Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pogubili se i direktor i predsjednik. Pa se izvinjavaju jedan drugom pa slijedi napad jednog, eskivaža drugog, pa na konkretno pitanje šute ko zaliveni. A vrhunac je ako ja ne budem prvak, ovako častan i pošte, sa timom koji je san snova prvenstvo je katastrofa... Vidjećeš sad ćele iz Radnika kad će isto izgovoriti, pa Mulalića, pa Marinovića svi će isto reći.
Pa to su sve vasi zuti kartoni! Daj Husicu stavi utakmicu da je svi pogledamo sta krijes jeb.em te u sisu!!
necemo se praviti tabula raza, covjek prica o Slobodi dok je on u njoj predsjednik. A ako neko ima dokaze, neka slobodno iznosiBolanos je napisao/la:Ocigledno je da on misli da je Sloboda nastala prosle sezone.Bihac96 je napisao/la:Najjace rijeci Azmira su:"Sloboda nikad nije kupila,nit je koga premirala niti cemo to kad radit,sve sto radimo radimo na zelenom terenu"![]()
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Pa zar sam ja negdje napisao da smo mi bili posteni ? Samo sad vi kontrirate pricu,jer ste najposteniji u drzavi.Vama su argumenti da je Hodza bio nas covjek,a on nam postavio sudije koje su nam u dvije domace tekme uzele bodove.Al kako vi ono kazete sad ce te vidjet koje Azmir i covjek pokupova utakmice,ali ne vi ste posteniTaRgEt_ je napisao/la:
A Emdzadov sta ti pricas majke ti tvoje, pa vi ste krenuli Boga oca te godine da kupujete ?
I da covjek odmah trazi alibi jer zna da nece biti prvak pa odmah nekorektno sve,cak i hoce juniore da salje u Sarajevo
Zadnja izmjena: Bihac96, dana/u 11 mar 2016, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ja govorim o Azmirovom periodu iz Federalke. Ovako kao on sad moze doci predsjednik Jedinstva na tv i laprdati._dreamer_ je napisao/la:necemo se praviti tabula raza, covjek prica o Slobodi dok je on u njoj predsjednik. A ako neko ima dokaze, neka slobodno iznosiBolanos je napisao/la:Ocigledno je da on misli da je Sloboda nastala prosle sezone.Bihac96 je napisao/la:Najjace rijeci Azmira su:"Sloboda nikad nije kupila,nit je koga premirala niti cemo to kad radit,sve sto radimo radimo na zelenom terenu"![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
Convicts1988
- Kontakt:
Bravo za Azmira, neka se neko napokon suprotstavio sibicarima, jasno i glasno !!
Smeta im ovako jaka Sloboda, Tuzla, i to je jasno nakon svega ovog .
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma velika sloboda .... prevelika 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- maroonGiant
- Kontakt:
Zasto on ne iznese dokaze, sere ko foka, moze samo molit' Boga kao i svi navijaci najnetrofejnijeg kluba da nasi jos imaju strpljenja i sazaljenja pa mu ne posalju prijavu, jer je u protivnom zavrsio sa bh fudbalom kao i sloboda sa svojim kratkotrajnim izletom u vrh..._dreamer_ je napisao/la:necemo se praviti tabula raza, covjek prica o Slobodi dok je on u njoj predsjednik. A ako neko ima dokaze, neka slobodno iznosiBolanos je napisao/la:Ocigledno je da on misli da je Sloboda nastala prosle sezone.Bihac96 je napisao/la:Najjace rijeci Azmira su:"Sloboda nikad nije kupila,nit je koga premirala niti cemo to kad radit,sve sto radimo radimo na zelenom terenu"![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Problem je sto ostali cute i gutaju. Dok se svi ne suprostave lopovluku nema napretka.Convicts1988 je napisao/la:Bravo za Azmira, neka se neko napokon suprotstavio sibicarima, jasno i glasno !!
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 11 mar 2016, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa iskreno receno Sloboda je pomrsila planove sarajevu zrinskom sirokom
neko od njih nece u evropu
normalno da ce smetat
neko od njih nece u evropu
normalno da ce smetat
"Volim te Zeljo"
Savezu su poslali. Ako ne bude dvostrukih aršina ili će obojica biti kažnjeni, ili ni jedanmaroonGiant je napisao/la:Zasto on ne iznese dokaze, sere ko foka, moze samo molit' Boga kao i svi navijaci najnetrofejnijeg kluba da nasi jos imaju strpljenja i sazaljenja pa mu ne posalju prijavu, jer je u protivnom zavrsio sa bh fudbalom kao i sloboda sa svojim kratkotrajnim izletom u vrh..._dreamer_ je napisao/la:necemo se praviti tabula raza, covjek prica o Slobodi dok je on u njoj predsjednik. A ako neko ima dokaze, neka slobodno iznosiBolanos je napisao/la:
Ocigledno je da on misli da je Sloboda nastala prosle sezone.
Evo javlja se navijac Sarajeva na Face kaze mene je sramota 
Nad tobom sunce najljepše sja
Sutra samo pratite medije, vidjet cete da ce se pokrenuti istraga u PL BiH !
- maroonGiant
- Kontakt:
Za sta ce konkretno Dino biti kaznjen?
Samo dragi Allah zna kako su usli u PL, jos sisara nudio Dini 100k za utakmicu na Kosevu! Sve je to ista bagra, nista novo za ligu!Bihac96 je napisao/la: Kaze covjek Sloboda nikad nikad nije kupovala,nit je koga premirala![]()
![]()
![]()
![]()
@pinoglavi, sad cu i ja nazvati i reci da sam naviac Slobode. Budi siguran da je to strumfic Zeljkanov.
Vauuuuu. Sad se ja javim kao Fukara i kazem sramota me Azmira.pinoglavi je napisao/la:Evo javlja se navijac Sarajeva na Face kaze mene je sramota
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Jbo te ptice u TZ znaju da su kupljene utakmice za ulazak u PL._dreamer_ je napisao/la:necemo se praviti tabula raza, covjek prica o Slobodi dok je on u njoj predsjednik. A ako neko ima dokaze, neka slobodno iznosiBolanos je napisao/la:Ocigledno je da on misli da je Sloboda nastala prosle sezone.Bihac96 je napisao/la:Najjace rijeci Azmira su:"Sloboda nikad nije kupila,nit je koga premirala niti cemo to kad radit,sve sto radimo radimo na zelenom terenu"![]()
Jos dok sam trenirao u Slobodi kupovalo se a et sad cistunac doso na celo...jah
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Utakmicu je snimalo radio sarajevo, zapitajte se malo što je ne postave cijelu.Memara je napisao/la:Pa to su sve vasi zuti kartoni! Daj Husicu stavi utakmicu da je svi pogledamo sta krijes jeb.em te u sisu!!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Cuj ovog sarajlijeBolanos je napisao/la:Vauuuuu. Sad se ja javim kao Fukara i kazem sramota me Azmira.pinoglavi je napisao/la:Evo javlja se navijac Sarajeva na Face kaze mene je sramotaE moj spinoglavi
Nad tobom sunce najljepše sja
Kad nisu Zeljkanu mogli nista nakon Leotara, nece nista biti ni sutra. Bez dokaza, Husic samo laje i pravi pritisak na sudije.Rikardo je napisao/la:Sutra samo pratite medije, vidjet cete da ce se pokrenuti istraga u PL BiH !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.