FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja sam za to da klub npr objavi sliku Tatara i u objavi napiše koje ponude ima, koji klub i koliko para. I onda da bude npr "lajkuj za Trabzonspor" i "komentar za Incheon United". I onda da Bošnjaci fino iznesu svoja mišljenja. Treba isto tako odabrati predstavnika komentatora sa fb i dati mu pristup klupskom računu. Klub mora misliti na zdravlje navijača jer Bošnjak se ne osjeća dobro i ima animalne porive ako ne zna koliko neko ima para, koliko zarađuje i ko ga plaća.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nagurati do 2500 i sve preko toga je premija realno.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
rahmanovič danas sa klupe starta
Mozda imas blokade na kartici da ti neda da kupujes preko interneta. Ono kao zastita od zloupotrebe, nazovi svoju podrsku pa ispitaj. Samo mora biti radni dan danas ne rade jbg. Koja je banka u pitanju?BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:22Kako neće? Mora moć.feniksptica je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:12A stvarno su mogli popraviti za narucivanje clanske. 2 kartice nece prihvatit, u 2021 moram ic u banku i uplatnicu popunjavati
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Halo ko god ne može kupit člansku, a veliki je navijač (ide redovno na tekme) nek se javi u pp ja mu plaćam...
12. igrač kluba iz Titove 38b
Ma ja sam u mogućnosti nego nemam kad otići čim ne rade subotom problem mi je, a nemam koga poslat da obavi to. Pa vidim da raja kaže može se u pošti popunite pa zato tražim taj račun i smjernice šta trebam napisat. A gledo na netu nigdje toga nema.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kada popuniš sve svoje podatke za online učlanjenje, na kraju ti izbaci dvije opcije:
1. Plaćanje online, VISA karticom
2. Plaćanje lično u pošti (kada odabereš ovu opciju, pojavi ti se izgled kompletne uplatnice koju možeš isprintati)
I nije tačno da ne radi, da nema, da nisu napravili. Sve ima i nikad lakše i jednostavnije nije bilo. Lakše je jedino još da nam klub plati da se učlanimo.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Hvala buraz
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
2500 clanova, znaci 5000 prosjek na tribinama bara bara..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Ma veci broj mozes postici i napumpati iskljucivo da se igraju utakmice i na talasu pobjeda, pozitivne atmosfere na tribinama i svega toga u paketu.
Ici ce ovo do 3000 + i to je to.
Ako pocne prvenstvo sa gledaocima opet i sl., onda ide i vise. Narocito oko perioda evropskih utakmica i sl.
Ici ce ovo do 3000 + i to je to.
Ako pocne prvenstvo sa gledaocima opet i sl., onda ide i vise. Narocito oko perioda evropskih utakmica i sl.
- FKS -
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Poceo se Vanja na humantiarce vaditi k’o oni iz Blazuja. Bojim se da ne pocne pisati statuse “please brother”
PSPHM
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, n0dix i 30 gostiju.