili ih moraš napiti

@T-MAC
E onda neka si, nek poslije osjeća grižnju savjesti što ti nije dala minđe, nek se kaje

Ž '21!
- harebianconero
- Kontakt:
Imal ko kakvu preporuku, naime zelim da kuci ''treniram'', imam jedan teg oko 5 kg, e pa koliko bi trebao puta da dizem
da imam vako fine misice
... i koliko dnevno da uradim trbusnjaka da maknem stomacic

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- legenda reala
- Kontakt:
Svima ja vama talijanima ,nađem nadimak ,Šaban ,Mujezin ,Puma (još tražim pravo iako ga neki zovu stručnjak ,ali to mu ne pristaje ) Magi itd ,Dženana (ali je banovana )Bianconeri1988 je napisao/la:
Ma nek si ti meni našao neki nadimak, u srednjoj su me svi zvali babo![]()
![]()
Neka šabanu te dječice, ja ganjam samo turkinje, one se lakše daju nego ove naše, za ove naše moraš imati love ili ih moraš napiti![]()
![]()
![]()

Ova dječica su dobra bogami ,i ti kad bi ih vidio svidjele bi ti se ,nemoj mi reći da su Turkinje tako lake ,a ja kontam one sve svjetla obraza ,e platićete mi Turkinje

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dižeš dok te ruke ne zabole.harebianconero je napisao/la:Imal ko kakvu preporuku, naime zelim da kuci ''treniram'', imam jedan teg oko 5 kg, e pa koliko bi trebao puta da dizemda imam vako fine misice
... i koliko dnevno da uradim trbusnjaka da maknem stomacic
![]()

Što se tiče stomačića moraš kontrolisati ishranu i trčati što više,to je najvažnije.

FK Pjetlovi
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne volim ja tu dječicu nekako iz principa, ofirno mi ba s njima hodati, nisu zrele ni sekunde, dva puta me vidi, treći put mi govori da me voli najviše na svijetu, a ja recimo s njom samo s jednim ciljemlegenda reala je napisao/la: Svima ja vama talijanima ,nađem nadimak ,Šaban ,Mujezin ,Puma (još tražim pravo iako ga neki zovu stručnjak ,ali to mu ne pristaje ) Magi itd ,Dženana (ali je banovana )![]()
![]()
Ova dječica su dobra bogami ,i ti kad bi ih vidio svidjele bi ti se ,nemoj mi reći da su Turkinje tako lake ,a ja kontam one sve svjetla obraza ,e platićete mi Turkinje![]()

Ja volim one što glume da su nedodirljive, pa ih zavedeš malo i onda leta za tobom, toj dječici je dovoljan i jedan mig da poludi za tobom

Ž '21!
To se cijeni,ovakve ja trazimBianconeri1988 je napisao/la:
Ja volim one što glume da su nedodirljive, pa ih zavedeš malo i onda leta za tobom, toj dječici je dovoljan i jedan mig da poludi za tobom

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
opet legenda kolo vodi, joj da ga hoće banovati 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakvo je ovo nezakonito okupljanje 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Sram te i stid !!!!Virtu4l je napisao/la:opet legenda kolo vodi, joj da ga hoće banovati
Što bi mene banovali jeli bogati ,što dok ne dođem ja forum im zamre ,treba da mi plaćaju jbt

Nisi mi odgovrio na ono pitanje tamo i nisi ispratio prelaz

Kako si bolan Edu izletio ,pa sad ljut na mene ,što mu nisam reko nikad ,krijem od njega itd. me mogu da mu dogovrim da je Monolog glavni za to ne ja

ja bih samo da priupitam padel taj satelit igdje?

ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Samo vi legendu zezajte..Vidjecete kad vam na vrata pokuca,zeznut je to tip
Ima li ista novo na forumu ? 

- majestic24
- Kontakt:
Svidja mi se ovaj novi fb timeline
Zadnja izmjena: majestic24, dana/u 24 sep 2011, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
http://****.ba/clanak/450597964447/vi ... ?ref=tiker" onclick="window.open(this.href);return false;
dijelovi satelita pali u kanadu
dijelovi satelita pali u kanadu

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 14 gostiju.