FC Barcelona

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Dokle će ekipa dogurati u Ligi prvaka ove sezone?

Anketa je završila: 27 feb 2026, 23:24.

Osmina finala
6
21%
Četvrtfinale
10
36%
Polufinale
2
7%
Finale
1
4%
Osvajaju Ligu prvaka
9
32%

Ukupno glasova: 28

Mukebir

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Mukebir » 15 apr 2026, 00:28

Pustite debila sosu. Ima sve karakteristike parazita i olosa našeg društva. Svakako mu je ubrzo povratak u realnost. Samo lagano. Ako ce mu utakmica Barse vecerasnja pomoći da preboli depru, komplekse i nagomilane frustracije onda mu halalim.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 apr 2026, 00:32

Bolja smo mi generalno ekipa od atletica, samo sto imali strasan peh da igramo utakmice s najbitnijim igracima koji il su povrijedjeni il izasli iz povrede, i sto smo popili crveni rano u prvoj i izmasali se u obje utakmice i to je to, ne znam ja sta se ima tu filozofirati, jasno je ko dan i bolji sko zato sto smo i pored tih pehova opet bili blizu da ih prodjeko, a da su oni imali pola tih pehova ukupni rezultat bi bio 3 razlike u nasu korist vjerovatno, no ajd

Istina je i da atlertico jije nista posebno, da je liga spanska generalno grohjula, a bogami i cijela nogometna evropa generelno gdje ima imas dvije tri ozbiljne ekipe i ovo ostalo rang gdje smo i mi , al opet i mi kakvi smo izbacili bi vjerovatno i pariz i bajern da su imali tako neke pehove

Ali realno i ti pehovi su rezultat nedostatka veceg broja kvalitetnih igraca, zato gleam kao leao bi se mogo kupiti, odma ga kupiti, napadac spic kakav takav odma kupiti i stoper ili desni bek jekr uvijek racunam da kundea treba vratit na stopera jer i veceras se vidjelo i uvijek da je spor covjek za beka i nije do njeg jadnog sto je tu zavaljen silom prilka, i uz ta tri pojacanja obavezno otkupiti cancela a rashrorda ne uzimati

Tek tako bi se mogla sklopiti mocna ekipa koja moze podnijet i koju povredu i koji peh, a ovako ne treba tu puno filozofije da bi se bilo u samoj top kremi, gledam i pariz i bajer su ekipe koje itekako ovise od nekoliko glavnih pojedinaca i pitanje je kako bi izgledalo da imaju peh ko mi da od 5 najbitnijih igrac imas probleme s povredam kod cetvorice u kljucnim trenucima, mora se imati i srece

Sjecam se kad smo ki bioi najjaci, u pepovo vrijeme, sve bitne utakmice one svi bili spremni i malo bilo povreda uopste, ako se desi da samo zafali iniesta pa igra keita, ili desi se Alves da zafali, odma se osjeti to i problemi, a kad imas siri kadar i nema rafinje ima lea, kad su obijica tu onda rafinja igra ofanzivnog veznog, ili ulazi s klupe i donosi kvalitet i te stvari, a ne da mora igrati tu fermin sto i nije njegova pozicija jos i sam mlad i neizgradjen igrac potpuno

To sto osvajamo spansku ligu i u ligi prvaka smo konkurentni i ispadamo na guzove, ne smije nas zavarati, vise je to zbog slabe konkurencije nego do nas
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 15 apr 2026, 00:59

Ja sam izgubio nadu negdje u 40. minuti, ali kontam naložiće ih Flick u drugom. Atletico je preživio nekako onaj uvodni dio da ne primi tricu i kako je vrijeme odmicalo, to je sve bilo lošije. U drugom kad sam vidio jalovost, izgubio sam nade. Nema konkretnosti i ubitačnosti kao prošle sezone, puno se kruži, puno se čeka. Naravno da ne treba zaboraviti strašan tempo i umor pred kraj sezone, ali nije to to. Opet ću podcrtati, Raphinha je najznačajniji igrač ove Barce i toliko mi je žao što je fulio ovaj dvomeč. Sa njim je nova energija na terenu, na svim stranama je, zabija, asistira, nudi se, dribla itd. Večeras je Pedri bio loš, tako da se nije imao ko istaknuti. Kao što ste već rekli, Barca ne zna igrati u LP, ali po meni nije to glavni razlog. Glavni razlog je Flickovo dosadno forsiranje ove odbrane, a pritom ti tu igra Martin, Kounde, Garcia/Araujo, Cancelo. Ne može se igrati ta visoka odbrana pa da je tu i Maldini, doslovno ne može jer je odbrana na vjetrometini.

Drugo, naredne sezone se mora rekonstruisati odbrana. Martin klupa, Araujo noga, Koundea vratiti na stopera. Odbranu vratiti nazad i ne izvoditi više egzibicije. Gavi je mrtav, De Jonga ima pa nema, Olmo kako kad, Lewa noga, Rashford noga. Mora se poraditi na širini kadra i uložiti u suhi kvalitet. Dovesti stopere, mada i bekovi su neophodni, kao i napadač. Alvareza pokupiti ako se ikako može.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []