Jel puno dat za ovakve iste patike 125KM????

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma i konto sam ih za grada.....neki dan ih ugledo, pravo mi se svidjaju.....samo nema jos moj broj....svaki drugi dan idem da vidim jesu dosli veci brojevibavarian_bk je napisao/la:Nije ako ces ih nosat po gradu a ako ces igrati nogometa sa njima jest
Ma imam za lopte dvoje.....jedne Lancast i one Umbro.....bavarian_bk je napisao/la:Ma daj ba grihota kad dadnes 125 km na igrati lopte i onda svaki sut pogled u patike jesul citave![]()
ma ja maximalno 35 dadnem za patike u kojima igram lopte. sad su mi lancast. nisu losebavarian_bk je napisao/la:Ma daj ba grihota kad dadnes 125 km na igrati lopte i onda svaki sut pogled u patike jesul citave![]()
pa koji to broj nosiš jbt 37 jel pa nemaadis.p je napisao/la:Ma kod nas se u Visokom u jednoj vecoj radnji otvorio kao sportski shop, i govore ima dobrih patika....i ja se neku noc nakanim i odem, i ove mi prve zapadnu za oko....odmah sam iz zapiko, al trenutno nema mog broja....tako da cim dodju, kupujemm![]()
![]()
![]()
takodjerL' Imperator je napisao/la:Sve moze od kineza,al' patike moraju bit' originalslab sam nekako na patike
45.....valjda se razgrabiloo....legenda reala je napisao/la:pa koji to broj nosiš jbt 37 jel pa nemaadis.p je napisao/la:Ma kod nas se u Visokom u jednoj vecoj radnji otvorio kao sportski shop, i govore ima dobrih patika....i ja se neku noc nakanim i odem, i ove mi prve zapadnu za oko....odmah sam iz zapiko, al trenutno nema mog broja....tako da cim dodju, kupujemm![]()
![]()
![]()
i meni se svidjajuadis.p je napisao/la:Ma kod nas se u Visokom u jednoj vecoj radnji otvorio kao sportski shop, i govore ima dobrih patika....i ja se neku noc nakanim i odem, i ove mi prve zapadnu za oko....odmah sam iz zapiko, al trenutno nema mog broja....tako da cim dodju, kupujemm![]()
![]()
![]()
hehe..i kod mene bgmDonnie Darko je napisao/la:takodjerL' Imperator je napisao/la:Sve moze od kineza,al' patike moraju bit' originalslab sam nekako na patike
samo sto sam ja i na naocale slab. kod mene su tene uvjek tri puta skuplje od svega ostalog zajedno (ako ne nosim cvike) na meni
ma bar znaš šta nosiš u ovim orginalima noge ne smrde dok u onim kineskim ko lešL' Imperator je napisao/la:hehe..i kod mene bgmDonnie Darko je napisao/la:takodjerL' Imperator je napisao/la:Sve moze od kineza,al' patike moraju bit' originalslab sam nekako na patike
samo sto sam ja i na naocale slab. kod mene su tene uvjek tri puta skuplje od svega ostalog zajedno (ako ne nosim cvike) na meni
ne pamtim kad sam kupio patike jeftinije od 100 KM
legenda reala je napisao/la:ma bar znaš šta nosiš u ovim orginalima noge ne smrde dok u onim kineskim ko leš![]()
Najgore mi kad vidim da neko nosi jeans hlace i sprinterice odmah bih ga pleskom odvalioadis.p je napisao/la:Ma i konto sam ih za grada.....neki dan ih ugledo, pravo mi se svidjaju.....samo nema jos moj broj....svaki drugi dan idem da vidim jesu dosli veci brojevibavarian_bk je napisao/la:Nije ako ces ih nosat po gradu a ako ces igrati nogometa sa njima jest![]()
![]()
![]()
![]()
Onoj sam zeni dosadiooo.......
Ni jaL' Imperator je napisao/la:hehe..i kod mene bgmDonnie Darko je napisao/la:takodjerL' Imperator je napisao/la:Sve moze od kineza,al' patike moraju bit' originalslab sam nekako na patike
ne pamtim kad sam kupio patike jeftinije od 100 KM