drugi opet da smo komunjare
  drugi opet da smo komunjare   .Imam osjecaj da ce biti masovnih samoubistava nakon Bakinog izlaganja ,koji kaze da ga i u Zagrebu i u Beogradu pitaju samo za Velez
  .Imam osjecaj da ce biti masovnih samoubistava nakon Bakinog izlaganja ,koji kaze da ga i u Zagrebu i u Beogradu pitaju samo za Velez   . Pa jbt oni se pitaju sta su to njima objasnjavali kad su im crtali i naredjivali za koga treba navijati .
 . Pa jbt oni se pitaju sta su to njima objasnjavali kad su im crtali i naredjivali za koga treba navijati . ,kontali sad ce Mostarci napraviti Bosnjacki klub i eto savrsenog opravdanja za sve zlocine koje uradise kontra Veleza.A da zlo bude vece fakat je postojala jedna grupica malih zelenih koji su tu ideju zarad svojih sitnih interesa  prihvatili .I onda na scenu stupise ljudi.Veliki ljudi koji nedvojbeno odbacise svaku pomisao da se od Veleza pravi nekakva politicka kanta za smece i jasno i glasno rekose veliko NE.Imate vec kantu ,i jedna vam je u ovom gradu sasvim dovoljna.Velez je radnicki sportski fudbalski klub,klub raje ,ljubavi i prkosa
  ,kontali sad ce Mostarci napraviti Bosnjacki klub i eto savrsenog opravdanja za sve zlocine koje uradise kontra Veleza.A da zlo bude vece fakat je postojala jedna grupica malih zelenih koji su tu ideju zarad svojih sitnih interesa  prihvatili .I onda na scenu stupise ljudi.Veliki ljudi koji nedvojbeno odbacise svaku pomisao da se od Veleza pravi nekakva politicka kanta za smece i jasno i glasno rekose veliko NE.Imate vec kantu ,i jedna vam je u ovom gradu sasvim dovoljna.Velez je radnicki sportski fudbalski klub,klub raje ,ljubavi i prkosa 
   Volim vas sve
 Volim vas sve  

slozio bi se, gledao sam malog eto samo jednom ali sam odma vidio nesto u njemu! bila pripremna proslo ljeto i mali udje u drugom poluvremenu, vidi se da je bas kvalitetno krilo a da ima i tu manu sto ti kazes da mu fali malo mase.. mada mlad je jos i ima jos vremena da nabaci tu masu, vazno je da ima kvalitet i znanje, djaba mu svi misici svijeta ako nezna lopte a mali ocigledno zna..zizu1991 je napisao/la:Peci samo mase fali, ima nogomet u malom prstu. Ponavljam, u trku mu je skoro pa nemoguće uzeti loptu.

neznam sto se neki bune za bakine izjave, nije nista rekao sto nije cinjenica a i bezbroj puta je se i dan danas dokazao kao veliki velezovac i ja sam od ti koji bi odma podpisao da nam baka bude sef strucnog staba ili dio uprave, klub bi stim samo bio jos jaci i odlucniji da krene putevima stare slave... treba iskoristit uticaj i znanje nasi stari legenda dok su jos tu snama da bi klub dosao na one grane na koje svi zelimo a u te legende svakako spada i baka kao i dusko, mara, vaha, dada, kodro, barbarez itd itd...
 neznam sto se neki bune za bakine izjave, nije nista rekao sto nije cinjenica a i bezbroj puta je se i dan danas dokazao kao veliki velezovac i ja sam od ti koji bi odma podpisao da nam baka bude sef strucnog staba ili dio uprave, klub bi stim samo bio jos jaci i odlucniji da krene putevima stare slave... treba iskoristit uticaj i znanje nasi stari legenda dok su jos tu snama da bi klub dosao na one grane na koje svi zelimo a u te legende svakako spada i baka kao i dusko, mara, vaha, dada, kodro, barbarez itd itd...Mikki 21 brate, cjenim ja sve ono sto je u proteklom periodu Baka uradio za Velež i njegov doprinos je nesumnjivo velik, ali ako analiziramo njegovu izjavu u dijelu, navodim:mikki21 je napisao/la:slozio bi se, gledao sam malog eto samo jednom ali sam odma vidio nesto u njemu! bila pripremna proslo ljeto i mali udje u drugom poluvremenu, vidi se da je bas kvalitetno krilo a da ima i tu manu sto ti kazes da mu fali malo mase.. mada mlad je jos i ima jos vremena da nabaci tu masu, vazno je da ima kvalitet i znanje, djaba mu svi misici svijeta ako nezna lopte a mali ocigledno zna..zizu1991 je napisao/la:Peci samo mase fali, ima nogomet u malom prstu. Ponavljam, u trku mu je skoro pa nemoguće uzeti loptu.
sto se tice promocije knjige! baka,vaha,mara

