Jes vala. Pa kud im pade napamet da održavaju ova prvenstva ljeti, kada je u Mostaru sve sama dijaspora?JohnCleese je napisao/la:Opet BH dijaspora svih konfesija unosi nemire i truju nas nacionalizmom, nas obicnu bosansku raju, koja je davno prosla ono gdje su nasi Euro-patrioti zapeli
EURO 2016: Grupa B (Engleska, Rusija, Slovačka, Vels)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016: Grupa B (Engleska, Rusija, Slovačka, Vels)
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- DragonReborn
- Kontakt:
Kakvi Vlasi? Ko brani Rumunima da navijaju za Rusiju 
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
BREAKING: UEFA warns the England and Russia they may be disqualified from Euro 2016 if there is more violence.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neće niko biti izbačen, sile su to.hapuc je napisao/la:BREAKING: UEFA warns the England and Russia they may be disqualified from Euro 2016 if there is more violence.
Ne kontam koji je čejf otići na neko mjesto i potući se. Koliko ograničen moraš biti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Momci, može tema o huliganima da se otvori.
Također, računajte da će oduševljavanje nasiljem, pozivi na nasilje, i bilo šta što hvali i ohrabruje kršenje zakona biti obrisano, a tema će biti uklonjena ukoliko se na to svede.
Također, računajte da će oduševljavanje nasiljem, pozivi na nasilje, i bilo šta što hvali i ohrabruje kršenje zakona biti obrisano, a tema će biti uklonjena ukoliko se na to svede.
[youtube][/youtube]

Koliko su mi Velsani porasli u ocima ko narod u zadnjih par dana, to je neopisivo
Od kad pratim ova prvenstva uvjek sam navijao za Engleze ili Talijane, al na ovom sam svim srcem uz Vels, haman ko da mi igramo, tako da bacam prognozu da ce Vels barem do polufinala, onako srcem ne mozgom
Bale mvp. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Pio sam s njima kad smo igrali protiv njih. Fakat dobar narod.chi3llo je napisao/la:Koliko su mi Velsani porasli u ocima ko narod u zadnjih par dana, to je neopisivoOd kad pratim ova prvenstva uvjek sam navijao za Engleze ili Talijane, al na ovom sam svim srcem uz Vels, haman ko da mi igramo, tako da bacam prognozu da ce Vels barem do polufinala, onako srcem ne mozgom
Bale mvp.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
I mi smo sjedili sa par Velšana kad smo igrali protiv njih. Bio od druga mali brat sa nama, trenira fudbal. I ovaj jedan se uništio alkoholom, kaže znam ja neke ljude, daj mi broj telefona sredit ću ti transfer u UnitedKawhi je napisao/la:Pio sam s njima kad smo igrali protiv njih. Fakat dobar narod.chi3llo je napisao/la:Koliko su mi Velsani porasli u ocima ko narod u zadnjih par dana, to je neopisivoOd kad pratim ova prvenstva uvjek sam navijao za Engleze ili Talijane, al na ovom sam svim srcem uz Vels, haman ko da mi igramo, tako da bacam prognozu da ce Vels barem do polufinala, onako srcem ne mozgom
Bale mvp.
Dobri ljudi, samo što ih je strašno teško skontat šta pričaju, pogotovo u kombinaciji sa alkoholom.
Bila jedna strašna plavka s njima. Nisam u životu još ljepše i zgodnije žene uživo vidio, a oni svi ko ko da su direktno iz Shirea došli. Konobari ih zakidali kako su stigli. Jednu turu im uzme po pivi 8, sljedeću 10, a njih libo tuki.Donnie Darko je napisao/la:I mi smo sjedili sa par Velšana kad smo igrali protiv njih. Bio od druga mali brat sa nama, trenira fudbal. I ovaj jedan se uništio alkoholom, kaže znam ja neke ljude, daj mi broj telefona sredit ću ti transfer u UnitedKawhi je napisao/la:Pio sam s njima kad smo igrali protiv njih. Fakat dobar narod.chi3llo je napisao/la:Koliko su mi Velsani porasli u ocima ko narod u zadnjih par dana, to je neopisivoOd kad pratim ova prvenstva uvjek sam navijao za Engleze ili Talijane, al na ovom sam svim srcem uz Vels, haman ko da mi igramo, tako da bacam prognozu da ce Vels barem do polufinala, onako srcem ne mozgom
Bale mvp.
Zapeo čovjek hoće malog poslat u Manchester i bog.
![]()
Dobri ljudi, samo što ih je strašno teško skontat šta pričaju, pogotovo u kombinaciji sa alkoholom.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Najbolja predstava na tribinama do sada na Euru, barem meni. Ljudi su poderali grla u 90 minuta. I englezi su ubili, ali to smo ocekivali.chi3llo je napisao/la:Koliko su mi Velsani porasli u ocima ko narod u zadnjih par dana, to je neopisivoOd kad pratim ova prvenstva uvjek sam navijao za Engleze ili Talijane, al na ovom sam svim srcem uz Vels, haman ko da mi igramo, tako da bacam prognozu da ce Vels barem do polufinala, onako srcem ne mozgom
Bale mvp.
Ja sam gled'o tekmu u fan zoni u Cardiffu, odavno se bolje nisam proveoSlevinKelevra je napisao/la:Najbolja predstava na tribinama do sada na Euru, barem meni. Ljudi su poderali grla u 90 minuta. I englezi su ubili, ali to smo ocekivali.chi3llo je napisao/la:Koliko su mi Velsani porasli u ocima ko narod u zadnjih par dana, to je neopisivoOd kad pratim ova prvenstva uvjek sam navijao za Engleze ili Talijane, al na ovom sam svim srcem uz Vels, haman ko da mi igramo, tako da bacam prognozu da ce Vels barem do polufinala, onako srcem ne mozgom
Bale mvp.
@Donnie - Da, treba malo vremena da se naviknes na akcent, pogotovo ovih iz sjevernog Velsa, ali generalno ljudi su strasno srdacni, i ragbi im je top sport po popularnosti, al kako su se sad kvalifikovali, citava nacija je nogama, cak sam i punca na fudbal nalozio co'jek nije odgled'o tekme od tinejdzerskih godina
I moram reci da su se u pabu poslije pravo gospodski izhejtali Englezi, (iako sam ih potajno bodrio protiv meni odbojnih Rusa
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekuje se 50 000 Engleza u Lensu u četvrtak, a stadion prima 35 milja 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Očekuje se 50 000 Engleza u Lensu u četvrtak, a stadion prima 35 milja

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Rusi su najludji daj boze da oni ostanu na ovom Euru ja mislim da im je danas zadnja utakmica
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
A grad jos manjerio_Ferdy88 je napisao/la:Očekuje se 50 000 Engleza u Lensu u četvrtak, a stadion prima 35 milja
Vjerujem da je sudijama skrenuta pažnja na ona bespotrebna laktanja od strane Škrtela te da bi moglo i danas pasti kartona, možda ovaj put i ovih malo rumenijih.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- invincible1921
- Kontakt:
- DragonReborn
- Kontakt:
Dobijaju Slovaci danas Russi idu kući, russofili na aparatima. 
P.S. Je li se ovo igra u zatvorenom?
P.S. Je li se ovo igra u zatvorenom?
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.