2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: 2017 NBA Playoffs
Moglo se vise,ali PG a i Haywardu isticu ugovori,dakle macak u vreci za pokusaj napasti Cavse,ne odrices se tek tako prvog pika a ko zna sta su ovi jos trazili..Boston radi pametno,cekaju svoju sansu,evo razvili su Bradleya recimo,digli cijenu Thomasu(kojem ce sigurno dati max ali svejedno),imali su prvi seed,dakle ekipa ima buducnost,mogu iste igrace za koje su htejli trejdati dobiti i kroz FA,a ako isti nece da potpisu za njih onda nema nikakvog smisla ni davati prvi pik..samo lagano,sve su draftali,dakle moci ce kao Cavsi sa Tristanom ici preko capa iducih pet godina,samo matchirati ponude,to im nije nikakav problem,holdovi za igrace ce im biti mali,tako da se Boston nema za sta brinuti i gdje zuriti..Sa tim da naravno ako si seed broj 1 ne smijes tek tako skidati gace pred bilo kojom ekipom vec borba do zadnje minute
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Sjeti se da je LeBron otišao iz Cavsa zbog poraza od Bostona, u ovoj istoj dvorani, nakon kojeg je i skinuo dres, te ga bacio na pod pri izlazu sa terena. To je dovelo do "The Decision", i oni su apsolutno bili ekipa koja ga je godinama mučila, i bila prepreka za osvajanje titule.Nail for Real je napisao/la:Koji je **** Bronu, pa ovdje se dize kocnica nakon trece, ne znam sta su mu Celticsi jadni uradili da ih ovako ponizava...Warriorsi kulturno koce vazda.
Ovo je pretpostavljam payback
Ili, ILI, realnija opcija i ona koja ima više smisla, nisu ljudi igrali 8 dana, pa htio da okusi atmosferu prave NBA utakmice. Zamisli dođu da igraju protiv Warriorsa, a James od sredine maja nije imao ozbiljne minute...
Da je Rondo ostao zdrav Boston bi ispao u prvom kruguSteph je napisao/la:Uz solidan trejd se moglo mnogo, ili ćeš mi reći da su Pacersi ozbiljnija ekipa od Celticsa?
Kakav ti je to gubitnički mentalitet jbt, što se onda igra prvenstvo, daj GSW i Cavse u finale odmah i to je to. Niđe veze.Očito i u ligi igrači razmišljaju isto, soft ****...
Doduše, Boston se mučio i s Bullsima, ko zna šta bi bilo da je Rondo ostao zdrav
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- Nail for Real
- Kontakt:
Ima to smisla, mada ja mislim da covjek hoce da ostavi pecat, muka mu je valjda od hvalospjeva na racun Goldena...ali opet, ovo je bilo brutalno ponizavanje, nije mi se svidjelo uopste. Cak cu biti bezobrazan i kazati da je bilo nesportskiIk17 je napisao/la:Sjeti se da je LeBron otišao iz Cavsa zbog poraza od Bostona, u ovoj istoj dvorani, nakon kojeg je i skinuo dres, te ga bacio na pod pri izlazu sa terena. To je dovelo do "The Decision", i oni su apsolutno bili ekipa koja ga je godinama mučila, i bila prepreka za osvajanje titule.Nail for Real je napisao/la:Koji je **** Bronu, pa ovdje se dize kocnica nakon trece, ne znam sta su mu Celticsi jadni uradili da ih ovako ponizava...Warriorsi kulturno koce vazda.
Ovo je pretpostavljam payback![]()
Ili, ILI, realnija opcija i ona koja ima više smisla, nisu ljudi igrali 8 dana, pa htio da okusi atmosferu prave NBA utakmice. Zamisli dođu da igraju protiv Warriorsa, a James od sredine maja nije imao ozbiljne minute...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Kakav si ti po pitanju maxiranja IT4?rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa neće je ni nositi oni, ko je rekao da će oni biti nosioci kad budemo kontenderi, jel razumiješ da se preko Cavsa i Dubsa ne može trenutno, cilj je imati dobru ekipu kad krene njihov pad, neće toga biti još min 3-4 godine, poslije toga imaš priliku ako si pametno radio i bio strpljiv.
Jbt do prije dvije god tankali, sad u finalu konferencije i opet ne valja, jbt nađi mi franšizu koja je napravila takav posao, ja sam sam pričao kako neće sa Thomasom daleko u PO, ali ipak smo do finala konf dogurali, sad hoće li mu dati max ili ne to ostaje da vidimo, čovjek je možda i zaslužio svojim igrama, on je fizički limitiran i to je tako, to se neće promijeniti. Horford je odigrao lošu sezonu, i za njega sam govorio da je preplaćen i to je tako, ali on je doveden dijelom i da bi se Duranta privuklo, ali u PO je odigrao puno bolje, digao igru, svakako nije on taj koji će sam držati reket, tu nam fali visine.
Ja i nisam nesto za to.. kao sto ti rece, vjerovatno je to i zasluzio svojim igrama, ali bih vise volio da se oko njega napravi neki paket i da se trejduje za nesto.. najradije neki dobar pik ili mladjeg talenta i da se tako nastavi praviti jako jezgro mladih igraca.
