FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sky9
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2021, 22:01

ASD je napisao/la:
01 mar 2021, 21:55
Sky9 je napisao/la:
01 mar 2021, 21:43
ASD je napisao/la:
01 mar 2021, 21:30

Ma SDA većina 586 glasova u Novom Bratuncu, TA 303, SD 177, SDP 116.
PDA je tek sedma stranka tamo.
koketiranje sa SDA se vidjelo i sada na izborima u fudbalskom savezu gdje su ga podržali.

Nema tu puno ljubavi između njega i Jasmina, isto tako nema ljubavi ni između njega i Slobode. Iskoristio je situaciju za samopromociju
Čovjek voli Slobodu, bilo kome krivo ili ne. To je tako.

Sad ćeš ti, pošto se priklonio sda, pisati sve najgore o njemu, bilo tačno ili ne, zar ne?
Ja ću pisati isto, što sam i do sad pisao. Bio on član SDA ili ne.
Konkretno, ono što je radio u Slobodi je bilo daleko od normalnog. Svidjelo se nekome ili ne.
Od kupovine utakmica po federalnoj i nanošenja ugleda Slobodi, do nabijanja ogromnih ugovora poluigračima i zapostavljanja škole fudbala u tom momentu.

Ovo što radi u Slogi je takođe daleko od normalnog. Prvo kupovina utakmica, drugo krađa države zbog prijavljivanja igrača na minimalac, treće, vođenje kluba bez sistema, gdje dovodi igrače samo da bi se dovodili.

Temelj Slobode treba biti omladinski pogon jer ima najbolju djecu u državi i gradnja zdravog sportskog kolektiva.
Iz federalne lige niko nikad nije ušao bez podmazivanja, odlično to znaš i ne zezaj.

On je iz Amerike direktno sletio u ovaj cirkus, i nije se možda u nekim stvarima najbolje snašao. Ali, ja ti garantujem da bismo 2013. bili tamo gdje je danas Čelik, tj. beton liga, i vjerovatno OFK, da tip nije došao :!:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 mar 2021, 22:03

Skver je napisao/la:
01 mar 2021, 21:47
ASD je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:
01 mar 2021, 20:31

pa ja tebi objasni klub X, a tvoj izbog je hoces vjerovat ili neces
ja vise svojim ocima vjerujem i sta sam vidio i sta sam cuo od koga trebam da cujem. I ti mozda iste zakljucke donosis na osnovu svojih nekih inputa

a upravu je momak, nije Azmir PDA vec neko vrijeme. Zato je PDA i grohno na izborima u Tuzli sad. Neki za SDA, a vecina se vratila Menpromu
koketiranje sa SDA se vidjelo i sada na izborima u fudbalskom savezu gdje su ga podržali.

Nema tu puno ljubavi između njega i Jasmina, isto tako nema ljubavi ni između njega i Slobode. Iskoristio je situaciju za samopromociju
Ti neki politicki analiticar, postedi nas ba, takva prica je i otjerala covjeka iz Slobode, sto se svasta s.ralo protiv njega i to je pilo vode....frajer ce uzeti Slobodu 100%, samo se trazi modus da se to zakonski uredi, kakva Sloga i qrac, ko ce taj klub gledati i navijati za nega, da nece mozda autobusima dolaziti navijaci iz Podrinja i ona tri navijaca sa njihovog pdf.
Skver druze, de ti nama tamo kod Brajlovica "maksuzije" nek' nasijece i idemo na Kicelj, Sariel i Probisvjet ko zapete puske cekaju. J3bes SDA, PDA, pricat cemo o Slobodi i tugovati.

A nece Azmir nas preuzeti, osim ako nije ljubitelj rize i kontra je od "buljook". :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2021, 22:08

@Beduin, znači po tvojim info. Indonezija dolazi u grad? :mrgreen:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 mar 2021, 22:10

Sky9 je napisao/la:
01 mar 2021, 22:08
Ma onako se zezam posto smo poceli roviti tamo. :mrgreen:

Ali od Azmirovog povratka nista.

075 ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2021, 22:13

Beduin je napisao/la:
01 mar 2021, 22:10
Sky9 je napisao/la:

E jbg, neko onda pojma nema, ili ovi moji ili tvoji izvori...

Hajde, za početak da ne ispadnemo, poslije ćemo vidjeti šta i kako. :D
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 mar 2021, 22:20

Olimpic ima veci pritisak nego mi i moramo to iskoristiti. Pauza je bila preduga za sve klubove i daleko su igraci od optimalne forme, odlasci iznenadni i teze nadoknadivi, idemo iz utakmice u utakmicu i nadati se osvajanju sto vise prebitnih bodova.

