Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Imal ko kakvoh HHL-a za predlozit
-
- Kontakt:
bJa bre, reko da je sigurno,u cemu je problem ?[/]pintol_TM87 je napisao/la:zar jos neko stavlja liverpul i mančester i govori da je to sigurno???martingela je napisao/la:1. 10/12 16:00 Liverpool FC - Queens Park Rangers 1 1.28
2. 10/12 16:00 Manchester United - Wolverhampton Wanderers 1 1.22
3. 10/12 16:00 Celtic - Heart of Midlothian 1 1.35
@ malo preko 2 [ 2,11 ]
P.S. Naj sigurniji tiket tj.prolaz garant !
da igraju protiv zelje ne bih ih igrao

103 KM. yebeni zabari. sutra otvaram groblje, al' niko nece umrjeti to je sigurno. koji sam ja peh boze.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Yebat ga.Monolog je napisao/la:Više od 7 kartona na meču Real - Barcelona.![]()
Iako na prvi pogled ovo izgleda puno, svi znamo kakav antagonizam vlada među njima. Grubi startovi, valjanja, prigovaranja, odugovlačenja. Tja, imam osjećaj da bismo večeras mogli gledati sve ovo x 2.Vjerovatno u nekim kladionicama ima i 6.5 u ponudi (dakako, nešto je manja kvota
), tako da...
Vodeći se statistikom Palermo bi trebao dobiti Cesenu. Klasična domaćinska momčad, kontra slabašnog gosta. Za one sa mu*ima preporučujem i hendikep. Vjerujem da će se Miccoli i društvo još jednom pokazati negostoljubivim timom i ispratiti Cesenu sa nekoliko golova u mreži.![]()
Swansea - Fulham 0-2Vodeći se statistikom, ovo bi trebalo proći. Swanselona je kod kuće primila svega 2 gola u prethodnih 7 mečeva, dok su Cottagersi u gostima 4x zatresli mrežu domaćina. I, činjenica je da Fulham igra tvrd fudbal, sa malo postignutih golova (nebitno da l' su domaćini ili gosti).
I jedan po osjećaju. Betis bi mog'o uzeti Valenciu. Nisu 100 godina pobijedili, tako da je krajnje vrijeme da ekipa koja je startala sa 4 pobjede, dobije nekog nakon, ako se ne varam, 10 utakmica. Valencia je igrala prije par dana na SB-u, gdje je poražena od Chelsea. Kvalitet jeste na strani gostiju (iskustvo, također), al' lopta je okrugla, a tu je i zakon velikih brojeva koji kaže da se sve serije moraju završiti. Prije ili kasnije.
Sretno svima.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
deno_TM87 je napisao/la: Inter M - Fiorentina(SP) 1 2.10
Arsenal - Everton(L8) 1 1.80
Marseille - Bordeeaux 1 1.75
FC Koln - Freiburg pik 1 1.75
C.Zvezda - Vojvodina 1 1.60
Betis - Valencia pik 2 1.75
Zurich - Sion pik 1 1.70
Hibernian - Rangers 2 1.45
Kvota 84.70
Uplata 1.00
Real M - Barcelona(SP) X2 1.60
Werder - Wolfsburg(L8) 1 1.90
Rapid B. - Wacker 1 1.55
Genk - Lierse 1 1.40
Liverpool - QPR 1 1.30
Rennes - Brest 1 1.65
PAOK - Atromitos 1 1.65
Sporting L.- Nacional 1 1.25
Kvota 30.95
Uplata 0.50
Norwich - Newcastle pik 2 2.10
Sochaux - PSG pik 2 1.60
Hannover - Bayer L. Oba daju gol 1.65
Beira Mar - Porto 2 1.35
Palermo - Casena 1 1.60
St.Johnstone - Motherweel Gda 1.30
Levante - Sevilla Dda 1.30
Thun - Young Boys pik 2 1.80
Kvota 38.60
Uplata 0.50
Sandhausen - Offenbach 1 2.00
Stranrear -Stirling 1 1.40
Barnsley - Ipswich 1 2.00
Lecce - Lazio 2 2.00
Swansea - Fulham X=3 1 1.70
Kvota 19.00
Uplata 0.70

