Nemoj tako, neki su imali i covid i sad su se razdisali ko na bronhil bombonama i fks bi da i takve dobije, halo ba pa previse trazite... najvise boli bolikorac igra, setkanje i gladjenje muda..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nije Handžić jedini problem - što je najgore. A, s druge strane, nije ni kraj svijeta, suton na moru i rižoto sa sipom automatski amnestiraju poraze i loše rezultate.
- ElCartel11
- Kontakt:
Na ovakvim tekmama se gube titule. Jeste da je 2 kolo tek, ali ni protiv Tuzle mi necemo biti nista bolji.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Zinedin me baš iznervira, koja krampa jbo te lopta Rahmanović je debeli Ronaldo za njega, a ti Vinko vadi Amara pri negativnom rezultatu i sljedeći put, opet **** jedi.
A Ahmetović je trebo uć u 55. minuti odmah, Hare s oni trbuhom ima snage za 20 minuta kad vodimo 3-0.
Nema šta, ovo nek im svima bude lekcija, bolje sad nego kasnije da se ovako šta desilo.
A Ahmetović je trebo uć u 55. minuti odmah, Hare s oni trbuhom ima snage za 20 minuta kad vodimo 3-0.
Nema šta, ovo nek im svima bude lekcija, bolje sad nego kasnije da se ovako šta desilo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Neka, da shvatimo da nismo ni Dinamo ni Zvezda niti da se liga moze uzeti sa svim pobjedama....
Opomena...
Al da niko ne valja, falio je samo jedan kiks
Opomena...
Al da niko ne valja, falio je samo jedan kiks

Ovo je baš bruka, tu nema dileme. Ima vremena da se isprave mane ove ekipe, a evidentno je koje su. Prokleti Fatos nam je fula samo takva, nadam se da mogu naci sličnog i platiti koliko traži.
Igrali smo protiv dvije najgore ekipe lige i dva kandidata za cvajtu, a nismo uzeli maksimum bodova. Idemo nova opklada, ko se smije kladiti da Tino ne igra protiv Tuzle jer nam jos nije potreban kao ni u ovoj današnjoj?
Igrali smo protiv dvije najgore ekipe lige i dva kandidata za cvajtu, a nismo uzeli maksimum bodova. Idemo nova opklada, ko se smije kladiti da Tino ne igra protiv Tuzle jer nam jos nije potreban kao ni u ovoj današnjoj?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne trebaju nam pojačanja, slabija ekipa od ove je osvojila ligu prošle sezone, sa jačim konkurentima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Ko god je kriv sto OZBILJAN NAPADAC nije doveden jos prije 20tak dana je kriv za danasnji rezultat. Kada umjesto 2 gola prednosti, odes na poluvrijeme sa 0-0, onda je ovakav rezultat ocekivan.
Handzic moze biti opcija sa klupe i nista vise. Kvalitetan napadac vec sutra treba odraditi trening ako mislimo da nam se ovo ne ponavlja...
Handzic moze biti opcija sa klupe i nista vise. Kvalitetan napadac vec sutra treba odraditi trening ako mislimo da nam se ovo ne ponavlja...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Malo objektivnosti,poklonjen penal u Krupi a danas ne svira Mladosti cist penal a Sarajevu svira.Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 19:19Protiv ovakvih ekipa se ne smiju gubiti bodovi,dobro znamo da Borac stima da ce kone isto gurati svim silama i lopovlukom da osvoje,,znaci moramo biti bolji duplo od drugih da bi nesto uspijeli,,a ne da nam ekipa koja je skoro pa vec ispala uzima bodove,,,vinko je danas usrao da valja,,cuj velkosi cuj tatar desetka i tako dalje ccc
Stani ba. Gdje ja spadam
kad sam branio upravu medju rijetkima ovdje, ne valja, sad kad se kritikuje ne valja
Izbor igraca KATASTROFA.
Izbor pozicija igra od pocetka priprema KATASTROFA.
NASA IGRA od pocetka priprma KATASTROFA.
VOLJA na terenu za pobjedu KATASTROFA.
Psihicki pristup utakmici i ono lahko cemo KATASTROFA.
PRELAZNI rok do sada KATASTROFA. GDJE GOD nam je skripalo nista doveli nismo. Propadne svaki igrac kojeg pokusamo dovesti, na kraju ce biti daj sta das (adukor).

Izbor igraca KATASTROFA.
Izbor pozicija igra od pocetka priprema KATASTROFA.
NASA IGRA od pocetka priprma KATASTROFA.
VOLJA na terenu za pobjedu KATASTROFA.
Psihicki pristup utakmici i ono lahko cemo KATASTROFA.
PRELAZNI rok do sada KATASTROFA. GDJE GOD nam je skripalo nista doveli nismo. Propadne svaki igrac kojeg pokusamo dovesti, na kraju ce biti daj sta das (adukor).
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
I da se ne zaboravi napomenuti- Besim qrčina velika ova 2 kola, umislio da je pujol, vrlo nonšalantno igra i kriv je za gol
-
- Kontakt:
Vinko poslije krupe NIJE vidio da Krste nije za prvih 11 a svako je to vidio osim njega zasto li?jel corav paglu ili sta vec?? Moram ovako da kazem jer ga tutno opet u prvih 11amypitar je napisao/la: ↑08 avg 2020, 19:23Kad sam govorio na priprema da igramo lose, pojedinci me napadose, kao sta smo treba dosli smo da se istrcimo. Interesantno oni sad najvise pljuju.
Svacam opet raju frustrirana,cekala se ubjedljiva pobjeda.
Ja sam i daljeg misljenja da imamo daleko najjacu ekipu i ako se kiks desio bolje da je sad.
Ocekujem da su Vinko i Hadzija napoklon svatili da nam treba vrsan napadac.
Bice kikseva i konkurenata tek je pocelo.
Koliko je kiks tezak protiv Mladosti toliko nas je spustio na zemlju mozda u pravo vrijeme.
Idemo dalje nek se loptica prebaci na glavne favorite,nek dizu euforiju,mada sam siguran da ce im na kraju biti bolno prizemljenje.
protiv najlosije ekipe u ligi Sarajevo je odigralo dosta lose i obrukalo se.. Vinko po meni glavni krivac, podcjenio je protivnika samom postavom. Fali tu dobar napadac i Adukor.
-
- Kontakt:
Sibe s teme yebo ti Ivan mater a awaw mu govorio "bwawo"...Kometa je napisao/la: ↑08 avg 2020, 19:30Malo objektivnosti,poklonjen penal u Krupi a danas ne svira Mladosti cist penal a Sarajevu svira.Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 19:19Protiv ovakvih ekipa se ne smiju gubiti bodovi,dobro znamo da Borac stima da ce kone isto gurati svim silama i lopovlukom da osvoje,,znaci moramo biti bolji duplo od drugih da bi nesto uspijeli,,a ne da nam ekipa koja je skoro pa vec ispala uzima bodove,,,vinko je danas usrao da valja,,cuj velkosi cuj tatar desetka i tako dalje ccc
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- egocentrik
- Kontakt:
Nije kraj svijeta ali je neozbiljno računati na Hareta kao drugi izbor, pogotovo što ubrzo idu jače tekme.
Falilo je borbenosti i smirenosti, na ho ruk igramo.
Bice bolje.
Falilo je borbenosti i smirenosti, na ho ruk igramo.
Bice bolje.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
- Kontakt:
Sutrašnje izbjegavanje Djurgardena i Dinamo Bresta, drastično bi popravilo atmosferu na forumu, te u i oko kluba.
Nema potrebe za vrijeđanjem, ni tebi niko ne psuje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Handzic ima 10kg viska, mucno ga gledati s onom trbusinom. Ahmeta u napad, njega kad nema onda niko, ali Handzica ne.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Krste i Handzic mogu samo sa klupe igrat i to kad vodimo 3:0,Zinedin je drugi Milanovic neki se kod nas jednostavno ne snadju,Jukic nije za FKS nikako.
- feniksptica
- Kontakt:
Kad se govorilo Hare ne mozw pocinjat i Oremus je **** na sredi al eto.
Ne treba nam Adukor koji ce nam..nismo mi vise taj level
Sano podrska..sreca sledecu se igra bez navijqca, inqce bi sigurbo bilo skandiranja protiv Vinka odmah.
Velkoski penzija do kraja ovog mjeseca vec.
Ne treba nam Adukor koji ce nam..nismo mi vise taj level
Sano podrska..sreca sledecu se igra bez navijqca, inqce bi sigurbo bilo skandiranja protiv Vinka odmah.
Velkoski penzija do kraja ovog mjeseca vec.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Chony533, Fouzi1, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, jurisicduska, laki23, NeSamSafetee, Pablo11, rimljanin90, Rule_hz, soe, Varijantas8 i 98 gostiju.