HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Neutral
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la Neutral » 01 jan 2009, 21:42

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 01 jan 2009, 21:45

RođeniMostar je napisao/la:Sreća pa Kadrić ne igra za GOŠK,moći će Dinamo dovesti sve igrače !
Pretprošle godine,čim su vidjeli da ulazi Kadrić u igru Modrića odmah izveli iz igre :lol: :lol:
Hehe, Kadru kretena cesto vidjam po gradu, uvjek pijan ko` zemlja on i onaj klosar Jugo.
U inat svima.

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 01 jan 2009, 21:47

HOS je napisao/la:
RođeniMostar je napisao/la:Sreća pa Kadrić ne igra za GOŠK,moći će Dinamo dovesti sve igrače !
Pretprošle godine,čim su vidjeli da ulazi Kadrić u igru Modrića odmah izveli iz igre :lol: :lol:
Hehe, Kadru kretena cesto vidjam po gradu, uvjek pijan ko` zemlja on i onaj klosar Jugo.
Vidi ekipice
http://mostarblic.com/displayimage.php?album=236&pos=4
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 01 jan 2009, 21:49

Masala, sta ces :lol: . Jos je gore bilo dok su obadvojica "igrali" za Velez.
U inat svima.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 01 jan 2009, 21:50

HOS je napisao/la: Pricam se cesto o Dinamu bas s jednim prijateljom i BBBom iz ZGa, neki dan mi govori da mozda dolazi na taj turnir pa svraca kod mene u Mostar opet na ispijanje :lol: .
Haha znam i ja dosta boysa.Ima jedna grupica koja je dobra s nama Eaglesima i oni cesto dolaze.Zajedno pijemo ali na utakmici navjamo jedni protiv drugih.Ma ludi su boysi skroz,imaju zabrane ulaska na Maksimir pa zato dolaze ovamo hahaha

De boni Rođeni i Rz88 sta vam je.Pa valjda znate da prepirke po forumima ne vode nicemu.Prepire se "oci u oci" a ne ovako sj_ebat cete temu.
Rodjeni zbog tog citiranja si stvarno supak ispo.To je izmedju vas a ne ovako izlajaviti se,nije ti to uredu brate.

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 01 jan 2009, 21:52

Ama citiran je da vidite ko je ! ovdje meni sere i indirektno kaže da sam nacionalista i da vas mrzim i onda nekakve vehabijske prijedloge daje ! ma bježi

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jan 2009, 21:53

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 01 jan 2009, 21:53

Eagles je napisao/la: Haha znam i ja dosta boysa.Ima jedna grupica koja je dobra s nama Eaglesima i oni cesto dolaze.Zajedno pijemo ali na utakmici navjamo jedni protiv drugih.Ma ludi su boysi skroz,imaju zabrane ulaska na Maksimir pa zato dolaze ovamo hahaha
Ma legende su Boysi, sto jest jest. Upoznao sam ih dosta kad sam bio stanovao/studirao u ZGu, stalno me zovu gore, ali je predaleko :lol: .
U inat svima.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 02 jan 2009, 02:02

Rz88 je napisao/la: OPET KAZEM UM94 NASTALI SU IZ INATA, 94 NASTALI ALI U SVIM MOGUCIM GLEDISTIMA NAVIJANJA SU NADJACALI RAM, I SVAKA VAM CAST NADAM SE DA CETE DOSPJETI DO VELIK CETVORKE TM,HZ,LESINARI, I DO NAS, HAJ POZZZZ
Brate mi vec jesmo dospjeli do velike cetvorke ali treba znati da smo mi ekipa koja dolazi iz podijeljenog grada tj da na Ultrase spada 60-tak tisuca stanovnika, a i Tuzla i Zenica i Banja Luka su veci gradovi od Mostara (Sarajevo da ne pominjem),isto tako treba znat da su Ultrasi tek u povojima i da njihovo vrijeme tek dolazi,vjeruj mi brate (iako ti to i sam znas) da je svakim danom sve vise Ultrasa na ulicama,ZRINJSKI je svakim danom sve veci.Na gostovanja nas ide sve vise i vise (to cemo dokazat vec na prvoj sljedecoj utakmici u Banja Luci protiv Borca gdje se sprema invazija).Isto tako znas da mi niti s jednom grupom nismo u dobrim odnosima i gdje god idemo idemo "pod noz".Ultrasi su mladja ekipa koja ne zna mnogo o proslosti (ja sam ponosan sto moj klub nije igrao u komunistickoj drzavi i sto je ugasen zbog toga sto nije nije pogazio svoju rijec),i ti momci ne gledaju u proslost nego "gone" naprijed.
Pozdrav i tebi

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 02 jan 2009, 02:44

Eagles je napisao/la: Brate mi vec jesmo dospjeli do velike cetvorke ali treba znati da smo mi ekipa koja dolazi iz podijeljenog grada tj da na Ultrase spada 60-tak tisuca stanovnika, a i Tuzla i Zenica i Banja Luka su veci gradovi od Mostara (Sarajevo da ne pominjem),isto tako treba znat da su Ultrasi tek u povojima i da njihovo vrijeme tek dolazi,vjeruj mi brate (iako ti to i sam znas) da je svakim danom sve vise Ultrasa na ulicama,ZRINJSKI je svakim danom sve veci.Na gostovanja nas ide sve vise i vise (to cemo dokazat vec na prvoj sljedecoj utakmici u Banja Luci protiv Borca gdje se sprema invazija).Isto tako znas da mi niti s jednom grupom nismo u dobrim odnosima i gdje god idemo idemo "pod noz".Ultrasi su mladja ekipa koja ne zna mnogo o proslosti (ja sam ponosan sto moj klub nije igrao u komunistickoj drzavi i sto je ugasen zbog toga sto nije nije pogazio svoju rijec),i ti momci ne gledaju u proslost nego "gone" naprijed.
Pozdrav i tebi
Nije bas istina to majstore, u Zapadnoj Hercegovini idete uvjek slobodno i to se zna.
U inat svima.

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 02 jan 2009, 12:18

Pa baš da je sve tako glatko u zap. Herc. i nije. Znalo je biti VELIKIH sranja protiv ŠB i u Mostaru,a i u ŠB. Naravno da je teže u Zenicu ili SA ali i ovamo nije uvjek ugodno.

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 02 jan 2009, 15:02

Idu pod nož i u zapadnu Hercegovinu ! samo što ih dole ode hiljadu pa ne smiju škutori ništa

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 02 jan 2009, 15:18

Istina je da smo mnogo slobodniji u zap. Hercegovini jer tu nema nijedna navijacka skupina koja bi nam se suprostavila,ali svaki put bude "natezanja".

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 02 jan 2009, 19:26

Ima li ista nova o transferima u Zrinjskom?Gdje ce ziza?
PS:zamolio bi admina da malo pripazi na nesportske teme na ovom topicu!
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 02 jan 2009, 19:52

Ma nema ti nista brate.U upravi sute ko zaliveni,glume nekakvu profesionalnost.On govori kako ima ponuda ali nista nije konkretno.

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 02 jan 2009, 20:50

pa doduse to i jeste neka vrsta profesionalizma ali mi navijaci ko navijaci zelimo odmah sve znati mozda je i bolje sutjeti ovako nego kao sloboda u javnost izlazi zelimo nikolica a nikolic izjavljije kako nema sanse da ode igdje drugo vec u inozemstvo...TO JE NEPROFESIONALIZAM!
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 02 jan 2009, 21:43

zrinjski je jedan mali klub i ne mozete meda.Sada kad dobjete ponovo dudelange i ispadnete na domacem terenu hahahahahahahahahahahahh.cak ste i stadion uzeli velezu.ma mozete jos malo, kad tad ce se sve vratiti na staro naravno mislim na Zelju i SARAJEVO

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 02 jan 2009, 21:46

muamer_15 je napisao/la:zrinjski je jedan mali klub i ne mozete meda.Sada kad dobjete ponovo dudelange i ispadnete na domacem terenu hahahahahahahahahahahahh.cak ste i stadion uzeli velezu.ma mozete jos malo, kad tad ce se sve vratiti na staro naravno mislim na Zelju i SARAJEVO
:shock: ????????
A brate jesi otiso!A dje si to bio? :D

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 02 jan 2009, 21:54

kakve to gluposti valjas nemoj mi glumiti budalu znas i sam da je zrinjski jedan mali klub kojeg sarajevo omlati kada zeli i zato jezik za zube hahahahaahaha

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 02 jan 2009, 22:01

Muamere smanji dozivljaj.ok?!Ovdje smo da normalno raspravljamo o nasim klubovima ako te provokacija zanimaju idi na **** .ba!tamo ima mnogo tvoji zatucanih istomisljenika.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.