075 ❤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 mar 2021, 22:21

Skver je napisao/la:
01 mar 2021, 21:29
Super zayebancija bila, puno neke pozitivne raje....bilo je i odlazaka na kucni prag :rol: ....yebes ligu prvaka, onako nesto tesko da se moze ponoviti, fakat raja iz Bihaca je bila super, neiskvareni momci, pozitivni.....i opet im nije valjo Azmir poslije....prava grehota, onako sve imati i zbog nekoliko hostaplera koji su muzli Slobodu propade sve.....tuga prava..
Pa znam starije raje koja je zenama naredjivala sta da peku subotom da u tendzeri ponesu na utakmicu za meze. Jbt bila je atmosfera toliko pozitivna da i pored stotina litara popijenog alkohola nije bilo incidenta na zapadu.
Sat prije utakmice vec raja bila na tribinama, ej a cvajta bila.
U jednom momentu sjever pjeva :malo vas je, malo vas je pickice, a zapad malo nas je malo nas je...
Sto se tice momaka iz Bihaca bili smo ih pozvali na pice poslije utakmice, ali nisu zastali. Bila su to vremena opustena.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 01 mar 2021, 22:24

Sky9 je napisao/la:
01 mar 2021, 22:13
Beduin je napisao/la:
Sky9 je napisao/la:

Da se mislio vraćati ne bi sa slogom ulazio u premijer ligi. Priča da nam pomaže i da se vraća je bez ikakvih argumenata. Čiste želje nekih ljudi ovdje na našem pdf.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 mar 2021, 22:26

Beduin je napisao/la:
01 mar 2021, 22:03
Skver je napisao/la:
01 mar 2021, 21:47
ASD je napisao/la:

Ti neki politicki analiticar, postedi nas ba, takva prica je i otjerala covjeka iz Slobode, sto se svasta s.ralo protiv njega i to je pilo vode....frajer ce uzeti Slobodu 100%, samo se trazi modus da se to zakonski uredi, kakva Sloga i qrac, ko ce taj klub gledati i navijati za nega, da nece mozda autobusima dolaziti navijaci iz Podrinja i ona tri navijaca sa njihovog pdf.
Skver druze, de ti nama tamo kod Brajlovica "maksuzije" nek' nasijece i idemo na Kicelj, Sariel i Probisvjet ko zapete puske cekaju. J3bes SDA, PDA, pricat cemo o Slobodi i tugovati.

A nece Azmir nas preuzeti, osim ako nije ljubitelj rize i kontra je od "buljook". :mrgreen:
Jok Sisa kontra Buljoni. :urnebes: Vidjecet ces. Zato se nesto i ne sikiram za opstanak. Sto se tice Kicelja jedno od najljepsih mini destinacija, samo sto u proljece gore boli glava od vjetrova. :rol: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2021, 22:28

sviunapad1010 je napisao/la:
01 mar 2021, 22:24
Sky9 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Da se mislio vraćati ne bi sa slogom ulazio u premijer ligi. Priča da nam pomaže i da se vraća je bez ikakvih argumenata. Čiste želje nekih ljudi ovdje na našem pdf.
Brate, nisu izmišljotine niti želje, vjeruj ako hoćeš, ako ne, šta da se radi.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 01 mar 2021, 22:32

Beduin je napisao/la:
01 mar 2021, 22:20
Olimpic ima veci pritisak nego mi i moramo to iskoristiti. Pauza je bila preduga za sve klubove i daleko su igraci od optimalne forme, odlasci iznenadni i teze nadoknadivi, idemo iz utakmice u utakmicu i nadati se osvajanju sto vise prebitnih bodova.
Bez Devedzica u ekipi i Beganovića, sa raspalim doktorom kao zamjenom i igrom kao protiv sloge nemamo se mislim čemu nadati protiv olimpica.
Sudija nam sigurno neće suditi fer, tako da ako se uzme bod treba se udarati nogom u zicugu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2021, 22:34

olimpik je druga ekipa u odnosu na prvu polusezonu. Bit će veliko iznenađenje ako osvojimo i bod, moje mišljenje.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 01 mar 2021, 22:36

Sky9 je napisao/la:
01 mar 2021, 22:28
Sky9 je napisao/la:

Pominju neki zakonski osnov i zakon o sportu. Kako je sarajevo preuzeo dajdza pa sad ovaj novi od njega znači nema prepreke što se zakona tiče da preuzme. Statut je promjenjen i omogućeno je da u klub uđe investitor. Plus čovjek ima svoj klub u premijer ligi.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2021, 22:39