neznam sto se neki bune za bakine izjave, nije nista rekao sto nije cinjenica a i bezbroj puta je se i dan danas dokazao kao veliki velezovac i ja sam od ti koji bi odma podpisao da nam baka bude sef strucnog staba ili dio uprave, klub bi stim samo bio jos jaci i odlucniji da krene putevima stare slave... treba iskoristit uticaj i znanje nasi stari legenda dok su jos tu snama da bi klub dosao na one grane na koje svi zelimo a u te legende svakako spada i baka kao i dusko, mara, vaha, dada, kodro, barbarez itd itd...
kad se ovi ljudi pocnu vrtit oko kluba tek tad cemo opet bit u mogucnosti da postignemo nesto veliko..
a kako misliš da ćemo moći izfinansirati izgradnju stadiona nego uz pomoć legendi.mikki21 je napisao/la:slozio bi se, gledao sam malog eto samo jednom ali sam odma vidio nesto u njemu! bila pripremna proslo ljeto i mali udje u drugom poluvremenu, vidi se da je bas kvalitetno krilo a da ima i tu manu sto ti kazes da mu fali malo mase.. mada mlad je jos i ima jos vremena da nabaci tu masu, vazno je da ima kvalitet i znanje, djaba mu svi misici svijeta ako nezna lopte a mali ocigledno zna..zizu1991 je napisao/la:Peci samo mase fali, ima nogomet u malom prstu. Ponavljam, u trku mu je skoro pa nemoguće uzeti loptu.

kad se ovi ljudi pocnu vrtit oko kluba tek tad cemo opet bit u mogucnosti da postignemo nesto veliko..

Nikad igraca ka sta je bia Baka
  Nikad igraca ka sta je bia Baka  
pa ja bi rekao da si sam sebi odgovorio na to pitanje sa ovim sto sam podebljao, treba i njega razumjet, covjek zivi izmedju dvi vatre i mora svaki korak prokontat.. a opet kazem ja mu u izjavi nevidim nista lose, vidim samo realnost! jeli postoje kone? postoje! jeli bolje imat pozitivno rivalstvo nego konstante belaje pred, tokom i poslje svakog "derbija"? da! i ako cemo realno, nazalost i nije slucaj da smo bolji od njih na terenu, mrzili mi njih ili nemrzili ljudi su svake sezone par koplja ispred nas u ligi i skoro pa redovno izlaze u evropu dok mi slast evrope a kamoli titule nismo dozivil u zadnji 30 godina...salmy je napisao/la:Mikki 21 brate, cjenim ja sve ono sto je u proteklom periodu Baka uradio za Velež i njegov doprinos je nesumnjivo velik, ali ako analiziramo njegovu izjavu u dijelu, navodim:mikki21 je napisao/la:slozio bi se, gledao sam malog eto samo jednom ali sam odma vidio nesto u njemu! bila pripremna proslo ljeto i mali udje u drugom poluvremenu, vidi se da je bas kvalitetno krilo a da ima i tu manu sto ti kazes da mu fali malo mase.. mada mlad je jos i ima jos vremena da nabaci tu masu, vazno je da ima kvalitet i znanje, djaba mu svi misici svijeta ako nezna lopte a mali ocigledno zna..zizu1991 je napisao/la:Peci samo mase fali, ima nogomet u malom prstu. Ponavljam, u trku mu je skoro pa nemoguće uzeti loptu.

