Dženis Burnić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Dženis Burnić
Pa i da je bio zajednicki docek nasi ljudi bi opet pravili samoinicijativno nekakve doceke po dzamijama i trgovima.
Jer su tako odlučili da se vrate kucama i gdje zele ne u Sarajevo. Savez i igraci tako odlučiliDamirT je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:44Meni samo nije jasno zasto nasi svi zajedno nisu stigli u BiH na neki docek? A moglo je se vjerovatno nesto napraviti. Gledam kod Norveske docek, vise od 100 000 ljudi bilo. Zasluzili su i nasi da se docekaju kako dolikuje. A svakako bi bilo dosta ljudi i kod nas.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ja mislio nasi nesposobni bili da nesto organizujusoccerfan je napisao/la: ↑15 jul 2026, 19:06Jer su tako odlučili da se vrate kucama i gdje zele ne u Sarajevo. Savez i igraci tako odlučiliDamirT je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:44Meni samo nije jasno zasto nasi svi zajedno nisu stigli u BiH na neki docek? A moglo je se vjerovatno nesto napraviti. Gledam kod Norveske docek, vise od 100 000 ljudi bilo. Zasluzili su i nasi da se docekaju kako dolikuje. A svakako bi bilo dosta ljudi i kod nas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
viKK je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:43Slazem se. Ispodprosjecan je ali 100% ce dobijati poziv dok god boljeg lijevog beka ne bude. On svakako tu priliku i dobija iskljucivo ako je Dedic ili Memic ozlijedjen ili suspendiran pa se njih dvojica ne mogu zarotirati.Goalgetter je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:28Bez da ga branim, jer je fakt da je ispodprosjecan igrac, ali kome to Burnic krade mjesto u reprezentaciji, pa je nezasluzeno tu?
Situacija je takva kakva je, on je igrac koji je u karijeri igrao skoro sve do sada, i stopera, i beka, krilo, DMF/CMF, zato i dobija pozive. Kad budemo imali nekoliko kvalitetnih opcija u sredini i odbrani, od tog momenta i on vise nece vidjeti reprezentacije, ali do tad ne vidim da nekome on uzima mjesto.
Koliki god da je prosjek bolji je od tahirovica i sunjica I ja bih ga svaki put stavio na DM prije njih. Za razliku od navedene dvojice Burnic lici na profesionalnog I skolovanog fudbalera. Nema sanse da bi bio gori od sunjica da je igrao protiv katara I amerike.
E sad za ovaj docek, sta ako nadje klub u medjuvrememu? Ili ne planira naci klub? Ne kontam organizatore nikako
- Beduin
- Kontakt:
Meni je neshvatljivo da nakon toliko nastupa za mlade selekcije Njemacke te utakmica na klupskom nivou kao vezni igrac, on nije koristen u nasoj reprezentaciji kao vezni igrac, poziciju gdje imamo najvise problema. Ok, jednom ili dvaput da je to odigrao kod nas po nesto malo minuta, sto je nikakav uzorak za procijeniti.Goalgetter je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:28Bez da ga branim, jer je fakt da je ispodprosjecan igrac, ali kome to Burnic krade mjesto u reprezentaciji, pa je nezasluzeno tu?
Situacija je takva kakva je, on je igrac koji je u karijeri igrao skoro sve do sada, i stopera, i beka, krilo, DMF/CMF, zato i dobija pozive. Kad budemo imali nekoliko kvalitetnih opcija u sredini i odbrani, od tog momenta i on vise nece vidjeti reprezentacije, ali do tad ne vidim da nekome on uzima mjesto.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Helemnejse
- Kontakt:
Moze u zelju
Slazem se i kako je kloc ako je toliko utakmica odigrao za mlade reprezentacije njemacke ? Jel njemacka rang slovenije pa da moze svako upast tuBeduin je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:28Meni je neshvatljivo da nakon toliko nastupa za mlade selekcije Njemacke te utakmica na klupskom nivou kao vezni igrac, on nije koristen u nasoj reprezentaciji kao vezni igrac, poziciju gdje imamo najvise problema. Ok, jednom ili dvaput da je to odigrao kod nas po nesto malo minuta, sto je nikakav uzorak za procijeniti.Goalgetter je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:28Bez da ga branim, jer je fakt da je ispodprosjecan igrac, ali kome to Burnic krade mjesto u reprezentaciji, pa je nezasluzeno tu?
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