pravnik1981 je napisao/la:ČETIRI UTAKMICE U CRNOJ GORI
Fudbaleri Veleža u četvrtak bi trebali odigrati prvu kontrolnu utakmicu sa Goškom, no ta utakmica je još uvijek pod velikim upitnikom. Razlog su obilne padavine, koje jednostavno onemogućavaju normalno igranje utakmice. Po takvom terenu treneri teško da mogu vidjeti nešto od igre, a i opasnost od povreda je izuzetno velika. Zbog toga, ova utakmica je još uvijek pod upitnikom i zavisi od vremenskih okolnosti. Do polaska u Crnu Goru planirano je da se odigraju i još dvije utakmice i to sa Željezničarom i Leotarom.
Danas je definisan i precizan raspored utakmica tokom „morskih priprema“. Podsjetimo, fudbaleri Veleža boravit će u Baru dvije sedmice. Na ovim pripremama „Rođeni“ će odigrati četiri utakmice sa prvoligašima iz Crne Gore.
04.02. - Bar: Mornar – Velež (13.00)
07.02. - Ulcinj: Mladost (Podgorica) – Velež (13.00)
11.02. - Budva: OFK Petrovac – Velež (13.00)
14.02. - Kotor: Bokelj – Velež (13.00)
http://www.fkvelez.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
#musvdg
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Danas na oficijelnoj stranici izbacise tri razlicite vijesti nece ovo na dobro..

#musvdg
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
Nemoj nas bola loziti nego nam fino reci, moze i na PP1922VFC1981 je napisao/la:Do kraja sedmice bi trebali dobit jednog klasincong napadaca,195 cm mlad perspektivan
Prkosni i Ponosni od 1922
šalji na pp1922VFC1981 je napisao/la:Do kraja sedmice bi trebali dobit jednog klasincong napadaca,195 cm mlad perspektivan
Ideš! Još jedan igrač koji će sa svojom visinom i po paralelizmu jakom tehnikom, te one-touch pass igrom razje.bati čitavu ligu. Jedan je Mace!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Samo njemu loptu dajte zabit ce ga marsel macezizu1991 je napisao/la:Ideš! Još jedan igrač koji će sa svojom visinom i po paralelizmu jakom tehnikom, te one-touch pass igrom razje.bati čitavu ligu. Jedan je Mace!
#musvdg
imam osjećaj da ćemo biti barem 20-30% jači nego jesenas samo pod uslovom da se stvori zajedništvo na relaciji trener-igrači.
Ma meni Popa zao ,a vi mislite sta hocete.Sad ponovo novi spic,pa ga uigravaj,pa ima li kvalitet,damu i sve sto ide uz tu poziciju.Naravno ,nadam se ce novajlija biti bolji
@Aleme mislim da nece biti upitna ta relacija,mislim da su igraci ovaj put naucili lekciju.Kad mogu bez Vlade,Asima i td ,ostali ce malo razmisljati
@Aleme mislim da nece biti upitna ta relacija,mislim da su igraci ovaj put naucili lekciju.Kad mogu bez Vlade,Asima i td ,ostali ce malo razmisljati
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Ja sam bas optimista sto se tice ovog proljeca ne znam sto ali jesamAlemC85 je napisao/la:imam osjećaj da ćemo biti barem 20-30% jači nego jesenas samo pod uslovom da se stvori zajedništvo na relaciji trener-igrači.
#musvdg
Bez zajebancije. Ako ćemo igrat' sa takvim igračem, očekujem pomjeranje igre prema naprijed i stvaranje sistema na 40 m od gola. Igrača koji može zadržat' loptu i proslijediti je veznjacima u trenutku njihovog uključivanja u opasnu zonu protivnika.
Re: Odg: FK Velež: Igrački kadar i transferi
Ljudi o kome je rijec moze i na pp?zizu1991 je napisao/la:Bez zajebancije. Ako ćemo igrat' sa takvim igračem, očekujem pomjeranje igre prema naprijed i stvaranje sistema na 40 m od gola. Igrača koji može zadržat' loptu i proslijediti je veznjacima u trenutku njihovog uključivanja u opasnu zonu protivnika.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ne znam ti ja ništa prijatelju. Ko zna, nek' mu se javi.
- pravnik1981
- Kontakt:
i meniAlemC85 je napisao/la:šalji na pp1922VFC1981 je napisao/la:Do kraja sedmice bi trebali dobit jednog klasincong napadaca,195 cm mlad perspektivan
- pravnik1981
- Kontakt:
Od sutra KN ponovo radi, renoviran i u novom ruhu, navratite..
Vidimo se.

