Pa ne kažem da smo vas nadmašiliBitiSrcemVezan je napisao/la:@virtual kakvo je čupanje bez 30 milja štete?

Pa ne kažem da smo vas nadmašiliBitiSrcemVezan je napisao/la:@virtual kakvo je čupanje bez 30 milja štete?
Hocemo li o peharima?staragarda je napisao/la:dosadili ste vise i Bog i narodu sa tim stolicama, j e b a l e vas stolice vise
vid ovog shupkaThetraphak1921 je napisao/la: Hocemo li o peharima?
vidi da nije oooyeah123admirr je napisao/la:znas li ti moj pasvord od tobeyarabi ili rinuka?
Čuo sam da su neki trčali čak i do Crne Gore.Virtu4l je napisao/la:Pa i mi smo čupali prošli put i još dobili batine od murije
slobodaimaimehahaha97admirr je napisao/la:vid ovog shupkaThetraphak1921 je napisao/la: Hocemo li o peharima?![]()
![]()
znas li ti moj pasvord od tobeyarabi ili rinuka?
Jedino Dinamo odskace vi ste prosjek.aleksandar_veliki je napisao/la:Savjet, pratite Hajduk, pratite pravu ekipu i nikad vise ne govorite da ste tu negdje s nama po kvaliteti. Ide nas dobro, a i ja odmah bolje volje.
Šta ti sad naumpade MileThetraphak1921 je napisao/la:Hocemo li o peharima?staragarda je napisao/la:dosadili ste vise i Bog i narodu sa tim stolicama, j e b a l e vas stolice vise
Virtu4l je napisao/la:vidi da nije oooyeah123admirr je napisao/la:znas li ti moj pasvord od tobeyarabi ili rinuka?
![]()
![]()
![]()
daj mi admina da ti spucam trajni ban za ovoaleksandar_veliki je napisao/la:Savjet, pratite Hajduk, pratite pravu ekipu i nikad vise ne govorite da ste tu negdje s nama po kvaliteti. Ide nas dobro, a i ja odmah bolje volje.
Odj.ebite od Ordagićaaleksandar_veliki je napisao/la:Savjet, pratite Hajduk, pratite pravu ekipu i nikad vise ne govorite da ste tu negdje s nama po kvaliteti. Ide nas dobro, a i ja odmah bolje volje.
Šta'š platiti opštinskoaleksandar_veliki je napisao/la:Cupali jeste, a da li ste platiliVirtu4l je napisao/la:Pa i mi smo čupali prošli put i još dobili batine od murije![]()
![]()
Ma pisalo se i na našoj temi ''šta će u mrtvi Hajduk'', pripazi malo na takvealeksandar_veliki je napisao/la:Solinas kaze pred bankrotom, a nudimo vam jednu ratu reprogramapinoglavi je napisao/la:Odj.ebite od Ordagićaaleksandar_veliki je napisao/la:Savjet, pratite Hajduk, pratite pravu ekipu i nikad vise ne govorite da ste tu negdje s nama po kvaliteti. Ide nas dobro, a i ja odmah bolje volje.
.
ma nekiideeee nekideeeVirtu4l je napisao/la:ostav'te se solinasa, eno ga priziva benkaru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.