NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Mene živo zanima sta su te prošle uprave sve radile, dajte iznesite ovde za nas sto nismo upuceni ko i sta je radio.. Il je to pokusaj blacenja i pljuvanja drugih da nam se prikaže kako niko nije valjao do ovi sad..
-
- Kontakt:
Fer i korektno neka bude pa ko bude bolji. Inace dugo pratim utakmice i nikada mi nisu bile jasne negativne tenzije izmedju dva herojska grada. Tesnja i Gradacca.
Ovako radili su sljedeće daju 20.000 km za godinu dana i onda to sebi vrate preko pozajmica, onda su pravili štetne ugovore po Zvijezdu Lazarević ima takav ugovor koji kaže ambicije nisu definisane, strana koja raskine ugovor dužna je da isplati ugovor do kraja drugoj strani. Pa ugovor tipa da Dzekic plaća smjestaj a svi znamo da stanuje kod smokija besplatno, pa zatim prikazano da trener plaća smjestaj jedna cijena a ustvari plaća drugu. O rezultatima i kuckama neću sve razumijem da si im blizak al njihov rad je nagomila još dodatno problema gdje god nazovemo duzni smo nisu fadilovi i nurdini sve dugove ove napravili... trener Lazarević je dosta toga priznao na sastanku imam za svjedoke članove uprave... nece vise niko nikad biti ispred kluba a mi još nismo krenuli radi.
Najvece **** na ovom forumu je ovaj combe, dokazani mrzitelj svega oko zvijezde. Kompleksas kakvog grad Gradačac nije vidio, popljuvao je sve i sto treba i sto ne treba i nikad mu niko nije ugodio.
Ljudi koji su vodili klub prosle godine i pocetkom ove sezone od preko 200 firmi u Gradaccu nemaju ni jedan sponzorski ugovor na mjesecnom nivou. Znaci klub jedino ima priliv od opstine i oni su se time kurcili i trosili te pare. Vjerovatno su radili pozajmice i od prodanih utakmica kasnije vracali.
Cilj nove Uprave je sklapanje ugovora sa nasim firmama i vjerujemo da cemo uspjeti vratiti nase privrednike u zvijezdu. Ceka se udruženje preko kojeg cemo legalnim nacinom na mjesecnom nivou imati priliv sredstava dovoljan da uredimo stadion i vratimo nagomilane dugove. Radit cemo ugovore sa firmama na godinu dana a isplatu na mjesecnom nivou.
Zbog ovakvih kao combe imamo samo manje sanse da ostvarimo ciljeve za spas zvijezde. Sreca pa je ovakvih debila stvarno samo par komada u nasem gradu
I jos da napomenem ovo sto nas optužuje i ismijava da zivimo od sergije i i prodaje karti.
Ljudi vjerujte da se puno moze pomoci sa kupovinom samo jedne karte kada bi uspjeli svaku utakmicu prodavati 500 karti to vam je mjesecno 5000KM.
To je odlican novac koji moze dosta stvari poboljšat i rijesiti dugove
Ljudi koji su vodili klub prosle godine i pocetkom ove sezone od preko 200 firmi u Gradaccu nemaju ni jedan sponzorski ugovor na mjesecnom nivou. Znaci klub jedino ima priliv od opstine i oni su se time kurcili i trosili te pare. Vjerovatno su radili pozajmice i od prodanih utakmica kasnije vracali.
Cilj nove Uprave je sklapanje ugovora sa nasim firmama i vjerujemo da cemo uspjeti vratiti nase privrednike u zvijezdu. Ceka se udruženje preko kojeg cemo legalnim nacinom na mjesecnom nivou imati priliv sredstava dovoljan da uredimo stadion i vratimo nagomilane dugove. Radit cemo ugovore sa firmama na godinu dana a isplatu na mjesecnom nivou.