01 mar 2021, 22:36
Sky9 je napisao/la:
01 mar 2021, 22:28

Pominju neki zakonski osnov i zakon o sportu. Kako je sarajevo preuzeo dajdza pa sad ovaj novi od njega znači nema prepreke što se zakona tiče da preuzme. Statut je promjenjen i omogućeno je da u klub uđe investitor. Plus čovjek ima svoj klub u premijer ligi.
Da nam trenutno pomaže budi siguran, a da se vraća ni ja nisam siguran. Tako sam čuo iz meni pouzdanih izvora. Ali opet to uzimam s rezervom. Pred nama je...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

katarakta

Post Postao/la katarakta » 01 mar 2021, 23:22

Pa Azmir je samo pocasni predsjednik tuzla cityja, nije on finansijer nego firma, tako da hladno moze uc i u Slobodu, instalirat svog covjeka za predsjednika i tako upravljat. Ali nema od toga nista :D
Niko, niko, samo Sloboda

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2021, 23:29

katarakta je napisao/la:
01 mar 2021, 23:22
Pa Azmir je samo pocasni predsjednik tuzla cityja, nije on finansijer nego firma, tako da hladno moze uc i u Slobodu, instalirat svog covjeka za predsjednika i tako upravljat. Ali nema od toga nista :D
Ako nema, kosooki bujrum :D
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

WestSideTz
Kontakt:

Post Postao/la WestSideTz » 02 mar 2021, 00:19

Ma kakvi tajlandjani, treba se uvezat sa Mađarima što drže Osijek, a pored njih još Honved, Disogyor, Puskas academy. Citajuci neke njihkve fun page i portale, mislim da im je bosansko trziste skroz ok za talente i mlade igrace. Treba pokusat iskoristit, a imamo i solidnu saradnju s njima :D
Sloboda je emocija ! 🔴⚫

Athletic Bilbao ⚪🔴

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 02 mar 2021, 09:16

Probisvjet je napisao/la:
01 mar 2021, 22:21
Skver je napisao/la:
Super zayebancija bila, puno neke pozitivne raje....bilo je i odlazaka na kucni prag :rol: ....yebes ligu prvaka, onako nesto tesko da se moze ponoviti, fakat raja iz Bihaca je bila super, neiskvareni momci, pozitivni.....i opet im nije valjo Azmir poslije....prava grehota, onako sve imati i zbog nekoliko hostaplera koji su muzli Slobodu propade sve.....tuga prava..
Pa znam starije raje koja je zenama naredjivala sta da peku subotom da u tendzeri ponesu na utakmicu za meze. Jbt bila je atmosfera toliko pozitivna da i pored stotina litara popijenog alkohola nije bilo incidenta na zapadu.
U jednom momentu sjever pjeva :malo vas je, malo vas je pickice, a zapad malo nas je malo nas je...
Sto se tice momaka iz Bihaca bili smo ih pozvali na pice poslije utakmice, ali nisu zastali. Bila su to vremena opustena.
Ne ponovila se ta vremena. Ko voli mezetit na tekmi ima ovih nizeligasa u Tuzli more samo nek se prešalta na OFK Tuzla, Solinu, Kiseljak i tako te ekipe.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 mar 2021, 09:25

02 mar 2021, 09:16
Probisvjet je napisao/la:
01 mar 2021, 22:21
Skver je napisao/la:
Ne ponovila se ta vremena. Ko voli mezetit na tekmi ima ovih nizeligasa u Tuzli more samo nek se prešalta na OFK Tuzla, Solinu, Kiseljak i tako te ekipe.
U manjini si. Izgleda da ces ti morati u SH gdje nema tradicije meze i pica, a mi tradicionalno to radimo od Gorkog pa do Korone. :mrgreen:
Cak mogu zamoliti da ti Beriz pokloni jenu duksu kada izlapi iz tvorza.
Ne sjecas se ti Hatune, Laze, Lice i ostale skvadre i restorana na stadionu. Kakva su to bila vremena. Tradicija se mora cuvati.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 02 mar 2021, 09:27, ukupno mijenjano 1 put.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 mar 2021, 09:25

Treba vidit sa Osijekom moze li se kakav dogovor postici.Oni nekog svog uvale u upravu koji kontrolise klub,a zauzvrat im mi prodajemo talente.Neka prijateljska utakmica ako puste navijace itd.Skontacete na sta mislim,i ja sam ovo povrsno napisao.Kakvi azijati,doci ce,oprati nesto para i pobjeci
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.