Budi dio Armije, navijaj za ROĐENE...
Vidimo se.

Budi dio Armije, navijaj za ROĐENE...
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Ne znam gdje je otišao drakensang.Uvijek je imao dobre informacije, išao na treninge, obavještavao nas o igračima itd.Ja ga molim da se vratishaman7 je napisao/la:Pozdrav za sve ove što su se vratili i ne idite nigdje, ovo je samo forum, ljubav prema Veležu je mnogo veća od foruma, tako da je ovo samo jedan način zabave i diskusije zaljubljenika i romantičara.
Bio je s nama ovdje jedan momak, drakenseng ili tako nešto, koji nam je uvijek davao tačne informacije kao i prenosio atmosferu sa priprema, treninga, pa molim ako ovo prati da uleti da nas obavijesti šta se radi u klubu i na šta liči sada sve to nakon ovoliko odlazaka. Isto tako, sutra je tekma protiv Goška, ako neko bude išao, nek nam piše iz svog ugla kako je to sve izgledalo
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
-
1922VFC1981
- Kontakt:
U subotu protiv zelje igraju u medjugorju,neki novi igraci ce igrat koji trebaju da potpisu 
#musvdg
Pastrmka brate, prvo veliki pozdrav za tebeCernica je napisao/la:Uvijek smo bili najjaci i najinteligentniji pdf. Ogromna doza pameti frajerluka liskaluka humora odmjerenosti ljubavi prema svom i respekta prema onome ko to zasluzuje. Gospoda smo vazda bili. To i ostanimo uz podrsku koja nikad nije izostala. Malo cemo se morati jos strpiti jer ide infrastruktura ali kad to rijesimo derat cemo sve redom sto ce biti magnet i za povratak hiljada đavola na stadion i gostovanja. Samo pozitiva. Yebiga nekad nas juznjacki temperament prekipi pa seremo svasta ali kad se ohladimo jos ga jace volimo. Znaci raja samo podrska
Na ovaj tvoj komentar mogu samo reci aferim. Svaka ti je brate na mjestu i dodao bih jos da smo generalno najvece lafčine u BiH, a sa tim su najbolje upoznate ove strankinje, dijasporke itd sto setaju Mostarom i Sarajevom.
Sto kazes, nekad nas zbog nekih desavanja uhvati "huja" pa bi sve redom poslali u neku stvar , ali to nas brzo prođe jer moramo imatu vjeru u bolje sutra za nase Rođene i Veleža i abd lagano i postepeno do konacnog cilja, a to je izlazak u Evropu.
Forzaaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiii
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
da nije ovaj? http://en.wikipedia.org/wiki/Zlatan_Ibrahimovi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
taman i njemu 1.95m,, kaze ujadili mu ajfelov toranj, park princeva, triumfalna kapija i bagete! hoce sad stari most, vrapcici arenu, petokraku i sarmu od kiselog kupusa!

taman i njemu 1.95m,, kaze ujadili mu ajfelov toranj, park princeva, triumfalna kapija i bagete! hoce sad stari most, vrapcici arenu, petokraku i sarmu od kiselog kupusa!
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Neko je Peru spominjao pa evo clanka o njemu..
"Nakon eliminacije iz Evropske lige klub se okrenuo svojim mladim igračima zbog čega je klupski budžet umanjen za 40 posto. Pet stranaca među kojima sam i ja napustilo je klub", kazao je Ivetić.
Trenutno je bez angažmana, a kontakti sa pojedinim klubovima već su ostvareni.
"Postoje neki kontakti, ali za sad ništa konkretno. Nadam se da ću se uskoro skrasiti u nekom klubu. Moja želja je i dalje igrati u inostranstvu, kako zbog ličnog napretka, tako i zbog bolje finansijske situacije", dodaje Ivetić koji je nosio dresove nekoliko klubova u BiH.
"Nakon eliminacije iz Evropske lige klub se okrenuo svojim mladim igračima zbog čega je klupski budžet umanjen za 40 posto. Pet stranaca među kojima sam i ja napustilo je klub", kazao je Ivetić.
Trenutno je bez angažmana, a kontakti sa pojedinim klubovima već su ostvareni.
"Postoje neki kontakti, ali za sad ništa konkretno. Nadam se da ću se uskoro skrasiti u nekom klubu. Moja želja je i dalje igrati u inostranstvu, kako zbog ličnog napretka, tako i zbog bolje finansijske situacije", dodaje Ivetić koji je nosio dresove nekoliko klubova u BiH.
#musvdg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.