E bas ce se usreciti ako postanu novi siljo ili faraon

to je ne daj boze nikome.
Ma ja bi u jednu ruku razumio Pippov potez jer zeli da ide "na sigurno", da pokusa izvuci nesto od ove sezone i da je makar dostojanstveno zavrsi poslije ove katastrofe, a tu jedan iskusan igrac svakako da ima prednost nad nekim mladicem iz primavere (ako se vec doslo u situaciju da radi povrede fali igraca). Ali ovdje nije obican slucaj, ovdje imamo jednog bezobraznika koji je dao sebi za pravo (zaboravio je dvije cinjenice, da ga klub placa i da ocajno igra) da odbija pozive na utakmicu, jer zamisli, nije jadnik zadovoljan. I u tom slucaju ne mogu nikako opravdati Pippov potez, iz kojih god namjera bio, ovo je bas tesko nepostivanje i pljuvanje po klubu. Pa jos ajde sto to Muntari uradi, al' sto ti Pippo jos gori ispade?
Ja opet kazem, onim mladicima bi bio dozivljaj da ih se samo pozove na utakmicu, da osjete atmosferu, a da ne pricam sta bi bilo da dobiju makar minut da istrce na teren.
Ma goni ih u pi.zdu materinu, davno sam vise digao ruke od svega, pa neka rade sta hoce vala. Ja cekam juni, cekam da vidim kako ce se razvijati situacija u ta 3 mjeseca i cekam novu sezonu gdje ce se sve krenuti ispocetka, a do tad sto se mene tice, adio.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !