Sta je problem?
Uzmes na Amazonu i to je to, jedino sto moras platiti postarinu ekstra.
Sta je problem?
Negdje sam citao da nisu isti albumi za sva trzista, tako da ne znamEdincapitano je napisao/la: ↑01 maj 2026, 14:54Sta je problem?tuitamo je napisao/la: ↑01 maj 2026, 13:58Riquelme1921 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 13:53
Nisi daleko od istine.
"Takođe u prodaji će biti i JAKO MALI LIMITIRANI BROJ albuma sa tvrdim koricama.."
E ****![]()
Albumi su svugdje isti, samo imaju sličice sa različitom bojom pozadine, to jest više verzija sličicatuitamo je napisao/la: ↑01 maj 2026, 15:52Negdje sam citao da nisu isti albumi za sva trzista, tako da ne znamEdincapitano je napisao/la: ↑01 maj 2026, 14:54Sta je problem?
Uzmes na Amazonu i to je to, jedino sto moras platiti postarinu ekstra.Ako me moze ko demantovat, bio bih zahvalan
![]()
Stavi svog igraca da mjenjas i stavi da trazis muharemovica, i ja cu isto tako pa ce valjda funkcionisati. Samo mi moras reci kojeg igraca si stavio
ma naruci ce on jos u cilju im je da zarade 30KM jedan bog zna kojiEdincapitano je napisao/la: ↑01 maj 2026, 14:54Sta je problem?tuitamo je napisao/la: ↑01 maj 2026, 13:58Riquelme1921 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 13:53
Nisi daleko od istine.
"Takođe u prodaji će biti i JAKO MALI LIMITIRANI BROJ albuma sa tvrdim koricama.."
E ****![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.