AlemC85 je napisao/la:Ivetić se priključio Slobodi, tako da nema ništa od povratka u Velež.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
#musvdg
Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
- Dva stopera, Frančić i Milenkvović, igrat će i protiv GOŠK-a u srijedu, a onda ćemo vidjeti. Frančić je junior Splita, Milenković igrač koji je prošao školu Partizana. Bilać ne ostaje, rekao je Jusufbegović.
Sljedeća provjera Velež čeka u srijedu u Višićima, vjerojatno u 14.30 sati.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Ima li ista vezano za onog malog kolicica sta s njim trenira li ?dime je napisao/la:- Dva stopera, Frančić i Milenkvović, igrat će i protiv GOŠK-a u srijedu, a onda ćemo vidjeti. Frančić je junior Splita, Milenković igrač koji je prošao školu Partizana. Bilać ne ostaje, rekao je Jusufbegović.
#musvdg
može li izvor?1922VFC1981 je napisao/la:Ima li ista vezano za onog malog kolicica sta s njim trenira li ?dime je napisao/la:- Dva stopera, Frančić i Milenkvović, igrat će i protiv GOŠK-a u srijedu, a onda ćemo vidjeti. Frančić je junior Splita, Milenković igrač koji je prošao školu Partizana. Bilać ne ostaje, rekao je Jusufbegović.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Znas li mozda kako se zovu Francic i Milenkovic? Ovoga Francica sam trazio (zvanicna stranica rnksplit.hr) medjutim bez uspjeha iako stoje prezimena juniora.dime je napisao/la:- Dva stopera, Frančić i Milenkvović, igrat će i protiv GOŠK-a u srijedu, a onda ćemo vidjeti. Frančić je junior Splita, Milenković igrač koji je prošao školu Partizana. Bilać ne ostaje, rekao je Jusufbegović.
Prkosni i Ponosni od 1922
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Ne moze nam reljic sa 1,70 biti zamjena jedina u spicu,klasicni igrac koji trkom moze nesto nista drugo pod hitno naci stopera,napadaca.Drugi klubovi samo dovode,pogledaj zvijezdu i slobodu koji su iza nas..

#musvdg
treba nam izraziti spic pa makar i vratili Jusufbašića, jer teško dajemo golove.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
A on je u travniku igrao gdje u nas Jankovic igra,iza napadaca nije ni on klasicni spic igrac..AlemC85 je napisao/la:treba nam izraziti spic pa makar i vratili Jusufbašića, jer teško dajemo golove.
#musvdg
a sta mislite za ponovo zaganjaju Purovica? ko zna možda pristane igrati za Velež? 
Jusufbašić je dok je kod nas bio više proveo na klupi i ulazio u igru, nego što je počinjao u prvih 11. Da ga je Feja smatrao adekvatnim za svoj sistem, ne bi ga pustio. Nema ništa od vraćanja njega u Velež.AlemC85 je napisao/la:treba nam izraziti spic pa makar i vratili Jusufbašića, jer teško dajemo golove.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Jusufbasic je lijen koliko je tezak. Zna lopte ali nosalantan da te bog sacuva. Vise sam puta bio prisutan na treninzima kada se Rahimic izdera na njega. Daleko mu kuca od Veleza bila. Ja licno bi Ramovica objerucke vratio (pod uslovom da je sanirao povredu ledja).zizu1991 je napisao/la:Jusufbašić je dok je kod nas bio više proveo na klupi i ulazio u igru, nego što je počinjao u prvih 11. Da ga je Feja smatrao adekvatnim za svoj sistem, ne bi ga pustio. Nema ništa od vraćanja njega u Velež.AlemC85 je napisao/la:treba nam izraziti spic pa makar i vratili Jusufbašića, jer teško dajemo golove.
Kakav Jusufbasic dobro ga je onaj decko s pdf-a goska okarakterisao kad je presao kod nas bio. Momak je iskljucen skroz,ne zainteresovan za fudbal i jedino sto ima je udarac. Rama je doktor za njega. Meni je njega zao sto je otisao
From father to son
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Pošalji meni1922VFC1981 je napisao/la:Ima nova vijest za malog kolicica,pp ako neko hoce
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
+1922VFC1981 je napisao/la:Ima nova vijest za malog kolicica,pp ako neko hoce
From father to son
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Samo tebi nece da se posalje sta je ovo.. hahaSipakUlicar1922 je napisao/la:Salji PP!!!
#musvdg
šalji na pp odmah...1922VFC1981 je napisao/la:Ima nova vijest za malog kolicica,pp ako neko hoce
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Bola ja sam ti na sjeveru evrope (Svedska). I kenjac bi krepao dok bi dosao vamo a kamoli PP1922VFC1981 je napisao/la:Samo tebi nece da se posalje sta je ovo.. hahaSipakUlicar1922 je napisao/la:Salji PP!!!![]()
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Jedva majku mu jedvaSipakUlicar1922 je napisao/la:Bola ja sam ti na sjeveru evrope (Svedska). I kenjac bi krepao dok bi dosao vamo a kamoli PP1922VFC1981 je napisao/la:Samo tebi nece da se posalje sta je ovo.. hahaSipakUlicar1922 je napisao/la:Salji PP!!!![]()
#musvdg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.