Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
dva komada i veceras kad je vecina ovih navodnih igraca zakazalo da ne mogu vise, sve to pogurano safetovim glupim odlukama tokom utakmice, svaka cast edine, ponosu nase drzave
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tek ona golcina kad je sviran ofsajd. Majstor svog zanata. S pola snage izdominirao
Bez Spahe, Generala i njega ovo bi bila potpuno drugacija rep.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Principatus
- Kontakt:
Titan.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- el-fighter
- Kontakt:
Majstor opet odradio svoj posao kako treba. Hladno 2 gola slabasnim Amerima kao slag na dobru predsezonu. Sada lagano pocinje sezona u Engleskoj i nadam se da ce do Slovacke zadrzati ovakvu formu.
Ovaj momak ce naslijediti kapitensku traku nakon sto se Spaha oprosti.
Ovaj momak ce naslijediti kapitensku traku nakon sto se Spaha oprosti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
svaka cast Dijamantu,odigrao doktorski,sve cestitke! nije on bez razloga ponos nacije,uz Spahica,Ibisevica i Pjanica nas ubjedljivo najbolji igrac!
Stvarno ima fantasticnu statistiku u reprezentaciji. 31 gol u 55 utakmica. On i Chicharito nekako uvijek zabiju za repku, dok na primjer igraci poput Cavania i Falcaa igraju dosta bolje za klubove, nego za repku. Ako Bog da neka ih bude jos barem 30. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
majstor , i pokazao je koliku bombu ima u lijevoj nozi kod one golčine kad je sviran ofsajd (a komotno ga nisu ni morali svirat
)
Ne mogu ga pomaći po dvojicu Amerikanaca nosi na leđima..
Dal je moguce da je dzekina tema otisla na drugu stranicu ? hahahaha od svih kritika drugim igracima ne mogu pljuvaci i na dzeku.
Vjerovatno ce sutra ovako biti :
Hart ; Zabaleta,Kompany,Lescot,Clichy ; Toure,Fernandinho,Silva,Milner ; Dzeko,Negredo
Hart ; Zabaleta,Kompany,Lescot,Clichy ; Toure,Fernandinho,Silva,Milner ; Dzeko,Negredo
uvjeren sam da edin sutra počinje utakmicu .. na njemu je da se dokaže . djelovao je u sjajnoj formi u utakmici protiv SAD-a , tako da vjerujem da će postići barem gol sutra .
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Sigurniji sam da Negredo pocinje. Zabio u zadnje dvije utakmice za City i plus sada kad je Spanija igrala. Sta je sa Aguerom?? Ali trebali bi Negredo i Dzeko.
Ima sansu da budu veliki tandem, kao sto je bio sa Grafitom u Wolfsburgu i sa Vedom u repki.
Ima sansu da budu veliki tandem, kao sto je bio sa Grafitom u Wolfsburgu i sa Vedom u repki.
Sta kazes sigurniji si za Negreda dao za Spaniju gol ?.. doduse dzekson nije dvicu amerima uvalio jbgZgemboAdislic je napisao/la:Sigurniji sam da Negredo pocinje. Zabio u zadnje dvije utakmice za City i plus sada kad je Spanija igrala. Sta je sa Aguerom?? Ali trebali bi Negredo i Dzeko.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Procitaj malo bolje sta sam napiso...
Negredo je zabio protiv Bayerna i Arsenala u zadnje dvije igre od Citija. A Dzeko je pogotovo protiv Arsenala izgledo kao onaj Dzeko kad je najgori, seto po terenu itd.
Nisam reko da Dzeko nece biti u prvih 11, nego da je sigurnije da ce Negredo biti i da bi igro zajedno sa Negredom.
Negredo je zabio protiv Bayerna i Arsenala u zadnje dvije igre od Citija. A Dzeko je pogotovo protiv Arsenala izgledo kao onaj Dzeko kad je najgori, seto po terenu itd.
Nisam reko da Dzeko nece biti u prvih 11, nego da je sigurnije da ce Negredo biti i da bi igro zajedno sa Negredom.
svejedno ,sve osim Dzeke u prvih 11 za mene je veliko iznenadjenje ..ako je ikad to zasluzio sad je,ne bi bilo dobro da mu se rusi samopouzdanje na startuZgemboAdislic je napisao/la:Procitaj malo bolje sta sam napiso...
mislim da je @zgembo više govorio o drugoj poziciji u napadu , odnosno , netko je bio stavio jovetića , a vjerovatno će negredo tu igrati ..
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
[youtube] http://youtube.com/lCdYJm8G528" onclick="window.open(this.href);return false; [/youtube]
8:10
Edin prolazi,nije vratio duks,a javlja se Aleks...

8:10
Edin prolazi,nije vratio duks,a javlja se Aleks...
Keep walking.
Ja sam odigrao dzekson daje gol na tri tiketa nece me valjda brat izbit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.