Nece stari, fale mi 3 broja na kartici i ne mogu ih izmislitBordoSarajevo je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:22Kako neće? Mora moć.feniksptica je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:12A stvarno su mogli popraviti za narucivanje clanske. 2 kartice nece prihvatit, u 2021 moram ic u banku i uplatnicu popunjavati
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Isto ,radije bi nešto kupio iz fan shopa .skoroalen je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:40U klub svakako, a UNFKS ne možeš stavljat u istu ravan. Tu nek se učlani svako ko se osjeća dijelom grupe. Ja ne osjećam i neću se učlanit.PeakyBlinders je napisao/la: ↑24 jan 2021, 07:30Vala nek je stid svakog ko se nije uclanio i u FKS i u UNFKS.
Falilo je i meni brate, al ja sam ostavio prazno to. Unio svojih 16 brojeva s kartice i to je to, ostalo praznih polja, al je prošlo. Intesa kartica je u pitanju.feniksptica je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:44Nece stari, fale mi 3 broja na kartici i ne mogu ih izmislitBordoSarajevo je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:22Kako neće? Mora moć.feniksptica je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:12A stvarno su mogli popraviti za narucivanje clanske. 2 kartice nece prihvatit, u 2021 moram ic u banku i uplatnicu popunjavati
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Ne znam u cemu je problem i ja ukucam svoje i pokusam dalje dalje al nece. Slo racun al sumnjam da je do toga.skoroalen je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:53Falilo je i meni brate, al ja sam ostavio prazno to. Unio svojih 16 brojeva s kartice i to je to, ostalo praznih polja, al je prošlo. Intesa kartica je u pitanju.feniksptica je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:44Nece stari, fale mi 3 broja na kartici i ne mogu ih izmislit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kad putuju u Umag?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Garant si mutio nesto sa racunom pa ti se prati...feniksptica je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:58Ne znam u cemu je problem i ja ukucam svoje i pokusam dalje dalje al nece. Slo racun al sumnjam da je do toga.skoroalen je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:53Falilo je i meni brate, al ja sam ostavio prazno to. Unio svojih 16 brojeva s kartice i to je to, ostalo praznih polja, al je prošlo. Intesa kartica je u pitanju.feniksptica je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:44
Nece stari, fale mi 3 broja na kartici i ne mogu ih izmislit
Zato ne prihvata,pod nadzorom je...

HahahahahahahaahVanja8 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 10:16Garant si mutio nesto sa racunom pa ti se prati...feniksptica je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:58Ne znam u cemu je problem i ja ukucam svoje i pokusam dalje dalje al nece. Slo racun al sumnjam da je do toga.
Zato ne prihvata,pod nadzorom je...![]()
![]()
Joj kvarnjaka
Mojne ga ba, šuhvu ćeš mu navučat

Kako se postaje clan?
Dajte neki link za to.
Dajte neki link za to.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Da su Dino i Ibrak u klubu pa i da shvate da podrzavam kriminalne raadnje, ovkao su me mogli pustit valaVanja8 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 10:16Garant si mutio nesto sa racunom pa ti se prati...feniksptica je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:58Ne znam u cemu je problem i ja ukucam svoje i pokusam dalje dalje al nece. Slo racun al sumnjam da je do toga.
![]()

Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 24 jan 2021, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa ovo se placa

Eto vidis, istorijat tvojih nelegalnih transakcija je podugacak...feniksptica je napisao/la: ↑24 jan 2021, 10:29Da su Dino i Ibrak u klubu pa i da shvate da podrzavam kriminalne raadnje, ovkao su me mogli pustit valaVanja8 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 10:16Garant si mutio nesto sa racunom pa ti se prati...feniksptica je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:58
Ne znam u cemu je problem i ja ukucam svoje i pokusam dalje dalje al nece. Slo racun al sumnjam da je do toga.
![]()
![]()
I ti se ko fol sad nesto cudis, suti dok te nisu odveli...

- forza_juve
- Kontakt:
Nit pišem puno, nit šta pametujem a i ne osjećam se pristalicom neke grupe pa sam obavio dužnost. Nisam mogao preko računa pa sam direktno u banci ispunio i uplatio, 4 dana čekao da dodje

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Pitaj @fenikspticu,on ti ima iskustva za ta placanja ili neplaćanja...
- ElCartel11
- Kontakt:
Meni placaju da budem član
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
U četvrtak ja mislim
Hajde dajte mi racun od kluba kako moram da popunin vezano za člansku, imao sam člansku, nisam novu produžio. Pa ako može ko da mi da podatke i usmjeravanje za popunjavanje na ulaznicu.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Rahmanović na klupi, igraju u pola 12.
Nadam se da će danas dobit neke minute.
Sretno Amare.
Nadam se da će danas dobit neke minute.
Sretno Amare.
FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ja sam isto mogao preko Slo racuna,jel ti Visa ili Master?feniksptica je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:58Ne znam u cemu je problem i ja ukucam svoje i pokusam dalje dalje al nece. Slo racun al sumnjam da je do toga.skoroalen je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:53Falilo je i meni brate, al ja sam ostavio prazno to. Unio svojih 16 brojeva s kartice i to je to, ostalo praznih polja, al je prošlo. Intesa kartica je u pitanju.feniksptica je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:44
Nece stari, fale mi 3 broja na kartici i ne mogu ih izmislit
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Beli98, benko21, bosnas_, insimadop, juka55, jurisicduska, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 59 gostiju.