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
ajmo za danas stavljajte
Borussia D. - K`lautern(L8) 1 1.40
LIlle - Dijon(SP) 1 1.40
Kerkyra - Olympiakos 2 1.40
Waalwijk - Ajax 2 1.40
Maritimo - Benfica 2 1.75
Udinese - Chievo 1 1.50
Villarreal - R.Sociedad 1 1.85
Club B. - St.Truiden 1 1.25
Kvota 24.75
Uplata 1.00
Ath.Bilbao - R.Santander(L8) 1 1.60
Bologna - MIlan(SP) 2 1.65
Lorient - Lyon Oba daju gol 1.80
Besiktas - Buyuksehir 1 1.70
Xamax - Basel pik 2 1.55
Astra P. - Dinamo B. 2 2.00
Salzburg - Admira Oba daju gol 1.65
Stoke - Tottenham pik 2 1.65
Kvota 72.25
Uplata 0.50
LIlle - Dijon(SP) 1 1.40
Kerkyra - Olympiakos 2 1.40
Waalwijk - Ajax 2 1.40
Maritimo - Benfica 2 1.75
Udinese - Chievo 1 1.50
Villarreal - R.Sociedad 1 1.85
Club B. - St.Truiden 1 1.25
Kvota 24.75
Uplata 1.00
Ath.Bilbao - R.Santander(L8) 1 1.60
Bologna - MIlan(SP) 2 1.65
Lorient - Lyon Oba daju gol 1.80
Besiktas - Buyuksehir 1 1.70
Xamax - Basel pik 2 1.55
Astra P. - Dinamo B. 2 2.00
Salzburg - Admira Oba daju gol 1.65
Stoke - Tottenham pik 2 1.65
Kvota 72.25
Uplata 0.50
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
-
- Kontakt:
Ingolstadt-St.Pauli 2.
JBG ispratio sam te i mogu rec s pravom jer malo ko je mogo pogodit sve one ostale.Daj nesto i za danas.Monolog je napisao/la:Yebat ga.Monolog je napisao/la:Više od 7 kartona na meču Real - Barcelona.![]()
Iako na prvi pogled ovo izgleda puno, svi znamo kakav antagonizam vlada među njima. Grubi startovi, valjanja, prigovaranja, odugovlačenja. Tja, imam osjećaj da bismo večeras mogli gledati sve ovo x 2.Vjerovatno u nekim kladionicama ima i 6.5 u ponudi (dakako, nešto je manja kvota
), tako da...
Vodeći se statistikom Palermo bi trebao dobiti Cesenu. Klasična domaćinska momčad, kontra slabašnog gosta. Za one sa mu*ima preporučujem i hendikep. Vjerujem da će se Miccoli i društvo još jednom pokazati negostoljubivim timom i ispratiti Cesenu sa nekoliko golova u mreži.![]()
Swansea - Fulham 0-2Vodeći se statistikom, ovo bi trebalo proći. Swanselona je kod kuće primila svega 2 gola u prethodnih 7 mečeva, dok su Cottagersi u gostima 4x zatresli mrežu domaćina. I, činjenica je da Fulham igra tvrd fudbal, sa malo postignutih golova (nebitno da l' su domaćini ili gosti).
I jedan po osjećaju. Betis bi mog'o uzeti Valenciu. Nisu 100 godina pobijedili, tako da je krajnje vrijeme da ekipa koja je startala sa 4 pobjede, dobije nekog nakon, ako se ne varam, 10 utakmica. Valencia je igrala prije par dana na SB-u, gdje je poražena od Chelsea. Kvalitet jeste na strani gostiju (iskustvo, također), al' lopta je okrugla, a tu je i zakon velikih brojeva koji kaže da se sve serije moraju završiti. Prije ili kasnije.
Sretno svima.
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...
Prepisao sam Swanseu i Palermo,jedno pao jedno prosao...A mislim da si ti ovdje pao i na broju kartonu,bilo je tacno 7Monolog je napisao/la:Yebat ga.Monolog je napisao/la:Više od 7 kartona na meču Real - Barcelona.![]()
), tako da...
Sretno svima.