Zbog ovakvih kao combe imamo samo manje sanse da ostvarimo ciljeve za spas zvijezde. Sreca pa je ovakvih debila stvarno samo par komada u nasem gradu
I jos da napomenem ovo sto nas optužuje i ismijava da zivimo od sergije i i prodaje karti.
Ljudi vjerujte da se puno moze pomoci sa kupovinom samo jedne karte kada bi uspjeli svaku utakmicu prodavati 500 karti to vam je mjesecno 5000KM.
To je odlican novac koji moze dosta stvari poboljšat i rijesiti dugove
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jesi vidio matorog lopine hehehe,vama puna podrška ispitajte sve te lopovluke .Kad su trgovali jesul i juniore u pazar ubacili na razigravanju i time oštetili klub da izostane pomoć od UEFE za razvoj omladinskog fudbala.Ja vam se divim pred vama je velika borba za sanaciju kluba,svi moraju bit solidarni .Jedno pitanje vidio sam ononoprastanje dugova od onih trenera pa cak po 15 hiljada kolje su to plate bile i kolje to sad plate bit hocel tu bit volontiranja za onog ko ima posao itd,jer da neispane SAD vise trenera nego djece,bolje nac neki modus da se oslobode članarine i time ugase te privatne škole a trener koji ima posao volontiranjem pomogne klub.spiska je napisao/la: ↑30 avg 2020, 06:52Ovako radili su sljedeće daju 20.000 km za godinu dana i onda to sebi vrate preko pozajmica, onda su pravili štetne ugovore po Zvijezdu Lazarević ima takav ugovor koji kaže ambicije nisu definisane, strana koja raskine ugovor dužna je da isplati ugovor do kraja drugoj strani. Pa ugovor tipa da Dzekic plaća smjestaj a svi znamo da stanuje kod smokija besplatno, pa zatim prikazano da trener plaća smjestaj jedna cijena a ustvari plaća drugu. O rezultatima i kuckama neću sve razumijem da si im blizak al njihov rad je nagomila još dodatno problema gdje god nazovemo duzni smo nisu fadilovi i nurdini sve dugove ove napravili... trener Lazarević je dosta toga priznao na sastanku imam za svjedoke članove uprave... nece vise niko nikad biti ispred kluba a mi još nismo krenuli radi.
Moj pisko nisam ja blizak nikome samo me zanima sta su radili i uvijek sam za to da se radi posteno i transparentno, zato bi i volio da se izadje javno sa imenima ko sta i kad je uradio na stetu kluba, ko je odobravao sav taj kriminal
Doce vrijeme, kad ćemo izaći javno. Imamo sada problem sa Lazarevicem!
-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Ja sam o tome pricao da ima ugovor do kraja sezone,tesko ce se bit rijesit smrada
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Bit će to dobro, ne može on bit pametniji od 15 glava 

Imate advokata,znas na koga mislim,kada bi se pokrenuo postupak protiv bivse uprave,i kada bi se dokazalo da su radili na stetu klubu,da li postoji mogucnost da se poniste vazeci ugovori koji su na stetu Zvijezdi
Matori Lazo kara ne vadi. Prvo reko da ce pristat na 5 milja sad trazi svih 30. Jos Spiski reko da ce mu poslat ljude da ga tamburaju u njegovoj carsiji. Yeben matori.
Niz propusta u njegovom ugovoru, al na sudu cemo to dokazivati ugovor koji je napravljen u kafani, osim toga neka ga drzava ce da sazna za njihove mucke a o tome vec krecemo danas.
Sta je bilo na konferenciji danas ?
Danas prijateljska sa tramosnicom na nasem stadionu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Kakva konferencija i kar ina. Samo laprda dzaba a nista konkretno nisu napravili. Evo vec treca sedmica samo ponsvlja mi cemo ovo mi cemo ono. Spremamo velike stvari a sve isto. Ceka se da ko sta halali ili da opstina da sta kesa.
Ljudi ga nazovu zaprijete i odma se povuce u kucicu.
Ljudi ga nazovu zaprijete i odma se povuce u kucicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.