EP u rukometu 2012

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Ko ce da osvoji EP ?

Hrvatska
46
21%
Francuska
55
26%
Nemacka
8
4%
Danska
42
20%
Srbija
34
16%
Norveska
1
0%
Svedska
1
0%
Island
2
1%
Spanija
20
9%
Ostali
5
2%

Ukupno glasova: 214

Rosas7
Kontakt:

Re: EP u rukometu 2012

Post Postao/la Rosas7 » 22 jan 2012, 11:21

sve mi lici na finale hrvatska.-srbija :D :D :D :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jan 2012, 11:42

cinjenica je i da njemci iz nekog razloga ne znaju igrati sa srbima, a pogotovo hrvatima.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 22 jan 2012, 13:26

DANTES je napisao/la:Nisu se sretali kazes? Sigurno pratis rukomet?
ep 02- dobile svabe
sp 03-remi
ep 04-dobili srbi a svabe kasnije bile sampioni,
sp 05-opet dobili srbi
sp 09-remi, i
ovaj danas
Kad već tako nabrajaš, možeš komotno staviti i utakmice SFR Jugoslavije i Njemačke.
Srbija nije dobila Njemačku od odcjepljenja Crne Gore :)
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 jan 2012, 13:27

Ako danas Hrvatska dobije Spaniju definitivno postaje favorit #1.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jan 2012, 13:32

Naravno da ne. Samo od 92 na ovamo. 95 % scg su srbi cinili u svakom sportu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 22 jan 2012, 13:34

DANTES je napisao/la:Naravno da ne. Samo od 92 na ovamo. 95 % scg su srbi cinili u svakom sportu.
A-ha. I Alen Muratović, sigurno najbolji rukometaš koji je prodefilovao tom reprezentacijom je Srbin :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jan 2012, 14:03

Najbolja stvar su svemu tome je sto nas Nemci ne mogu dobiti kad se igra vazna utakmica. Sve njihove pobede nad nama u timskim sportovima (ono malo sto ih je bilo), su postignute u grupnim fazama ili u razigravanju za npr. 7 ili 8. mesto, kad mu dodje gotovo isto izgubiti ili pobediti. One krucijalne tekme smo uglavnom mi dobijali. Poslednji primer je finale EP u zenskoj odbojci. Iz nekog razloga, oni ne umeju da igraju protiv nas. Zasto i kako - ne znam, ali je tako.
Juce sam bio u Areni.
Najjaca tekma je bila izmedju Poljske i Svedske. Svaka cast poljacima na comeback-u.
Makedonci napravili odlicnu atmosferu protiv Danaca, bilo ih je po celoj Areni, pevali su "nase ke bide i Solunsko pole". :lol: Danaca je bilo dosta, ali su se utopili u crvenu makedonsku masu. Makedonski trener nije probao sa flasterom na Hansenu, posto je ovaj bas dominirao u drugom poluvremenu. Meni kao laiku je izgledalo logicno da se proba tako nesto u odbrani, ali sigurno ima neki razlog zasto nije. Hansen je ugasio Makedonce, iako sam ocekivao da ih razvale Danci na kontre i sa krila. Opasna neverica je bila kad je Lindberg zabio za pobedu. To jeste najdramaticnija utakmica juce, ali je i najveca skola, kako ne treba raditi. Lazarov je trebalo da ide na sut u bukvalno poslednjoj sekundi, jer bi Makedonija i sa dva boda nakon jucerasnjeg programa bila u konkurenciji za polufinale, a sada su otpisani.

Sto se tice nas tice, sve je manje-vise vec receno. Osnovni utisak u nasem napadu je da su nam krila zaboravljena (pogotovo Prodanovic), pa da se tako na silu zabijamo u sredinu, ali to je otkrivanje tople vode. Hteo sam to da pomenem vise kao opravdanje za njegov promasen zicer u bitnom trenutku, nije bilo lako ostati hladan kad se lomi utakmica nakon sto je u prethodnom delu meca ukupno 2 puta pipnuo loptu u napadu. Mislim da je za to ponajvise kriv Vukovic, jer nije menjao nista u postavci igre. Dva pivota? Cisto da se razbije odbrana koja je bila skoncentrisana na sredini. Pored toga, Vujin je tesko podbacio. Nema vise dileme da je Moca Ilic glavni igrac ove reprezentacije i da je Vujin tu samo neko ko ubira poene na sut. Igracka inteligencija - mala, sebicnost - velika, mooda - mala, sujeta - velika. Ne igra odbranu, a trazi da se igra kroji prema njemu. Stankovic je lepo odigrao i Vukovic uopste nije trebalo da vraca indisponiranog Vujina. Onaj promasaj Prodanovica, koji je cimao i cimao, a zaboravio da skolski puca nisko je antologija gluposti jednaka Nikcevicevoj kontri u kojoj golmana u padu ne busi visokom loptom, vec sutem uz stativu. Ako se to tako ne radi, pa cak i da ja to znam, u cemu je problem sa reprezentativcima, koji od toga zive? Steta, ali kao sto je vec pomenuto, imamo fine sanse za polufinale. Ako nastavimo da gazimo u odbrani, a ne vidim zasto bi bilo drugacije, eto nas medju 4.
Poslednji utisak, nikako manji od ostalih, jesu seljaci koji su se skupili na tribini izmedju juga i istoka, "najvatreniji" navijaci Srbije.slika Cetnicke pesme, "...moze Srpska i bez tebe, Federacijo...", "svaka bula zna da je Obilic zaklao Murata", "Ko ne skace, taj je Siptar" i ostali hitovi... to je repertoar navijanja na utakmici nase rukometne reprezentacije. Bio je tamo i neki retard u toj masi huligana koji je skinuo majicu ali imao fantomku, verovatno u zelji da oponasa svog idola, onog bolida sto je nedavno imao one-man show u Djenovi. Zalosno je sto je taj sljam uspeo da baci ljagu na lepo rukometno popodne. Izgleda da se ovde samo "dobrim navijanjem" smatra ulicarsko primitivisticko urlikanje zapaljivih, a inace, umobolnih pesmica. :roll:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jan 2012, 14:11

neko_iz_mase je napisao/la:
A-ha. I Alen Muratović, sigurno najbolji rukometaš koji je prodefilovao tom reprezentacijom je Srbin :D
Ne vidim poentu tvog posta.
Sve reprezentativne postave SRJ/SCG su cinili uglavnom Srbi, uz ponekog Crnogorca. Moze se reci da je odnos bio preko 80-20% za Srbe gotovo uvek (sem 2005. u vaterpolu i nekoliko puta u fudbalu)), tako da ta "otpisivanja" na kvalitet Crnogoraca ne stoje. Gde su u sportu sada oni, a gde smo mi?
Alen Muratovic jeste bio dobar igrac, ali da je bio bolji od Sterbika, Milosavljevica, Maksica, Skrbica, Nikolica... bas nesto i nisam siguran. A uz to je isao na samo 2-3 takmicenja sa reprezentacijom.
Kazes da nismo dobili Nemce u rukometu otkada smo samostalni. Tacno je to. Ali, nisu dobili ni oni nas. A sad su se ludom srecom i spretnoscu macke izvukli iz neprijatne situacije.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jan 2012, 14:54

@Magica prvi i osnovni utisak je da je ovo kopirano sa drugog foruma. ;)
Cemu to,kad mozes ti to i bolje sastaviti. :? ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 jan 2012, 15:20

Pročita na **** teletextu ,neki tekst o Haubergeru i Hensu.
Pošto nema Gera da mi prevede ,meni sinu ideja da je odstranio Hensa iz ekipe zbog loše forme ili :?:
Zna li neko nešto više o tome :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jan 2012, 15:22

Sta reci o utakmici,nisam stigao sinoc jbg i pored poraza popilo se malo vise. :lol:

Stigoh nekad na poluvremenu Danska-Makedonija,ovaj drugi ortak sto ima karte za meceve imao nekih obaveza,meni se nije dalo samom a iskreno i ne bih mogao verovatno izdrzati u Areni 6 sati ma koliko god voleo sport.
Na tribinama ludilo,iako sam moram priznati ocekivao dosta manju podrsku Makedoncima ipak su opet pokidali.Taman na pocetku drugog dela Makedonci dolaze na 21:17,zahvaljujuci Mirkulovskom koji pogadja,pa pravi sedmerac,koji veliki Kiro pretvara u gol.Ne znam,nisam neki rukometni strucnjak,ali mislim da je problem kod Makedonaca prvenstveno sto nemaju dugu klupu,nije to neka klasa na klupi koja moze da pomogne i kada se umore kljucni igraci,pogotovo ne protiv Danaca,koji u kakvoj god formi bili,uvek mogu da naprave neki blic.Danci to koriste,razigrava se M.Hansen,a Ristovski i Angelov nemaju resanja za njega kao ni komplet odbrana izabranika Sundovskog.Zatim Kiro ulazi opet vraca egal sa dva brza gola na 31:31.Zadnji napad,poprilicno lose odigran od strane Makedonaca,i Landin brani sut Lazarova,i baca loptu za Lindberga koji pogadja za 32:31,tesnu ali ne smem se usuditi i reci zasluzenu pobedu Danaca.To neka drugi odluce. ;)
Zao mi je Makedonaca pravo,ali tako nece biti i u mecu protiv nas. ;)

Sta reci o nama ? :(
Odigras fantasticnu odbranu i opet dozvolis protivniku da ti stigne 7 razlike. :(
Toliko nam se nude ljudi ali mi ne mozemo to da iskoristimo,zahvaljujuci manjku koncentracije.
U odbrani kao sto rekoh smo odlicni,u globalu smo odlicni,definitivno jedna od reprezentacije koja je najvise do sada pokazala na prvenstvu,ako ne i najvise,ali moramo biti mnogo prisebni u napadu.Pa sinoc smo imali prilika i prilika da resimo mec ali nece,nema se koncentracije na kraju akcije da se zavrsi sve to.Vujina moramo nekako da razbudimo,treba pomoc na bekovskim pozicijama u njegovim fantasticnim partijama kakve je znao pruzati u nasem dresu,ali to treba da bude sto brze,Ilic se mnogo trosi,Cutura nije u snazi da prima onoliko udaraca i on se trosi poprilicno,Sesum isto ni izbliza na svome nivou kao i Vujin.I to nam samo treba da uradimo nesta vise.Utakmica sama po sebi ne dobra za oko,prepuna naboja,sa cvrstim odbranama,i nekim sumnjivim odlukama sudija,ali o tome ne bih sada,da smo imali koncentracije kao sto nismo i pobedili,mozda bih tada i krenuo sa tim odlukama,ovako ce nastati prica da ko gubi(iako nismo izgubili) ima pravo da se ljuti.
Izuzetno mi je tesko pre svega zbog tih plus 7,i zbog promasaja Niketa i Prodanovica u zavrsnici meca,ali sta je tu je,i dalje smo u fenomenalnoj poziciji i jedna pobeda nas vodi dalje,a sa ovakvom igrom mozemo i moramo da nje.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jan 2012, 15:25

Današnja utakmica je bila borba, ali borba u velikom grču, koji nam nije omogućio da osvojimo oba boda. Kada se igra stegnuto i sa grčem, to se uvek najviše oseti u fazi napada. To se desilo protiv Nemaca, za koje uvek kažem, Nemci su Nemci, jer oni mogu da se vrate u igru kada to niko ne očekuje. To ih karakterše celo ovo prvenstvo. Pre par dana, posle utakmice sa Češkom, niko nije verovao da će oni danas imati ped bodova na svom kontu.

Vec četvrtu utakmicu zaredom igramo odlično u odbrani, a bez pravih rešenja u napadu. Još jedna velika predstava Stanicća i centralnih igraca u odbrani, koju mi ne uspevamo da pretvorimo u pobedu. Imali smo šansi da zatvorimo utakmicu ranije, ali smo razbranili Hajnevetera, koji je bio njihov najbolji igrač. Upali smo u njegovu šemu, ušli u verbalni rat sa njim, a to njemu paše, tada brani najbolje.(kada mu se da šansa za priču i provokaciju)

Odbrana je bila odlična, a kada je odbrana tako dobra, onda je logično da treba biti i više lakih golova iz kontre, mi to nismo imali. Zato smo morali da se mučimo i iscrpljujemo pozicionom igrom u napadu, gde nismo imali pravih rešenja protiv fizički jakih Nemaca. Danas nismo imali mnogo raspoloženih igrača u fazi napada. Imamo M. Ilića koji igra odlično u prvih četrdesetak minuta i u jednom periodu Ivana Stankovića, koji preuzima ulogu realizatora. Da bi se dobili, i ovi Nemci, potrebno je više pucački raspoloženih igaca. Falio nam je Vujin iz Vesprema, Šešum iz Rhein-Necker-Lovena, Rnić iz Göpingena i ...

Imali smo 15-8 pa 16-10 i onda ulazimo u neki anti ritam gde dozvoljavamo Nemcima da se vrate u život za samo nekih sedam , osam minuta. Tada se oseća umor kod nekih igrača i možda ih je trebalo odmoriti, osvežiti i dati poverenje igračima sa klupe. Grešimo mi, a greše i suduje, prvo Norvežani ne sude igranje nogom od Rogischa ( lopta je išla Stojkoviću koji je bio sam na liniji) , što je normalno 2min. To omogućava Nemcima da postignu lagani gol iz kontre preka Pfala. Ipak, zadnja četiri minuta imamo nekoliko sjajnih šansi, ali ih ne koristimo. Ne koristimo i čoveka više, jer se odlučujemo za komplikovana rešenja. Ta nasa loša rešenja u napadu koristi i Rogisch, i postiže dva gola, kojh će se sigurno dugo, dugo sećati, jer i on ne pamti kada je dao dva gola na jednoj utakmici. Kristoferson, igrac sa nemačke klupe je stavio pečat na ovu utakmicu u igri sedam na pet i to u zadnjoj sekundi utakmice. Tipično za Nemce, ne predaju se NIKADA.

Pet bodova, ODLIČNO , dobiti Švedjane( koji su u mentalnoj i igrackoj krizi) i Makedoniju (koja neće imati za šta da se bori) u zadnjoj utakmici i veliko polufinale je tu.

Jos jedna drama u reziji Makedonije. Napeta i neizvesna utakmica do samoga kraja. Imaju loptu, siguran bod i 10 sekunda da taj bod pretvore u dva boda ali najboli igrač Makedonije K. Lazarov se odlučuje na sut prerano ( 5 sek pre kraja) sto je srećnim Dancima bilo dovoljno da daju pobedonosni gol. Mozda se trebalo čekati na završni šut do zadnje sekunde, ali kad neko ima sreću, kao što su imali Danci ,( da se lopta odbije pravo njima i da R. Toft iz ležeceg stava uspe da prosledi loptu dalje do Lindberga i on sigurno realizuje zadnju sansu), tu ne pomaže ništa.

Makedonci po scenariju iz predhodnih utakmica, vode i kontrolišu utakmicu i na kraju gube snagu a sa tim i koncetraciju sto omogućava Dancima da sa super raspolozenim M.Hansenom , B.Spelebergom i H. Lindbergom preokrenu, i uz mnogo sreće dobiju, faktički izgubljenu utakmicu.

Ovo je bila utakmica dobrih napada, a losihi i mekanih odbrana. Ovo je bio meču meču , K.Lazarov protiv M. Hansena.

Ova utakmica je jos pokazala da Danci nisu oni Danci sa SP iz Svedske, da su samo bleda senka onih Danaca.

Poljska – Švedska, mnogo čudna utakmica. 20-9 i 9-20 dva sasvim različita poluvremena. Dominacija i odlična prestava Švedjana u prvih 30 min i katastrofalni pad u drugih 30 min samo govori da u švedskoj reprezentaciji ne štimaju mnoge stvari. Nema onog švedskog elana, tvrde odbrane i organizovanog i disciplinovanog napada. Ujedno nema pravih i pravovremenih odluka sa klupe.

Sve je nekako raštimovano i anarhično kod Švedjana. Nemoguce je da jedan flaster može da poremeti toliko igru jedne ekipe nao ovom nivou. Sada su to uradili Poljaci Švedjanima sa flasterom na Kimu Anderssonu, a pre neki dan Dancima na M. Hansenu i vratili se iz mrtvih u obe utakmice. Da li je to loša priprema na takticko-tehničkom planu, los izbor igrača , loše vodjenje ili loša psihološka priprema za ovo najteže reprezentativno takmičenje?

Pozdrav!

Kos
Jos jedna dosta kvalitetna analiza Veroljuba Kosovca. ;)

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 22 jan 2012, 15:25

legenda reala je napisao/la:Pročita na **** teletextu ,neki tekst o Haubergeru i Hensu.
Pošto nema Gera da mi prevede ,meni sinu ideja da je odstranio Hensa iz ekipe zbog loše forme ili :?:
Ne, Hens je upitan za iduću utakmicu, Heuberger se nada da će biti spreman.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 22 jan 2012, 15:32

Danas očekujem da Slovenci iznenade Francuze :mrgreen: :mrgreen:
I danas će se vidjeti koliko stvarno mogu Hrvati,jer im sad odlazi protivnik pravi koji je najači s kojim su igrali do sada.

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 22 jan 2012, 15:36

Danas počinje i prvo kolo druge faze u drugoj grupi u kojoj se nalaze trenutni šampioni Francuska i veoma jaka ove godine (a i inače) Hrvatska.

Prva utakmica je između Mađarske i Islanda.Ova utakmica je za Island "biti li ne biti".Pobjedom zadržavaju koliko-toliko te teoretske šanse,međutim porazom završavaju ovaj EURO2012.Što se tice njih ne treba posebno opteretiti ovaj tzv. neuspjeh ove godine jer su se plasirali na OI.Takodje i Mađari su se plasirali na OI,ali isto tako i mogu dosta da naprave u ovoj grupi.Svojom snažnom odbranom prenijeli su 3 boda u super jakoj grupi u kojoj favoriti i nisu baš najbolje odigrali. Neriješeno sa Španijom i pobjedom nad Francuskom dokazali su da se mogu nositi sa najvećim reprezentacijama,ali u drugom krugu ih čekaju opušteni Islanđani,talentovani Slovenci i vjerovatno medju 3 najbolje reprezentacije- HRVATI. Ako bude odbrana na nivou prethodnih Isladnu se crno piše u prvoj utakmicu koja počinje u 4:15.Ne znam da li će BHT prenositi ,ali RTS 2 sigurno hoće

Druga utakmica će,vjerovatno,biti igra mačke i miša.Karabatić sa katastrofalnom igrom u prvim utakmicama,napokon bi trebao da krene sa pravom igrom kakvog krasi najboljeg igrača na svijetu.Narcisse bi trebao isto tako da proradi ,(igrao sam više na kladionici :mrgreen: )Abalo je standardan.Veliki hendikep je povreda ta Gigoua,ali široka klupa ne bi trebala da dozvoli iznenadjenje protiv autsajdera u ovoj utakmici SLOVENIJE.Slovenci veoma talentovana ekipa koju predvodi i ne baš posebno dobar trener.Dragan Gajić će vjerovatno u ovoj utakmici biti lišen svojih kontri.

Treća utakmica-DERBI DANA. Hrvatska - Španija . Balić,Vori,Duvnjak,Lacković,Ćupić,Štrlek,Denis Buntić,Kopljar,Horvat i na golu MIRKO ALILOVIĆ.Na drugoj strani braća Entrerios,Kanjeljas,Victor,Ugalde,Iker Romero,Roberto Garcia i na golu HOMBRADOS. Duel dvije ekipe koje igraju prelijep rukomet.Duel dvije ekipe od kojeg će Hrvatskoj dosta značiti,prvenstveno zbog OI,a tek kasnije radi 1/2finala.Mislim da ima stručnijih ljudi od mene što se tiće rukometa,pa ću njima prepustiti najavu i komentarisanje ovog derbija . Nadam se da će nam i igrači opravdati ovaj epitet koji su dobili
$ ? $ ? ? " " ".

