BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
To je na Adisu da mu ograniči taj segment. 1 do 2 max kroz utakmicu se i može istolerisati, sve iznad toga ni pod razno. Nit je Nurkić stretch petica pa da daje neki spacing u napadu, nit mu je to posao.
A teško da će mu Adis to tek tako presjeći, barem ja ne očekujem...
A teško da će mu Adis to tek tako presjeći, barem ja ne očekujem...
Bas mu ko ogranicit. Eto poceli mu mediji tepati jer je pogodio 8 trica na treningu. Sad mu je poraslo samoupouzdanje.
To je dobar broj ako je gadjao sa povezom na ocima.
To je dobar broj ako je gadjao sa povezom na ocima.
Reprezentacija ce izmedju 15. i 17. augusta ucestvovati na turniru u Belgiji, u sklopu priprema za EK. Protivnici su Belgija i Velika Britanija.
Raspored:
15. 08. 2025 Belgija - Velika Britanija
16. 08. 2025 BiH - Velika Britanija
17. 08. 2025 BiH - Belgija
Domacin turnira je Oostende.
U planu su i dodatne dvije utakmice protiv Belgije, nakon tog turnira, predvidjeno je da se igraju u BiH, ali, trenutno nema vise detalja. Tako barem stoji na stranici belgijskog saveza..
Raspored:
15. 08. 2025 Belgija - Velika Britanija
16. 08. 2025 BiH - Velika Britanija
17. 08. 2025 BiH - Belgija
Domacin turnira je Oostende.
U planu su i dodatne dvije utakmice protiv Belgije, nakon tog turnira, predvidjeno je da se igraju u BiH, ali, trenutno nema vise detalja. Tako barem stoji na stranici belgijskog saveza..
Mene zanima koji je ovo nas delegat sto ga je Adis spomeno na presu od neki, da ce kasniti na pripreme zbog kumstva na vjencanju.?
-
- Kontakt:
Neće kasniti, nego neće ni doći, mislim da ga je Adis zbog toga i prekrižio ako sam dobro upratio kao da mu je rekao u fazonu nemaš ti šta onda kasniti nemoj ni dolaziti.
Mislim šteta za Harisa dobra sezona mogao bi pomoći na poziciji 3 sa dobrim šutem, 90% bi bio medju 12 na prvenstvu, kao da nije mogao sa priprema pitati jednu noć da ode na svadbu

-
- Kontakt:
Kondic ce igrat ?
Bravo za Harisa, kumstvo je kumstvo... Ali sta zna Adis o tome, on je za šaku lira prodao Turcima prezime.
-
- Kontakt:
Mislis na slobodna ili sta?mirsad993 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 16:43Neće kasniti, nego neće ni doći, mislim da ga je Adis zbog toga i prekrižio ako sam dobro upratio kao da mu je rekao u fazonu nemaš ti šta onda kasniti nemoj ni dolaziti.
Mislim šteta za Harisa dobra sezona mogao bi pomoći na poziciji 3 sa dobrim šutem, 90% bi bio medju 12 na prvenstvu, kao da nije mogao sa priprema pitati jednu noć da ode na svadbuali bi možda propustio momačko
![]()
Ima li na dunjaluku statistički slabija reprezentacija od naše u slobodnim bacanjima?
Al bas, Delalic je sve samo ne pouzdan suter za 3lumani je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:59Mislis na slobodna ili sta?mirsad993 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 16:43Neće kasniti, nego neće ni doći, mislim da ga je Adis zbog toga i prekrižio ako sam dobro upratio kao da mu je rekao u fazonu nemaš ti šta onda kasniti nemoj ni dolaziti.
Mislim šteta za Harisa dobra sezona mogao bi pomoći na poziciji 3 sa dobrim šutem, 90% bi bio medju 12 na prvenstvu, kao da nije mogao sa priprema pitati jednu noć da ode na svadbuali bi možda propustio momačko
![]()

-
- Kontakt:
Ni na EB 2022. ni na 2023 WCQ nismo bili na dnu, kamoli najgori u tom segmentu. U obje instance smo bili sa donje strane prosjeka.
Na prošlom Eurobasketu ni u grupi nismo bili najgori, kamoli na cijelom prvenstvu. Gore su bile Francuska i Mađarska.
Isto otprilike vrijedi i za izgubljene.
Klix je objavio spisak igracs koji idu u kinu, a nisu naveli Alibegovica, sta je sa njim?
Ma ja eto zato su Gegić, Atić i Vrabac pouzdani nema štaMElloo je napisao/la: ↑23 jul 2025, 23:47Al bas, Delalic je sve samo ne pouzdan suter za 3lumani je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:59Mislis na slobodna ili sta?mirsad993 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 16:43
Neće kasniti, nego neće ni doći, mislim da ga je Adis zbog toga i prekrižio ako sam dobro upratio kao da mu je rekao u fazonu nemaš ti šta onda kasniti nemoj ni dolaziti.
![]()
![]()
A ostali mogu kasniti i igrati 3x3, opet dupli aršini od strane turčina Bekira.mirsad993 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 16:43Neće kasniti, nego neće ni doći, mislim da ga je Adis zbog toga i prekrižio ako sam dobro upratio kao da mu je rekao u fazonu nemaš ti šta onda kasniti nemoj ni dolaziti.
![]()
Bravo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
bhsport je napisao/la: ↑24 jul 2025, 09:53A ostali mogu kasniti i igrati 3x3, opet dupli aršini od strane turčina Bekira.mirsad993 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 16:43Neće kasniti, nego neće ni doći, mislim da ga je Adis zbog toga i prekrižio ako sam dobro upratio kao da mu je rekao u fazonu nemaš ti šta onda kasniti nemoj ni dolaziti.
![]()
Bravo.
Jedni jave na vrijeme drugi jave 2 dana prije priprema

Ko je ovaj patuljak manji od Campare?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.