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Danas probat
H 43 - Redbergslids-2
H 43 je svake godine najlosija ekipa i svedskoj ligi i da nema doigravanja za opstanak u ligi ispali bi davno i sad bi bili zadnji da nema Caperiotumba-ea rijetko dobijaju i kuci i u gostima tu nema neke razlike,Redbergslids je vise domacinska ekipa igraju bolje kuci al protiv H43 sigurno mogu i moraju uzet dva buda ako zele nesto bolje mjesto u doigravanju
Nurnberg - Ingolstadt-2
Nurnberg najlosija ekipa u ligi imaju velikih problema da povezu dvije kvalitetne partije vecinu ovih bodova su i sakupili u svojoj dvorani al u zadnje vrijeme i kuci igraju lose a danas im u goste dolazi ekipa u najboljoj formi Ingolstadt koji igra sjajno gdje god da dode zabijaju puno golova najbolja su ekipa u ligi kada imju igraca vise na ledu osigurali su doigravanje al sigurno da ce ganjat ii tu prvu poziciju kako bi kroz doigravanje imali laksi put i prednost domace dvorane stoga bi trebali danas dobiti. Sa Nurnberg-om nemaju pozitivan omjer zadnjih godina Nurnberg ih je redovno dobijo i sad Ingolstadt treba iskoristit bolji igracki kadar i formu i popravit malo taj medusobni omjer...
Groswallstadt - Fuchse Berlin-2
Groswallstadt je ekipa koja igra odsrednji rukomet sveke godine su tu u sredini rijetko se bore za opstanak kadkad izbore i kokvo tekmicenje u europi ove godine im i ne ide najbolje al mislim da ce se vremenom vratit u sredinu gdje im je i mjesto
Fuchse Berlin do brije 3 sezone ista ekipa kao i Groswallstadt sredina tebeli al u meduvremenu taj je se klub pretvorio u jedan od najboljih u ligi poslije Kiela i Hamburga igraju redovno LP gdje guraju jako dobro trenutno su drugi iza Kiel koji je malo odmakao i ispred Hamburga stim da Berlin ima utakmicu manje od Kiela i da Kiel i Hamburga danas igraju medusobno Berlin to mora iskoristi i dobit svoju utakmicu kako bi se problizili Kielu ili odvojili od Hamburga ovo je zadnje kolo prije pauze i odlaska igraca na pipreme za EP i nece bit odmaranja igraca a i za mirniju pauzu Fuche treba pobjedu a i jaci su u svakom pogledu
Sretno...