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 jan 2012, 15:38

legenda reala je napisao/la:Pročita na **** teletextu ,neki tekst o Haubergeru i Hensu.
Zato ću ti ja prevest. :) Nije ga odstranio nego Hens ima stomačnu gripu pa je upitan za sutrašnji susret. Heuberger tvrdi kako mu je Hens potreban u susretu protiv Danaca i da se nada da će se oporavit. E to je to, što je pisalo.
Al je ovo upitno samo koliko mu je potreban, kad Hens jako malo igra i zabio je samo jedan gol do sad na prvenstvu, al valjda se selektor još nada da će Hens proradit.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 jan 2012, 16:13

Mađarska -Island 55%-45%

U ovom meču prednost dajem Mađarima .
Island je jaka ekipa ,koja igra brz atraktivan rukomet i ekipe koje uđu u njihovu mašineriju budu razbijene ,kontrama i stalnim šutevima.Protiv slabiji ekipa 6:0 odbrana im funkcionira koliko toliko,ali protiv ovih jači ekipa će to teško ići.Na početku sam ih smatrao jednim od favorita ,ali sa ovakvom igrom u ovoj grupi im predviđam sva tri poraza .
Znamo da igraju teško na pozicionu i jaku odbranu,kakvu igraju sva tri protivnika u ovoj grupi i teško će se snaći u ovoj grupi.Mislim da će doživiti sva tri poraza .
Mađarska sjajna ekipa ,dobro popunjena na skoro svim pozicijama .
Njihova igra se prije svega zasniva na čvrstoj 6:0 odbrani sa puno tuče i kontrama braće Ivancik .
Ako im se uskrate kontre oni imaju i sjajne bekove Mocayia ,Ilyesa ,Csazara ,Krivokapića koji se uvjek mogu dići sa 9-10 metara i pogoditi na postavljenu odbranu.To su uveliko radili protiv Francuza ,dok su Rusima trčali kontre. ;)
Danas bi trebali dobiti .

Francuska -Slovenija 75%-25%

U ovom meču dajem prednost Francuzima.Mislim da bi se Karabatić ,Narcis i co danas trebali iskupiti za loš šuterski dan protiv Mađara .Francuzi nisu u formi na ovom prvenstvu to se vidi,ali mislim da bi trebali u ovoj grupi zabilježiti sve tri pobjede .Sa čvrstom odbranom bi trebali zaustaviti brzu igru Slovenaca koji vole da trče .
Francuzi će umrtviti igru i to će biti jedan od faktora za pobjedu,zaustaviće njihove brze akcije i kontre koje su njihovo najače oružje.Urade li to zaustavili su i Slovence prije svih Gajića i Špilera ;)
Slovenija jedan solidna ekipa,ali ja ne vidim način na koji bi oni danas pobjedili Francuze ,svoju prepoznatljivu igru mislim da ne mogu koristiti protiv Francuza ,koji se danas moraju vaditi .Oni ne igraju tako jaku odbranu da bi mogli zaustaviti Karabatića ili Narcisa .
Sve u svemu pobjeda Francuza na kraju ;)

Španija -Hrvatska 51%-49%

Ovdje dajem malu prednost Špancima i baš takva će i utakmica biti neizvjesna do samog kraja ,1-2 gola bi trebala odlučiti pobjednika ,a ne bi iznenadio ni neriješen rezultat .
Španci igraju čvrsto u odbrani,i na mene su ostavili najbolji utisak od svih timova na ovom prvenstvu.
Entrerios ,Moros pogađaju sa bekova ,Garcia s krila ,Aginagalde sjajno igra na crti,Hombrados je do sad imao nekoliko sjajnih mečeva ne sumnjam da će tako biti i danas.Vjerovatno meč sa malim brojem golova ,odbrane i golmani će briljirati .
Hrvati igraju dobro na ovom prvenstvu ,Island ih je imao u šaci ,ali su se trgnuli i preokrenuli na kraju i od tada imaju veliko samopuzadnje ,ostalim utakmicama su igrali koliko im je trebalo,jer protivnici nisu taj nivo.
Još se nisu susreli sa jakom odbranom i sa timovima koji svoju igru baziraju upravo na odbrani ,sad će imati priliku za tri takva meča i da vide svoje pravo lice.Biće teško protiv Španaca ,ali ne i nemoguće ,Vori se mora razigrati ,koji i nije u nekoj formi na ovom prvenstvu ,ma svi moraju biti na nivou u ovakvim utakmicama .Vidjećemo kakvu će Goluža danas taktiku pripremiti u odbrani ,vjerovatno će početi 6:0 pa ovisno o situaciji na terenu praviti rokade(5:1 sa Voriem naprijed ,tako su igrali na SP2009)
Ja malu prednost dajem Špancima ,zbog odbrane i genijalnog Valera Rivere ;)

