RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
Bez zajebancije. Ako ćemo igrat' sa takvim igračem, očekujem pomjeranje igre prema naprijed i stvaranje sistema na 40 m od gola. Igrača koji može zadržat' loptu i proslijediti je veznjacima u trenutku njihovog uključivanja u opasnu zonu protivnika.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Re: Odg: FK Velež: Igrački kadar i transferi
Ljudi o kome je rijec moze i na pp?zizu1991 je napisao/la:Bez zajebancije. Ako ćemo igrat' sa takvim igračem, očekujem pomjeranje igre prema naprijed i stvaranje sistema na 40 m od gola. Igrača koji može zadržat' loptu i proslijediti je veznjacima u trenutku njihovog uključivanja u opasnu zonu protivnika.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ne znam ti ja ništa prijatelju. Ko zna, nek' mu se javi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- pravnik1981
- Kontakt:
i meniAlemC85 je napisao/la:šalji na pp1922VFC1981 je napisao/la:Do kraja sedmice bi trebali dobit jednog klasincong napadaca,195 cm mlad perspektivan
- pravnik1981
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Od sutra KN ponovo radi, renoviran i u novom ruhu, navratite..
Vidimo se.

Budi dio Armije, navijaj za ROĐENE...
Vidimo se.

Budi dio Armije, navijaj za ROĐENE...
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Ne znam gdje je otišao drakensang.Uvijek je imao dobre informacije, išao na treninge, obavještavao nas o igračima itd.Ja ga molim da se vratishaman7 je napisao/la:Pozdrav za sve ove što su se vratili i ne idite nigdje, ovo je samo forum, ljubav prema Veležu je mnogo veća od foruma, tako da je ovo samo jedan način zabave i diskusije zaljubljenika i romantičara.
Bio je s nama ovdje jedan momak, drakenseng ili tako nešto, koji nam je uvijek davao tačne informacije kao i prenosio atmosferu sa priprema, treninga, pa molim ako ovo prati da uleti da nas obavijesti šta se radi u klubu i na šta liči sada sve to nakon ovoliko odlazaka. Isto tako, sutra je tekma protiv Goška, ako neko bude išao, nek nam piše iz svog ugla kako je to sve izgledalo
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
-
1922VFC1981
- Kontakt:
U subotu protiv zelje igraju u medjugorju,neki novi igraci ce igrat koji trebaju da potpisu 
#musvdg
Pastrmka brate, prvo veliki pozdrav za tebeCernica je napisao/la:Uvijek smo bili najjaci i najinteligentniji pdf. Ogromna doza pameti frajerluka liskaluka humora odmjerenosti ljubavi prema svom i respekta prema onome ko to zasluzuje. Gospoda smo vazda bili. To i ostanimo uz podrsku koja nikad nije izostala. Malo cemo se morati jos strpiti jer ide infrastruktura ali kad to rijesimo derat cemo sve redom sto ce biti magnet i za povratak hiljada đavola na stadion i gostovanja. Samo pozitiva. Yebiga nekad nas juznjacki temperament prekipi pa seremo svasta ali kad se ohladimo jos ga jace volimo. Znaci raja samo podrska
Na ovaj tvoj komentar mogu samo reci aferim. Svaka ti je brate na mjestu i dodao bih jos da smo generalno najvece lafčine u BiH, a sa tim su najbolje upoznate ove strankinje, dijasporke itd sto setaju Mostarom i Sarajevom.
Sto kazes, nekad nas zbog nekih desavanja uhvati "huja" pa bi sve redom poslali u neku stvar , ali to nas brzo prođe jer moramo imatu vjeru u bolje sutra za nase Rođene i Veleža i abd lagano i postepeno do konacnog cilja, a to je izlazak u Evropu.
Forzaaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiii
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
da nije ovaj? http://en.wikipedia.org/wiki/Zlatan_Ibrahimovi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
taman i njemu 1.95m,, kaze ujadili mu ajfelov toranj, park princeva, triumfalna kapija i bagete! hoce sad stari most, vrapcici arenu, petokraku i sarmu od kiselog kupusa!

