BH klubovi u Evropi 2013/14

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

likusa
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 2013/14

Post Postao/la likusa » 05 jul 2013, 00:00

Sarajlijc@ je napisao/la:Isto djecurlija kakva se ponasate. :roll:
PA I JEST PROSJEK 17-18 godina :)
Željeznicar za život cijeli !

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 05 jul 2013, 00:00

ronniesullivan je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Isto djecurlija kakva se ponasate. :roll:
Kako se neces ponasati kad s namjerom dodju da provociraju jel tu ima sta ne jasno bgt? :roll:
Otidji na temu NK Čelik Zenica ima ih vise nego nas :lol: :lol:
SAMO ČELIK !

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 05 jul 2013, 00:01

i sad kad neko kaze da su nam ekipe tanke, liga jos gora, napisat ce mu da je papak,da mrzi BIH i da ide gledat Bajerm i to na tvu,i da ne zna kako se radovat kad tvoja ekipa dadne gol i da ne zna sta je to atmosfera kad ides gledat svoj klub
a ovo do sad sto je napisano je sve u sluzbi ekstra kvaltiet naseg fudbala
hocemo prosirenje lige na 20 ekipa malo nam je ovo :)

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 05 jul 2013, 00:32

Kad vidim kako se prepirite oko toga čiji klub manje gubi i hvalite se nekim porazima od više golova razlike nego što nam političari znaju brojati samo zato jer ste igrali protiv nekih Židova ili koje već sile ne, pomislim da sam preko noći naučio talijanski i da se nalazim u San Marinu i čitam komentare sa sport.sm, ali onda vidim koliko mi treba da učitam sljedeću karticu, pa shvatim da mi niste ni najmanje jasni. Pa sve bi nas trebalo biti stid igara naših klubova, bili mi navijači Širokog, Želje, Borca ili Vratnika. Ja se ne bih imao obraza rugati navijačima drugoga kluba kad znam da ni moj nije siguran u prolaz protiv bilo koje ekipe čiji igrači imaju kad trenirati nogomet.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 jul 2013, 00:39

ronniesullivan je napisao/la:Vidjecemo vas šampioni sad kako ce te igrat, mi jesmo lose odigrali ali uvijek pokazemo ko smo u Evropi. ;)
pokazete bgm nema ste,prvo ispadate od rukometnih klubova koje ne mozes nac na karti tj mjesto iz kojeg dolaze ,pa sad protiv (maloprije provjereno) druge najgore ekipe u evropi igrate 1 0 hahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahah sto neko napisa ne mogu se prestat smijat hahahhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
=\_1921_/=

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 05 jul 2013, 00:53

Suarez46 je napisao/la:Koliko se dobija bodova za svaku pobjedu u Europi ?
0 u kvalifikacijama, a po 2 u grupnoj fazi. Za remi takodjer 0 u kvalifikacijama, a 1 u grupnoj fazi. Postoje odredjeni bonus poeni za prolazak u grupnu fazu. U kvalifikacijama se bodovi dobijaju zavisno do kojeg pretkola dodjes (0,250 ako ispadnes u prvom pretkolu, 0,500 ako ispadnes u drugom pretkolu, 1,000 ako ispadnes u trecem pretkolu i 1,500 ako ispadnes u play-offu).

Sto se tice drzavnog koeficijenta: pobjeda u kvalifikacija 1, a u grupnoj fazi 2; remi 0,5 u kvalifikacijama, a 1 u grupnoj fazi. Oni bonus poeni od ekipa se takodjer racunaju i za drzavni koeficijent. Nakon sto saberes sve bodove koje su ekipe osvojile kroz evropu te sezone taj broj podjelis sa brojem ekipa iz te zemlje koje su se takmicile u Evropi (kod nas cetiri) i eto ti drzavni koeficijent za tu sezonu.

Sto se tice udjela drzavnog koeficijenta u koeficijent kluba, uzmes ovaj gore broj koji si dobio nakon dijeljenja sa brojem ekipa te drzave koji se takmice u Evropi i onda uzmes 20% od toga.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 jul 2013, 00:53

invincible1921 je napisao/la:
ronniesullivan je napisao/la:Vidjecemo vas šampioni sad kako ce te igrat, mi jesmo lose odigrali ali uvijek pokazemo ko smo u Evropi. ;)
pokazete bgm nema ste,prvo ispadate od rukometnih klubova koje ne mozes nac na karti tj mjesto iz kojeg dolaze ,pa sad protiv (maloprije provjereno) druge najgore ekipe u evropi igrate 1 0 hahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahah sto neko napisa ne mogu se prestat smijat hahahhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Haj makar su pobijede tu i tamo nekog, vas nabijaju ko da ste iz San Marina
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Suarez46
Kontakt:

Post Postao/la Suarez46 » 05 jul 2013, 00:58

AnelZ je napisao/la:
Suarez46 je napisao/la:Koliko se dobija bodova za svaku pobjedu u Europi ?
0 u kvalifikacijama, a po 2 u grupnoj fazi. Za remi takodjer 0 u kvalifikacijama, a 1 u grupnoj fazi. Postoje odredjeni bonus poeni za prolazak u grupnu fazu. U kvalifikacijama se bodovi dobijaju zavisno do kojeg pretkola dodjes (0,250 ako ispadnes u prvom pretkolu, 0,500 ako ispadnes u drugom pretkolu, 1,000 ako ispadnes u trecem pretkolu i 1,500 ako ispadnes u play-offu).