H 43 - Redbergslids-2
H 43 je svake godine najlosija ekipa i svedskoj ligi i da nema doigravanja za opstanak u ligi ispali bi davno i sad bi bili zadnji da nema Caperiotumba-ea rijetko dobijaju i kuci i u gostima tu nema neke razlike,Redbergslids je vise domacinska ekipa igraju bolje kuci al protiv H43 sigurno mogu i moraju uzet dva buda ako zele nesto bolje mjesto u doigravanju
Nurnberg - Ingolstadt-2
Nurnberg najlosija ekipa u ligi imaju velikih problema da povezu dvije kvalitetne partije vecinu ovih bodova su i sakupili u svojoj dvorani al u zadnje vrijeme i kuci igraju lose a danas im u goste dolazi ekipa u najboljoj formi Ingolstadt koji igra sjajno gdje god da dode zabijaju puno golova najbolja su ekipa u ligi kada imju igraca vise na ledu osigurali su doigravanje al sigurno da ce ganjat ii tu prvu poziciju kako bi kroz doigravanje imali laksi put i prednost domace dvorane stoga bi trebali danas dobiti. Sa Nurnberg-om nemaju pozitivan omjer zadnjih godina Nurnberg ih je redovno dobijo i sad Ingolstadt treba iskoristit bolji igracki kadar i formu i popravit malo taj medusobni omjer...
Groswallstadt - Fuchse Berlin-2
Groswallstadt je ekipa koja igra odsrednji rukomet sveke godine su tu u sredini rijetko se bore za opstanak kadkad izbore i kokvo tekmicenje u europi ove godine im i ne ide najbolje al mislim da ce se vremenom vratit u sredinu gdje im je i mjesto
Fuchse Berlin do brije 3 sezone ista ekipa kao i Groswallstadt sredina tebeli al u meduvremenu taj je se klub pretvorio u jedan od najboljih u ligi poslije Kiela i Hamburga igraju redovno LP gdje guraju jako dobro trenutno su drugi iza Kiel koji je malo odmakao i ispred Hamburga stim da Berlin ima utakmicu manje od Kiela i da Kiel i Hamburga danas igraju medusobno Berlin to mora iskoristi i dobit svoju utakmicu kako bi se problizili Kielu ili odvojili od Hamburga ovo je zadnje kolo prije pauze i odlaska igraca na pipreme za EP i nece bit odmaranja igraca a i za mirniju pauzu Fuche treba pobjedu a i jaci su u svakom pogledu
Sretno...

evo mojih prijedloga za danas:

ovo ako ne prođe ja neznam šta će proć
za jedno 5 maraka

ovo ako ne prođe ja neznam šta će proć
za jedno 5 maraka
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
-
- Kontakt:
Trump J. - Allen M. 1
Momak igra turnir zivota..Gledao sam ga sve meceve, naprosto je fenomenalan.Pobijedio je O'Sullivana, Robertsona, igrace koji su u vrhu vec dugo vremena.Po meni jedan od zicera dana..koeficijent 1,50..
Bologna- Milan 2
Milan u odlicnoj formi, gaze sve redom. Bologna imala utakmicu kupa u cetvrtak i to produzetke igrala protiv Juventusa dok je Milan u šarenom sastavu igrao protiv Plzena u CL.. koeficijent 1.50..
Stuttgart - Bayern 2
Stuttgart dobar ove godine, Bayern u maloj krizi al ovo cu igati iz jedinog razloga sto se Robben vratio..koeficijent 1.60
Waalwijk - Ajax 2
Svi pobijedise sinoc - AZ,PSV i Twente..mora i ajax jer vec puno zaostaju.. koeficijent 1.40
Partizan - Olimpija H2
Olimpija jest u raspadu al ne vjerujem da moze izgubit danas 24 razlike od Partizana koji je imao tesku utakmicu u Belgiji u ovoj sedmici.. Koeficijent 1.80
Panionios - Panathanikos 2
Panionios los kod kuce a Panathaniakos se "ganja" s Olympiakosom..mislim da ce dobit i to mozda hendikep.. koeficijent 1.60
Kvota : 15.10
SRETNO!!!!
Momak igra turnir zivota..Gledao sam ga sve meceve, naprosto je fenomenalan.Pobijedio je O'Sullivana, Robertsona, igrace koji su u vrhu vec dugo vremena.Po meni jedan od zicera dana..koeficijent 1,50..
Bologna- Milan 2
Milan u odlicnoj formi, gaze sve redom. Bologna imala utakmicu kupa u cetvrtak i to produzetke igrala protiv Juventusa dok je Milan u šarenom sastavu igrao protiv Plzena u CL.. koeficijent 1.50..
Stuttgart - Bayern 2
Stuttgart dobar ove godine, Bayern u maloj krizi al ovo cu igati iz jedinog razloga sto se Robben vratio..koeficijent 1.60
Waalwijk - Ajax 2
Svi pobijedise sinoc - AZ,PSV i Twente..mora i ajax jer vec puno zaostaju.. koeficijent 1.40
Partizan - Olimpija H2
Olimpija jest u raspadu al ne vjerujem da moze izgubit danas 24 razlike od Partizana koji je imao tesku utakmicu u Belgiji u ovoj sedmici.. Koeficijent 1.80
Panionios - Panathanikos 2
Panionios los kod kuce a Panathaniakos se "ganja" s Olympiakosom..mislim da ce dobit i to mozda hendikep.. koeficijent 1.60
Kvota : 15.10
SRETNO!!!!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@pintol Ima li šta za ove Nijemce,za niže lige?
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
- pintol_TM87
- Kontakt:
hehe jel ovo ironičnoFuture je napisao/la:@pintol Ima li šta za ove Nijemce,za niže lige?

