NBA Playoffs 2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2012
mislis da bi to pisali 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo razloga za nove navijace Miamia
http://www.thenation.com/blog/168311/do ... y-thunder#
Brojke LeBrona
1. runda - 27.8p 47.8% 6.2sk 5.6as
Polufinale istoka - 30p 50.4% 10.8sk 6.2as
Finale istoka - 33.6p 52.7% 11sk 3.9as
http://www.thenation.com/blog/168311/do ... y-thunder#
Brojke LeBrona
1. runda - 27.8p 47.8% 6.2sk 5.6as
Polufinale istoka - 30p 50.4% 10.8sk 6.2as
Finale istoka - 33.6p 52.7% 11sk 3.9as
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@LBJ Pokazuje sad,kad je dosao 'tobe'....Mislim Lebron...
pa king je i prosle godine u finalu istoka bio skoro na triple-double prosjeku pa je u finalu zakazo totalno
tek sad za njega slijede tekme gdje treba potvrditi nadimak king
tek sad za njega slijede tekme gdje treba potvrditi nadimak king
nema potpisa
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Liga je dobila ono što je htjela. Casual gledatelji su dobili ono što su htjeli. TV kuće su dobile što su htjele. Thunder – Heat je obračun koji nudi spektakl, kao Beatlesi 67. ili Stonesi 71. ili Michael Jackson 85. ili Nirvana 91. ili Eminem 2002. Sve ostale momčadi, sva ostala moguća finala bile bi predgrupe na košarkaškom festivalu, ovaj obračun je headlajner. Jasno je i zašto. Dvije mlade, gladne momčadi. Dvije ekipe koje, u očima medija a posredno i javnosti, predstavljaju demarkaciju između košarkaškog dobra i zla*. Dva istinska superstara bez prstena u direktnim okršajima. Dvije velike trojke. Obračun Oklahome i Miamija nudi daleko najviše materijala za pisanje, nudi narativ od kojeg su sačinjeni bestseleri. No riječi su podmukla stvorenja i od njih se može isplesti šarena i čvrsta mreža čak i od najtanjih i najobičnijih niti. Zaboravite na priču, ne vjerujte hajpu. Jedino što je bitno je ono što ćemo gledati na terenu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Iskreno volio bih da Heat osvoji titulu, cisto da prestanju sva sranja oko LeBrona. Ipak misljenja sam da ce OKC ovo jako brzo rijesiti i osvojiti u 5 ili 6 utakmica. Miami mi protiv Bostona jednostavno nije izgledao kao ekipa koja moze naskoditi Oklahomi iz finala zapada.

vs

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kako domisljato 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nisam inspirisan noćas,trebam učit fiziku za 3,a dosta mi i 2 pa je sve bolje od toga

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Paraglajder
- Kontakt:
kako volim gledati Duranta, stvarno odmor za oči, a i još mi je draži igrač zbog toga što se ne ističe i ne pravi se važan kao većina njegovih kolega.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Thunder previse pusta ove rezonske suteve sa trice i visoke dvice.Chalmers se raspuc`o.Ubode Harden buzzer za koliko-toliko smanjenje razlike.Fisher također nagazio liniju za 3 poena.Na prvi mah mi se ucinila trica.Mislim da je Collisonu nepravedno ponisten kos.Lopta je odlazila od cilindra.
Chelsea F.C.
Al nije izasla iz cilindra i zato su sudije upravu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Paraglajder
- Kontakt:
Očajna Oklahoma, ništa ne mogu da pogode, bezidejno u napadu, konstantno izolacije za Russa i Duranta, ništa ni s' čim...
YNWA
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zrela igra MIA do sada....OKC mora igrati match up-e bolje...Ako imas Battiera na Perkinsu spusti mu loptu nek ga pregazi...
To je njihova igra citav playoff. Samo izloacija, jumperi sa distance, preko ruke.Paraglajder je napisao/la:Očajna Oklahoma, ništa ne mogu da pogode, bezidejno u napadu, konstantno izolacije za Russa i Duranta, ništa ni s' čim...
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Osim u seriji sa SAS...BIHfan je napisao/la:To je njihova igra citav playoff. Samo izloacija, jumperi sa distance, preko ruke.Paraglajder je napisao/la:Očajna Oklahoma, ništa ne mogu da pogode, bezidejno u napadu, konstantno izolacije za Russa i Duranta, ništa ni s' čim...
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
opet pucaju 56% (okc), sto je vise nego dobro
Miami je jednostavno jak, i ima vecu zelju
Miami je jednostavno jak, i ima vecu zelju
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Šteta za Miami trebali su više voditi ovako samo 7.Igraju protiv samog Duranta,malo mu se Ibaka priključio,a tu je i institucija Fisher koji je odigrao maksimalno 3 minute
Inače Miami igra odličnu utakmicu timski prije svega i ako ovako nastave pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.
Kad gledam Oklahomu s ovakvom divljom igrom održavaju zaostatak u NBA finalu ne smijem ni zamislit šta bi bilo kad bi Skoti odlučio da nacrta koju akciju ili da Harden i gospoda odluče igrati odbranu.Očekujem bolju igru Oklahome u drugom još uvijek pojedincima drhte ruke(a kako i ne bi kad imaju 23 i 22 godine)pa čekaju Fishera da ih razdrma.
Kad gledam Oklahomu s ovakvom divljom igrom održavaju zaostatak u NBA finalu ne smijem ni zamislit šta bi bilo kad bi Skoti odlučio da nacrta koju akciju ili da Harden i gospoda odluče igrati odbranu.Očekujem bolju igru Oklahome u drugom još uvijek pojedincima drhte ruke(a kako i ne bi kad imaju 23 i 22 godine)pa čekaju Fishera da ih razdrma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.