'Međutim, navijači Veleža moraju shvatiti da u Mostaru postoji i drugi klub i na njega trebaju gledati s pozitivnim rivalstvom, sa željom da budu bolji, što, nažalost, dosad nije bio slučaj'.
onda moram replicirati jer mislim da ova njegova konstatacija nije u potpunosti tacna i u njoj cini mi se ima previse demagogije i blago svrstavanje na jednu stranu.
E ja bih sad pitao sve forumase, sve Rodjene sirom planete, ako Baka tako misli i ako ja u ovom slucaju nisam upravu, zasto taj isti Baka nije u ovih skoro 20 godina organizovao prijateljsku utakmicu u Mostaru između Veleža i kona i to pod Bijelim brijegom u cilju zbizavanja istih i zacepio usta svim nacionalistima u pogledu toga.
Činjenica je da on zivi u zapadnom dijelu i da mora pricati neke stvari kojima odgovara onima tamo, ali nemoj da prica suplju kako Rodjeni ne gledaju s pozitivnim rivalstvom. Ja se ne sjecam kada je bio neki veliki belaj kad su igrale kone u Vrapčićima. Evo ako grijesim, neka me ispravi legenda ovog foruma i moj brat Pastrmka i kritika ako treba koju uvijek prihvatam. Naravno ocekujem i od ostale brace komentare, ukoliko zele.
Dodao bih jos kratko bratu Mikki21, ukoliko bi Baka nekada u buducnosti postao trener Veleža i bio u Upravi /sto bih ja iskreno i zelio/ mislim da mu neki ljudi ne bi oprostili do kraja zivota-sa one strane.
sto se tice Bakine izjave,dosta toga pije vode ali jednu stvar mu malo zamjeram ,gdje je napravio previd odnosno zamjenu teza,ali mislim nenamjerno,jer mislim da Baka zeli normalizaciju odnosa u gradu.On od nasih navijaca trazi da trebamo da shvatimo da u gradu postoji i drugi tim i da sa njim izgradimo pozitivno rivalstvo.Pa moj Baka kako izgraditi pozitivno rivalstvo sa nekim ko ti je uzeo stadion i ni dan danas ne zele nikakvu pricu o povratku pod BB.Kad se mi vratimo pod BB onda se moze pricati ta prica o pozitivnom rivalstvu(sto bi i ja volio da se izgradi)To nije moguce sve dok jedna strana i sada ugnjetava drugu.salmy je napisao/la:Mikki 21 brate, cjenim ja sve ono sto je u proteklom periodu Baka uradio za Velež i njegov doprinos je nesumnjivo velik, ali ako analiziramo njegovu izjavu u dijelu, navodim:mikki21 je napisao/la:slozio bi se, gledao sam malog eto samo jednom ali sam odma vidio nesto u njemu! bila pripremna proslo ljeto i mali udje u drugom poluvremenu, vidi se da je bas kvalitetno krilo a da ima i tu manu sto ti kazes da mu fali malo mase.. mada mlad je jos i ima jos vremena da nabaci tu masu, vazno je da ima kvalitet i znanje, djaba mu svi misici svijeta ako nezna lopte a mali ocigledno zna..zizu1991 je napisao/la:Peci samo mase fali, ima nogomet u malom prstu. Ponavljam, u trku mu je skoro pa nemoguće uzeti loptu.

'Međutim, navijači Veleža moraju shvatiti da u Mostaru postoji i drugi klub i na njega trebaju gledati s pozitivnim rivalstvom, sa željom da budu bolji, što, nažalost, dosad nije bio slučaj'.
onda moram replicirati jer mislim da ova njegova konstatacija nije u potpunosti tacna i u njoj cini mi se ima previse demagogije i blago svrstavanje na jednu stranu.
E ja bih sad pitao sve forumase, sve Rodjene sirom planete, ako Baka tako misli i ako ja u ovom slucaju nisam upravu, zasto taj isti Baka nije u ovih skoro 20 godina organizovao prijateljsku utakmicu u Mostaru između Veleža i kona i to pod Bijelim brijegom u cilju zbizavanja istih i zacepio usta svim nacionalistima u pogledu toga.
Činjenica je da on zivi u zapadnom dijelu i da mora pricati neke stvari kojima odgovara onima tamo, ali nemoj da prica suplju kako Rodjeni ne gledaju s pozitivnim rivalstvom. Ja se ne sjecam kada je bio neki veliki belaj kad su igrale kone u Vrapčićima. Evo ako grijesim, neka me ispravi legenda ovog foruma i moj brat Pastrmka i kritika ako treba koju uvijek prihvatam. Naravno ocekujem i od ostale brace komentare, ukoliko zele.
Dodao bih jos kratko bratu Mikki21, ukoliko bi Baka nekada u buducnosti postao trener Veleža i bio u Upravi /sto bih ja iskreno i zelio/ mislim da mu neki ljudi ne bi oprostili do kraja zivota-sa one strane.

.
 . 

pravnik1981 je napisao/la:U CG dok budu odmarali od treninga zadaca nek im bude citanje ove knjige

dobra
 dobra  

Ma druže sta mu je raja sve pisala po FB i netu ja bi vise volio da me kamenuju na musali. Obican seljacic koji bi majku prodao za pare. Napisao sam vec jednom on je onaj tip brnjoze koji nađe šaraf na cesti i odnese ga kuci. Smiješan lik ali bar sam se dobro ismijao mostarskim izvalama u vezi njegakeno83 je napisao/la:http://****/clanak/6425/admir-v ... spolaganju
samo ovaj Vladavic je poceo i da provocira.. njemu bi neko nesto trebao zahvaljivat, e da je stare raje, pa da mu neko jedan samar opali u sred grada..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.