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
pintol_TM87 je napisao/la:hehe jel ovo ironičnoFuture je napisao/la:@pintol Ima li šta za ove Nijemce,za niže lige?ne pristaj mi na muku xD...

Nije ba,ozbiljan sam ja.

http://fkbuducnostbanovici.****/
jasko brate pokupio si sve favorite, a bas na tim kao velikim ekipama kladionice i zaradjuju
evo od mene jedan dobro razradjen listic
Zaragoza - Mallorca 1 2,15
Eisbaren - Munchen 1 1,60
Poprad - Zilina 1 1,65
Scavolini - Montegranaro(KP) 1 1,35
Salzburg - Admira 1 1,55
kvota je 12, pa ko hoce neka pokusa nece se zahebat

evo od mene jedan dobro razradjen listic

Zaragoza - Mallorca 1 2,15
Eisbaren - Munchen 1 1,60
Poprad - Zilina 1 1,65
Scavolini - Montegranaro(KP) 1 1,35
Salzburg - Admira 1 1,55
kvota je 12, pa ko hoce neka pokusa nece se zahebat

-
- Kontakt:
prosle sedmice su svi favoriti pobijedili, zasto ne bi i danas bilo tako..nisu bas svi toliki favoriti al eto..tako sam odlucio jbg..sretno nam u svakom slucaju

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Aragon-P.San Antonio (+3,5) h1
Eto vam poklon kvota 1,85.ova margina je u derby-u.Aragon(5-1 kuci)kad tuce,tuce vise od 3 razlike kuci,samo su od reala izgubili.San antonio(0-6 na strani)nije vise sto je nekad bio,kolko para tolko muzike.Proslo kolo nerjeseno kuci protiv 3. odozdo guadalajare dok je aragon kolo prije toga tu istu guadalajaru tukao na strani 3 razlike..san antonio je prije toga jos na strani izgubio 3 razlike od fenjerasa sagunta itd.Da ne duzim pricu,san antonio je u kurc..evoj formi dok je aragon klasicna domaca ekipa gdje tuce kuci sve redom(osim barce i reala) a na strani sta uleti dobro jest
..Uglavnom kvota pada,margine hendikepa rastu itd.Za one opreznije nek igraju 1.Zelim vam srecu ko isprati,pusa
.
Eto vam poklon kvota 1,85.ova margina je u derby-u.Aragon(5-1 kuci)kad tuce,tuce vise od 3 razlike kuci,samo su od reala izgubili.San antonio(0-6 na strani)nije vise sto je nekad bio,kolko para tolko muzike.Proslo kolo nerjeseno kuci protiv 3. odozdo guadalajare dok je aragon kolo prije toga tu istu guadalajaru tukao na strani 3 razlike..san antonio je prije toga jos na strani izgubio 3 razlike od fenjerasa sagunta itd.Da ne duzim pricu,san antonio je u kurc..evoj formi dok je aragon klasicna domaca ekipa gdje tuce kuci sve redom(osim barce i reala) a na strani sta uleti dobro jest

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jbg. I ja sam se iznervirao zbog Palerma.kelner je napisao/la:Prepisao sam Swanseu i Palermo,jedno pao jedno prosao...A mislim da si ti ovdje pao i na broju kartonu,bilo je tacno 7

Od mene za danas:
Utrecht - Feyenoord 3+ ili oba dau gol
Xamax - Basel 3+ ili oba daju gol
Malaga - Osasuna 1
Sretno svima

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.