Sto se tice drzavnog koeficijenta: pobjeda u kvalifikacija 1, a u grupnoj fazi 2; remi 0,5 u kvalifikacijama, a 1 u grupnoj fazi. Oni bonus poeni od ekipa se takodjer racunaju i za drzavni koeficijent. Nakon sto saberes sve bodove koje su ekipe osvojile kroz evropu te sezone taj broj podjelis sa brojem ekipa iz te zemlje koje su se takmicile u Evropi (kod nas cetiri) i eto ti drzavni koeficijent za tu sezonu.

Sto se tice udjela drzavnog koeficijenta u koeficijent kluba, uzmes ovaj gore broj koji si dobio nakon dijeljenja sa brojem ekipa te drzave koji se takmice u Evropi i onda uzmes 20% od toga.

Hvala puno :)

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 05 jul 2013, 01:01

sta se ba raspravljate liga prvaka i europa liga se ne mogu porediti i po novcu i po kvaliteti zato nema te sta da pricate ni da usporedjujete klubove sa kim igra ŽELJEZNIČAR I anamo oni znaci dva su svijeta razlicita tako da sam pitar mene bi bilo stid ove utakmice vcrs eto toliko... :roll:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 jul 2013, 01:12

Nakamura je napisao/la:sta se ba raspravljate liga prvaka i europa liga se ne mogu porediti i po novcu i po kvaliteti zato nema te sta da pricate ni da usporedjujete klubove sa kim igra ŽELJEZNIČAR I anamo oni znaci dva su svijeta razlicita tako da sam pitar mene bi bilo stid ove utakmice vcrs eto toliko... :roll:
Samo što vi ne igrate u LP nit oni u EL, nego u kvalifikacijama za istu, sto vam dodje isti ****, protekcije u evropi nemate, ne gube se kljucevi, ima tople vode i korner zastavica pa ga pusite.
Nullius in verba

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 jul 2013, 01:14

Stvarno ne znam šta rade navijači Slobode na temi BH klubovi u Evropi? :?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jul 2013, 01:16

Henderson je napisao/la:Stvarno ne znam šta rade navijači Slobode na temi BH klubovi u Evropi? :?
Satro ismijavaju ovaj kiks Sarajeva, a to sto cemo mi uzeti 120 000 tisuca, hiljada... za ovu "bruku" i 130 000 za utakmice poslije ove bruke nikom nista :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 jul 2013, 01:17

Heller je napisao/la:
brate neko igra sa ekipama koje budu 3 u grupi lp koje ponize napoli,neko sa konobarima iz san marina,a neko bgm i po livadama federacije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
=\_1921_/=

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 05 jul 2013, 01:19

Heller je napisao/la:
Nakamura je napisao/la:sta se ba raspravljate liga prvaka i europa liga se ne mogu porediti i po novcu i po kvaliteti zato nema te sta da pricate ni da usporedjujete klubove sa kim igra ŽELJEZNIČAR I anamo oni znaci dva su svijeta razlicita tako da sam pitar mene bi bilo stid ove utakmice vcrs eto toliko... :roll:
Samo što vi ne igrate u LP nit oni u EL, nego u kvalifikacijama za istu, sto vam dodje isti ****, protekcije u evropi nemate, ne gube se kljucevi, ima tople vode i korner zastavica pa ga pusite.
vidim brate da nisi bas procitao sta sam napisao al eto ... Nmgu se raspravljati ;)

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 jul 2013, 01:21

Heller je napisao/la:
brate neko igra sa ekipama koje budu 3 u grupi lp koje ponize napoli,neko sa konobarima iz san marina,a neko bgm i po livadama federacije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bravo
Henderson je napisao/la:Stvarno ne znam šta rade navijači Slobode na temi BH klubovi u Evropi? :?
Gledamo kako vas guze i bacamo drkicu :)
Nullius in verba

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 jul 2013, 01:26

Nije sramota izgubiti od Sparte Prag, Basela, Bešiktaša, Newcastla, Maccabija, Litexa, Hapoela, Maribora. Sramota je postojati 50, 60, 70 godina i više i nikad ne zaigrati protiv tih ekipa. Lijepo je ono igrati protiv Travnika, Viteza, Podgrmeča, Bratstva, Branitelja, Troglava ... Po njihovim imenima zaključuješ da su to renomirane ekipe, ali de malo poigraj i dalje od svoje bašte.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jul 2013, 01:29

Samo ti meni reci koja je razlika u pobjedi 10:0 i 1:0? Obje nam donose prolaz i isto bodova.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 jul 2013, 01:32

Henderson je napisao/la:Nije sramota izgubiti od Sparte Prag, Basela, Bešiktaša, Newcastla, Maccabija, Litexa, Hapoela, Maribora. Sramota je postojati 50, 60, 70 godina i više i nikad ne zaigrati protiv tih ekipa. Lijepo je ono igrati protiv Travnika, Viteza, Podgrmeča, Bratstva, Branitelja, Troglava ... Po njihovim imenima zaključuješ da su to renomirane ekipe, ali de malo poigraj i dalje od svoje bašte.
Jes´ sramota da te nabijaju 5 razlike. Kakve veze ima ovo sa Slobodom, na ovom forumu stvarno ima kapaciteta kad im nesto fino objasnis samo znaju rec Branitelj, Podgrmec, Vitez...
Sarajlijc@ je napisao/la:Samo ti meni reci koja je razlika u pobjedi 10:0 i 1:0? Obje nam donose prolaz i isto bodova.
Moraju prvo zabiljezit koju pobjedu u evropi :mrgreen:
Nullius in verba

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jul 2013, 02:13

Ko mora?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 jul 2013, 02:23

Sarajlijc@ je napisao/la:Ko mora?
Sugađani tvoji :mrgreen:
Nullius in verba

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.