FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa 50k mjesecno, sto sam pretjero. Sumnjam da cemo neku klasu ispod dovest a da nije puno star, da imamo i nekog hajra posle od toga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Znam za to, ali nije to poenta priče...Historicar je napisao/la: ↑07 avg 2020, 00:00Benko je plačen, najviše zahvaljujuci Kardifu, to je Dino Selimović javno rekao, u jednoj emisiji na Hayatu.
600 000 maraka godišnje, bi značilo mjesečnu platu od oko 50 hiljada km.
Benko je možda i veće ime od Merse a nije imao ni blizu toliko...
Siguran sam da bi se dao naći extra napadač za platu od 30-35 hiljada km koji bi imao 15+ golova po sezoni i 7+ asistencija minimum.
-
- Kontakt:
Živog me zanima koliko Sadiq ima u Partizanufeniksptica je napisao/la: ↑07 avg 2020, 00:08Pa 50k mjesecno, sto sam pretjero. Sumnjam da cemo neku klasu ispod dovest a da nije puno star, da imamo i nekog hajra posle od toga

-
- Kontakt:
Gdje ces duks u avgustu ejhamsik je napisao/la: ↑06 avg 2020, 23:57Au jest lijep ispaoTheIvicnjak je napisao/la: ↑06 avg 2020, 23:55Konacno![]()
![]()
Zvanicno predstavljanje veceras u 2:00, ali sve je vec zavrseno![]()
![]()
![]()
![]()
Hoćel mi ko srediti autogram?
-
- Kontakt:
Prije par mjeseci sam čitao, Sadik ima platu 40000 eura mjesečno, a Boači u Zvezdi 60000.ajdohordas je napisao/la: ↑07 avg 2020, 00:11Živog me zanima koliko Sadiq ima u Partizanufeniksptica je napisao/la: ↑07 avg 2020, 00:08Pa 50k mjesecno, sto sam pretjero. Sumnjam da cemo neku klasu ispod dovest a da nije puno star, da imamo i nekog hajra posle od toga![]()
-
- Kontakt:
mi da smo toliko ponudili Beciraju vec bi igrao za nas...ajdohordas je napisao/la: ↑07 avg 2020, 00:08Znam za to, ali nije to poenta priče...Historicar je napisao/la: ↑07 avg 2020, 00:00Benko je plačen, najviše zahvaljujuci Kardifu, to je Dino Selimović javno rekao, u jednoj emisiji na Hayatu.
600 000 maraka godišnje, bi značilo mjesečnu platu od oko 50 hiljada km.
Benko je možda i veće ime od Merse a nije imao ni blizu toliko...
Siguran sam da bi se dao naći extra napadač za platu od 30-35 hiljada km koji bi imao 15+ golova po sezoni i 7+ asistencija minimum.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Benko uopste nije imao veliku platu..kako je on dosao kod nas samo Bog dragi zna..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zamislite dođe Ibišević, kakva bi to bomba bila.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- feniksptica
- Kontakt:
Al svejedno i Benko je vec bio igrac s 30 godina kod nas, ja sam za ovoliku platu govorio za malo mladje.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ronaldinho, Neymar, Alves, Roben, Robery, Anry, Raul, Eto, Zanetti, Toti....
- JavierBosnia
- Kontakt:
Slabe sam ja vama epitete dao kakvih ovdje ima tek, ono sto sam rekao je kompliment za njih
Idiotizmu nikad kraja. Jos se racunice neke bacaju..
Idiotizmu nikad kraja. Jos se racunice neke bacaju..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Znam da je bio naslov neki u novinama avaz il gdje kad smo igrali protiv Veleza: Benkina plata je kao plata cijelog tima Veleza.. Neki su zbrajali i ispalo je oko 15 - 20 k mjesecnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2020, 00:23Benko uopste nije imao veliku platu..kako je on dosao kod nas samo Bog dragi zna..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Benko je imao oko 20 milja platu. Ibisevic ide u Tursku.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne znam tacno, ali da to je otprilike ta cifra..Zagor je napisao/la: ↑07 avg 2020, 01:01Znam da je bio naslov neki u novinama avaz il gdje kad smo igrali protiv Veleza: Benkina plata je kao plata cijelog tima Veleza.. Neki su zbrajali i ispalo je oko 15 - 20 k mjesecnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2020, 00:23Benko uopste nije imao veliku platu..kako je on dosao kod nas samo Bog dragi zna..![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Cinimi se da se ovde pisalo da je Benku plata 500 k km godisnje i da ga cardif placa..
Mislim da Ahmetovica sa 26-28 godina nes moci dovest bec 500 k km godisnje. Spic je skupa roba. Vidis ni u akademi nismo uspjeli ni 1/4 spica napravit.
Veda 2 m € imo u herti godisnje.
Harba je futsal igrac.
Sjecal se ko ubacaja bekica na kosevu orotiv zarije sa ivice sesnesterca covjek pogodio sjever. Ljudi mu se smijali nekki krstili neki palili cigar od zora neki hodali po istocnoj tribini
Mislim da Ahmetovica sa 26-28 godina nes moci dovest bec 500 k km godisnje. Spic je skupa roba. Vidis ni u akademi nismo uspjeli ni 1/4 spica napravit.
Veda 2 m € imo u herti godisnje.
Harba je futsal igrac.
Sjecal se ko ubacaja bekica na kosevu orotiv zarije sa ivice sesnesterca covjek pogodio sjever. Ljudi mu se smijali nekki krstili neki palili cigar od zora neki hodali po istocnoj tribini
Off topic jel neko sluso interview zeljinog novinara kad covjek mrtav hladan pita amawa mozel jedno pitanje sa ulice
Taman tako! Pojedinci opraše na ruke. "Informacije" i zayebancija na nivou osnovnoškolskog dvorišta. Infantilno da infantilnije ne može biti.JavierBosnia je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:03
Smirio sam ja, al napravili su ti sprdnju od teme u zadnje vrijeme. Niti se ima o cemu normalno diskutovati, raspravljati, smijati, zabaviti.
Dojam je da djecurlija od 14 god takmice se ko ce bolju izmisljotinu napraviti.
Toliko tema, utakmica za 2 dana, Kosevo nam se vraca, evropa se blizi, izvlacenja uskoro, fan shop obogacen, ovdje se izmislja toliko da pojedinci vrijedjaju neciju inteligenciju.
Volim vas sve.. za bordo bijele!![]()
Kad pricamo o napadacima, narocito o Benki, ja bih sad potpisao da se vrati Komazec. Slican profil napadaca, borben, ljevak, odlicno bi se uklopio sa Ahmetom, a i umjesto njega. Pravi primjer profesionalca, nikakav problem ne bi imao ni zapocinjati meceve sa klupe, a siguran sam da ima jos 2-3 odlicne sezone u nogama, iako ima 33 godine. O tome koliko nas gotivi i hvali kada god stigne, nema potrebe ni govoriti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Hare Handzic kao ne valja al Komazec kao valja
Urnebesno!
Urnebesno!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Na ovim člancima vezano za Kipar stoji da će klubovi iz BIH, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije svoje mečeve igrati na neutralnom terenu. Da li ovo znači da ćemo moći u 1. pretkolu igrati samo sa prvacima ovih država?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 14 gostiju.