Bitno je daćemo uživati u dobrom rukometu ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 22 jan 2012, 17:25

Očekivao sam da Mađari mogu dobiti Island danas i otvoriti sebi vrata 2.kruga...igraju u NS(mnogo Mađara Novosađana+iz ostale Vojvodine + iz Mađaraske),imaju dobru ekipu,dobili su Francuze,3 boda prenijeli...Island nije u formi...ali izgelda ništa od toga...11-23(trenutno) za "ribare"...trenutno....Ali opet ne smijem ništa reći...poslije jučerašnjeg dana...20-9 ,pa onda 29-29 u 1.utakmici...pa onda luđački meč između Mkedonaca i Danaca..a onda i mi vodimo +7,pa na kraju osvajamo samo bod...ludnica :mrgreen:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 22 jan 2012, 18:03

MaGiCa je napisao/la:
neko_iz_mase je napisao/la:
Ne vidim poentu tvog posta.
Sve reprezentativne postave SRJ/SCG su cinili uglavnom Srbi, uz ponekog Crnogorca. Moze se reci da je odnos bio preko 80-20% za Srbe gotovo uvek (sem 2005. u vaterpolu i nekoliko puta u fudbalu)), tako da ta "otpisivanja" na kvalitet Crnogoraca ne stoje. Gde su u sportu sada oni, a gde smo mi?
Alen Muratovic jeste bio dobar igrac, ali da je bio bolji od Sterbika, Milosavljevica, Maksica, Skrbica, Nikolica... bas nesto i nisam siguran. A uz to je isao na samo 2-3 takmicenja sa reprezentacijom.
Kazes da nismo dobili Nemce u rukometu otkada smo samostalni. Tacno je to. Ali, nisu dobili ni oni nas. A sad su se ludom srecom i spretnoscu macke izvukli iz neprijatne situacije.

pa i logično je da su srbijanci bili većinom članovi svih repki jer ih je bar 10 puta više nego crnogoraca

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 jan 2012, 19:17

mnogo_smo_jaki je napisao/la:Očekivao sam da Mađari mogu dobiti Island danas i otvoriti sebi vrata 2.kruga...igraju u NS(mnogo Mađara Novosađana+iz ostale Vojvodine + iz Mađaraske),imaju dobru ekipu,dobili su Francuze,3 boda prenijeli...Island nije u formi...ali izgelda ništa od toga...11-23(trenutno) za "ribare"...trenutno....Ali opet ne smijem ništa reći...poslije jučerašnjeg dana...20-9 ,pa onda 29-29 u 1.utakmici...pa onda luđački meč između Mkedonaca i Danaca..a onda i mi vodimo +7,pa na kraju osvajamo samo bod...ludnica :mrgreen:
I ja sam mislio ,ali je Mađarska danas odigrala ispod svojih mogućnosti i na nekih 20% . ;)
Šta je u pitanju ne znam ,jeli umor ili nešta drugo,ali onako slabo u odbrani odigrati na to nisam naviko od Mađara.
Igrači slabi Ilyes je nešto pokušavao ,Csazar sa 7 metara pogađao,ostali loši,Fazekaš nije skoro ništa odbranio.
Islanđani nisu igrali ništa pretjerano,jednostavno su samo iskoristili ponuđeno ,odakle god su šutali i pogodili su krila,bekovi,na crti Gunarson ,ma sve je ulazilo.
Mađari danas očajni i više od poraza nisu mogli.

Ali vidi Francuza ,oprostili se od titule pa daj da šta zaradimo :P
Karabatić loš 25% šut :o :shock: :o
Narcis bez šuta na gol :o :o
Šta se dešava sa Francuzima ,da mi je samo znati :roll:

Abalo i Barachet(Dože :mrgreen: ) ih drže koliko toliko u igri ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.