Đejms 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- akisarajevo92
- Kontakt:
Regularna sezona odavno postala cirkus, isto tako i All star vikend, jos samo da uniste play off, a na dobrom su putu
imaju dve konkurentne ekipe cije finale svi cekamo od oktobra, a osim neizvjesnosti, izgubila se i atmosfera koja je krasila play off utakmice
imaju dve konkurentne ekipe cije finale svi cekamo od oktobra, a osim neizvjesnosti, izgubila se i atmosfera koja je krasila play off utakmice
Don't believe the hype.
Ovaj PO Brona je najbolja košarka koju sam imao priliku gledati. Bolestan nivo. Kawhi ima samo za 0.1 slabiji PER i pored toga. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- branimir85
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:Regularna sezona odavno postala cirkus, isto tako i All star vikend, jos samo da uniste play off, a na dobrom su putu
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Nail for Real je napisao/la:Ima to smisla, mada ja mislim da covjek hoce da ostavi pecat, muka mu je valjda od hvalospjeva na racun Goldena...ali opet, ovo je bilo brutalno ponizavanje, nije mi se svidjelo uopste. Cak cu biti bezobrazan i kazati da je bilo nesportskiIk17 je napisao/la:Sjeti se da je LeBron otišao iz Cavsa zbog poraza od Bostona, u ovoj istoj dvorani, nakon kojeg je i skinuo dres, te ga bacio na pod pri izlazu sa terena. To je dovelo do "The Decision", i oni su apsolutno bili ekipa koja ga je godinama mučila, i bila prepreka za osvajanje titule.Nail for Real je napisao/la:Koji je **** Bronu, pa ovdje se dize kocnica nakon trece, ne znam sta su mu Celticsi jadni uradili da ih ovako ponizava...Warriorsi kulturno koce vazda.
Ovo je pretpostavljam payback![]()
Ili, ILI, realnija opcija i ona koja ima više smisla, nisu ljudi igrali 8 dana, pa htio da okusi atmosferu prave NBA utakmice. Zamisli dođu da igraju protiv Warriorsa, a James od sredine maja nije imao ozbiljne minute....
Na poluvremenu 41 razlike bilo , na kraju 44, kako je to nesportski?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ko ima najbolji PER?Kawhi je napisao/la:Ovaj PO Brona je najbolja košarka koju sam imao priliku gledati. Bolestan nivo. Kawhi ima samo za 0.1 slabiji PER i pored toga.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Najgori playoff ikad dede mi.
Slijedece godine mek se i ne igra ako ce biti ovako, daj nam odma finale gsw cle, u punoj pari, bez povreda. Ovako se djaba umoraju i rizikuju povrede
Slijedece godine mek se i ne igra ako ce biti ovako, daj nam odma finale gsw cle, u punoj pari, bez povreda. Ovako se djaba umoraju i rizikuju povrede
Zazq bi mogao imati kljucnu ulogu u finalu ako ga iskoriste dobro 
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Samo ukidanje konferencija moze spasiti nbaalemsa je napisao/la:Najgori playoff ikad dede mi.
ser del barça es el millor que hi ha !
- branimir85
- Kontakt:
da probaju igrati u PO na jednu dobivenuScof1eld je napisao/la:Samo ukidanje konferencija moze spasiti nbaalemsa je napisao/la:Najgori playoff ikad dede mi.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Bron. Kawhi je doduse do prve povrede bio blizi 40 nego 30. Nakon toga spalo.Brokula je napisao/la:Ko ima najbolji PER?Kawhi je napisao/la:Ovaj PO Brona je najbolja košarka koju sam imao priliku gledati. Bolestan nivo. Kawhi ima samo za 0.1 slabiji PER i pored toga.
Svi mislili da im je KD najvece pojacanje, a zapravo je Zaza.Sarmelino je napisao/la:Zazq bi mogao imati kljucnu ulogu u finalu ako ga iskoriste dobro
MIPKawhi je napisao/la:Svi mislili da im je KD najvece pojacanje, a zapravo je Zaza.Sarmelino je napisao/la:Zazq bi mogao imati kljucnu ulogu u finalu ako ga iskoriste dobro
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
All star snub.Sarmelino je napisao/la:MIPKawhi je napisao/la:Svi mislili da im je KD najvece pojacanje, a zapravo je Zaza.Sarmelino je napisao/la:Zazq bi mogao imati kljucnu ulogu u finalu ako ga iskoriste dobro
Kad skontaš da vjerovatno obje ekipe idu sa 12:0 u finale. Znam da se mnogi žale na loš PO, ali realno ovo će biti zapamćeno u historiji ako u finalu ne bude povreda.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa biti će odlican sa historijskog aspekta, za gledati katastrofa.Brokula je napisao/la:Kad skontaš da vjerovatno obje ekipe idu sa 12:0 u finale. Znam da se mnogi žale na loš PO, ali realno ovo će biti zapamćeno u historiji ako u finalu ne bude povreda.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.