BH klubovi u Europi 23/24
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Zreo za surov samar
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ispast ce Brest nemoj se brinuti, i zaria bila ispadala iz prve lige pa se vratila, sve to brzo ideHansestadt je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:22Da li je onaj Dinamo Brest jos u prvoj ligi Bjelorusije?

Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Sve se slažem osim ovo "fizički i tehnički". Rekao bih da im je "fizički" dovoljno, a može i "taktički". Mada, ako se taktika shvati kao samo vođenje utakmice, onda Bašić ne zaostaje. Ali, taktička pismenost igrača je drastična fakatGIBRA je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:25Odlično prvo poluvrijeme,trkački super,taktički jos bolje.
Izmjene su primorale da se nekako krpiš,a sigurno i posljedica da oni ovako pritisnu zadnjih 30min.
Osjetilo se da fale i Cocalic i Jasarevic i Amoah.
Ostaje zal za pobjedom koja bi borbom i taktikom bila zasluzena ali sta je tu je....
Ako se svi oporave i budu spremni za revans,sansa postoji,iako je Neftci fizicki i tehnicki daleko iznad svakog naseg kluba.
Neke realne sanse su 65-35%

-
- Kontakt:
Tanko, nemaš neke inspiracije večeras ili?
-
- Kontakt:
Kad pricate o razlikama izmedju PLBiH i drugih liga, jako bitnu stvar je Basic rekao na pressu. Kod nas se puno manje pusta duel igra, sve se svira, puno se prekida, nema tempa... onda dodjes u Europu pa se valja navikavati. To nije ni zakidanje od strane sudija ni neznanje, nego jednostavno drze zaostao i debilan kriterij.
1921
Sve u svemu mi cemo vjerovatno biti pojacani sa Stilicem, Allysonom i Rustemovicem u revansu
Imamo se cemu nadati uz podrsku manijaka
U ove tri tekme imali smo 15 suteva u okvir gola i zabili smo 8
Imamo se cemu nadati uz podrsku manijaka
U ove tri tekme imali smo 15 suteva u okvir gola i zabili smo 8
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
00:39 - Galic i sad lezi na terenu i trazi da mu neko istegne lozu 

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Ja kontam komsijsko podyebavanje i cak podrzavam, neka toga, ali ne ide mi u glavu da vi mislite da ste u poziciji da se s nekim sprdate nakon ispadanja od onakvog Torpeda i svih ostalih stvari. 

1921
-
- Kontakt:
Igrat će te u Mostaru revanšZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑27 jul 2023, 22:33Koliki kompleksi proradili. J.bace vas ovaj Borac sve ove sezone. Lijepi strah.
Gledajte nas opet sljedece sedmice u najljepsem gradu na svijetu.

Mostar u srcu, Velež do groba
03.08 Nefchi-Zeljeznicar za trece pretkolo
Mozda vas Sloga iznenadi do tad
Protegnite se malo
Napunite gradski stadion
Nema vise bojkota
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
U ovo doba prije 7 dana su se pitari vracali uplakani kuci

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Obzirom ko nam je bio na klupi i da sad nema nikog nista s nama nije nemoguce. No, o tom potom nego ustade li Galic s trave?

Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Uvijek cemo se mi podyebavat, neovisno u kakvoj je situaciji ovaj sto podyebava. Znas to i samAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:42Ja kontam komsijsko podyebavanje i cak podrzavam, neka toga, ali ne ide mi u glavu da vi mislite da ste u poziciji da se s nekim sprdate nakon ispadanja od onakvog Torpeda i svih ostalih stvari.![]()

Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Kad je najpotrebniji
gala je ko torpedo
Ne valja ga potcijeniti
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ma podyebavaj za nesto drugo, ali gdje ces za Europu. To ne boli kad smo mi unutra, a vi ispaliZutti je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:49Uvijek cemo se mi podyebavat, neovisno u kakvoj je situaciji ovaj sto podyebava. Znas to i samAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:42Ja kontam komsijsko podyebavanje i cak podrzavam, neka toga, ali ne ide mi u glavu da vi mislite da ste u poziciji da se s nekim sprdate nakon ispadanja od onakvog Torpeda i svih ostalih stvari.![]()
![]()

1921
Koliko ne boli dokaz je koliko se pecate na zayebancije i koliko nam odgovarateAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:50Ma podyebavaj za nesto drugo, ali gdje ces za Europu. To ne boli kad smo mi unutra, a vi ispaliZutti je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:49Uvijek cemo se mi podyebavat, neovisno u kakvoj je situaciji ovaj sto podyebava. Znas to i samAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:42Ja kontam komsijsko podyebavanje i cak podrzavam, neka toga, ali ne ide mi u glavu da vi mislite da ste u poziciji da se s nekim sprdate nakon ispadanja od onakvog Torpeda i svih ostalih stvari.![]()
![]()
Smislite nesto bolje.

Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
I još malo zanimljivosti iz UEFA takmičenja
Andora ove godine pravi dobre rezultate. Ne samo da još uvijek imaju sva 3 tima u igri, nego imaju neloše rezultate. Escalades je izgubio od Partizanija 1-0, Santa Coloma od Sutjeske 2-0, a Inter Escalades je dobio Hiberniana sa 2-1. Jako malo im fali da preskoče Vels, koji i jeste smiješna liga i da preskoče predkvalifikacije za CL ubuduće. Makedonce čak ni lagan žrijeb za Strugu neće iščupati Bog zna, a Crna Gora upravo ovisi o Sutjesci i ovim duelima sa Santa Colomom
Albanci nastavljaju sa užasnim padom, a i Bjelorusi su tu.
Ipak, najgori od svih su Estonci. Oni su svakako bili na dnu, ali ih je jedna jaka sezona izvukla. Sada imaju peh da je Flora preskočila jedno pretkolo, a u sljedećem će na Farul. Vrlo vjerovatno će estonski rezultat ove godine biti najgori rezultat jedne lige godinama unazad (ako se izuzme San Marino). Jedan remi i to je to.
Od jačih liga, ovaj sistem će nesumnjivo da pogoduje Turcima. Oni će kroz ove kvalifikacije dobiti par jeftinih poena koji će ih pogurati ka top 10. Tome doprinosi i ovaj užasan rezultat Basela, koji je glavna švicarska uzdanica. Česi bi isto mogli lagano prema dole.

Andora ove godine pravi dobre rezultate. Ne samo da još uvijek imaju sva 3 tima u igri, nego imaju neloše rezultate. Escalades je izgubio od Partizanija 1-0, Santa Coloma od Sutjeske 2-0, a Inter Escalades je dobio Hiberniana sa 2-1. Jako malo im fali da preskoče Vels, koji i jeste smiješna liga i da preskoče predkvalifikacije za CL ubuduće. Makedonce čak ni lagan žrijeb za Strugu neće iščupati Bog zna, a Crna Gora upravo ovisi o Sutjesci i ovim duelima sa Santa Colomom

Ipak, najgori od svih su Estonci. Oni su svakako bili na dnu, ali ih je jedna jaka sezona izvukla. Sada imaju peh da je Flora preskočila jedno pretkolo, a u sljedećem će na Farul. Vrlo vjerovatno će estonski rezultat ove godine biti najgori rezultat jedne lige godinama unazad (ako se izuzme San Marino). Jedan remi i to je to.
Od jačih liga, ovaj sistem će nesumnjivo da pogoduje Turcima. Oni će kroz ove kvalifikacije dobiti par jeftinih poena koji će ih pogurati ka top 10. Tome doprinosi i ovaj užasan rezultat Basela, koji je glavna švicarska uzdanica. Česi bi isto mogli lagano prema dole.
Ma vole oni oko lopti probusenih komentarisati ali su njihove odavno probuseneAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:50Ma podyebavaj za nesto drugo, ali gdje ces za Europu. To ne boli kad smo mi unutra, a vi ispaliZutti je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:49Uvijek cemo se mi podyebavat, neovisno u kakvoj je situaciji ovaj sto podyebava. Znas to i samAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:42Ja kontam komsijsko podyebavanje i cak podrzavam, neka toga, ali ne ide mi u glavu da vi mislite da ste u poziciji da se s nekim sprdate nakon ispadanja od onakvog Torpeda i svih ostalih stvari.![]()
![]()
Smislite nesto bolje.

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Da nas toliko bole provokacije mongolskih plemena po socijalnim mrežama i provokacije navijača kluba koji je ispao iz kvalifikacija, u kojima ne bi bio da Zrinjski nije osvojio kup (znamo da to nije tako, samo dokazujem poentu provokacija), onda bi nam najlakše bilo prodati utakmice Dinamo Minsku i sada "biti mirni". Nego mi nešto volimo da se borimo do kraja, čini se da nam ide to nekako.
Odgovori na provokacije su iz nekog ibreta, to ti je ono kad imaš nekog stida i dostojanstva u životu i vidiš kod nekoga drugog da nema, pa se čudiš kako je to moguće. A ja ću citirati svoje postove prije utakmice Sarajevo Torpedo i post nakon primljenog gola u sudijskoj nadoknadi.
Odgovori na provokacije su iz nekog ibreta, to ti je ono kad imaš nekog stida i dostojanstva u životu i vidiš kod nekoga drugog da nema, pa se čudiš kako je to moguće. A ja ću citirati svoje postove prije utakmice Sarajevo Torpedo i post nakon primljenog gola u sudijskoj nadoknadi.
Ne mogu ja navijati za Sarajevo bila evropska ili domaća utakmica, samo sam mislio da je vrijeme da malo duže gledamo naše klubove u kvalifikacijama i da se konačno nešto napravi, da bude što više euforije. Ali eto nekome je stalo, nekome nije, što pokazuju rezultati naših voljenih klubova.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 28 jul 2023, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu Borca, ali stvarno ne znam sta njihovi navijaci ovdje toliko hajpuju.
Sad provjerih statistiku, Austria imala 73% posjeda i cak 23 suta, golman im fakticki na vjetrometini skoro cijelu utakmicu bio. Koliko vidim, dobio je i najvecu ocjenu, njemu se moraju prvenstvo zahvaliti sto nije bio neki debakl. I okvir gola jednom pise da su pogodili. A Kulasin valjda jedino imao neku ozbiljniju sansu za Borac
Sad provjerih statistiku, Austria imala 73% posjeda i cak 23 suta, golman im fakticki na vjetrometini skoro cijelu utakmicu bio. Koliko vidim, dobio je i najvecu ocjenu, njemu se moraju prvenstvo zahvaliti sto nije bio neki debakl. I okvir gola jednom pise da su pogodili. A Kulasin valjda jedino imao neku ozbiljniju sansu za Borac
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 42 gosta.