taman i njemu 1.95m,, kaze ujadili mu ajfelov toranj, park princeva, triumfalna kapija i bagete! hoce sad stari most, vrapcici arenu, petokraku i sarmu od kiselog kupusa!
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Neko je Peru spominjao pa evo clanka o njemu..
"Nakon eliminacije iz Evropske lige klub se okrenuo svojim mladim igračima zbog čega je klupski budžet umanjen za 40 posto. Pet stranaca među kojima sam i ja napustilo je klub", kazao je Ivetić.
Trenutno je bez angažmana, a kontakti sa pojedinim klubovima već su ostvareni.
"Postoje neki kontakti, ali za sad ništa konkretno. Nadam se da ću se uskoro skrasiti u nekom klubu. Moja želja je i dalje igrati u inostranstvu, kako zbog ličnog napretka, tako i zbog bolje finansijske situacije", dodaje Ivetić koji je nosio dresove nekoliko klubova u BiH.
"Nakon eliminacije iz Evropske lige klub se okrenuo svojim mladim igračima zbog čega je klupski budžet umanjen za 40 posto. Pet stranaca među kojima sam i ja napustilo je klub", kazao je Ivetić.
Trenutno je bez angažmana, a kontakti sa pojedinim klubovima već su ostvareni.
"Postoje neki kontakti, ali za sad ništa konkretno. Nadam se da ću se uskoro skrasiti u nekom klubu. Moja želja je i dalje igrati u inostranstvu, kako zbog ličnog napretka, tako i zbog bolje finansijske situacije", dodaje Ivetić koji je nosio dresove nekoliko klubova u BiH.
#musvdg
raja danas nam je umro čuveni Kemal Monteno, čovjek koji je komponovao legendarnu Veležovu himnu ROĐENI ROĐENI.
R.I.P KEMICE

R.I.P KEMICE
-
RamizBegovic
- Kontakt:
dali neko zna koji je rezultat iz Gabele?
-
1922VFC1981
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;Cernica je napisao/la:Hoćemo Jocu Amsterdama
#musvdg
Nisu igrali danas Ramize, trebali bi sutra odigrat ukoliko dozvole vremenske prilike. Pretpostavljam ako kisa prestane "divljati" mozda se i odigra, ali generalno trebaju se igrači cuvati nezeljenih povreda po onim livadamaRamizBegovic je napisao/la:dali neko zna koji je rezultat iz Gabele?
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Nađoh je moj AlemeAlemC85 je napisao/la:evo sad nađoh podatak da smo 70-ih godina igrali prijateljsku tekmu kontra velikog Juventusa i izgubili samo 2:1.![]()
Danas bi taj isti Juve preslušao bilo koju našu ekipu, ne smijem reći kojim rezultatom.

From father to son
Riad Demic novi stariigrač 
-
drakensang
- Kontakt:
Evo mene raja, prizvali ste me
Riki Demić se vratio, to je bilo dogovoreno nedavno, a evo sada je i ozvaničeno.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Nakon bivšeg juniora Crvene zvezde Miloša Reljića Velež je doveo još jednog ofenzivnog igrača.
Riad Demić, 25-godišnji vezni igrač dogovorio je detalje ugovora s upravom kluba u kojem je počeo karijeru. Demić je u Veležu prošao sve omladinske kategorije i igrao do 2012. kada je otišao u Iran.
Iz Irana je prešao u makedonski Pelister gdje je doživio tešku ozljedu križnih ligamenata. U prvom dijelu ove sezone igrao je za Zvijezdu iz Gradačca.
Pa hajde nije lose riki je srcem uvijek igrao
Riad Demić, 25-godišnji vezni igrač dogovorio je detalje ugovora s upravom kluba u kojem je počeo karijeru. Demić je u Veležu prošao sve omladinske kategorije i igrao do 2012. kada je otišao u Iran.
Iz Irana je prešao u makedonski Pelister gdje je doživio tešku ozljedu križnih ligamenata. U prvom dijelu ove sezone igrao je za Zvijezdu iz Gradačca.
Pa hajde nije lose riki je srcem uvijek igrao
#musvdg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.