Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
da imam xp objasnio bih ti kako sta, ovako ne znam napamet
idi na properties, ili svojstva, i tamo moras naci da promjenis iz 16bit u 32 bit, i to bi trebalo rijesiti problem
idi na properties, ili svojstva, i tamo moras naci da promjenis iz 16bit u 32 bit, i to bi trebalo rijesiti problem
Moras promjeniti pozadinu, ne odgovara tvom racunaru
Salu na stranu, vjerovatno se desilo nesto s driverima, jesi li ih slucajno izbrisao ili sta vec, ali je problem tu. Izbrisi ih i skini nove.
Salu na stranu, vjerovatno se desilo nesto s driverima, jesi li ih slucajno izbrisao ili sta vec, ali je problem tu. Izbrisi ih i skini nove.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Probaj uraditi System Restore i meni se tako jednom desilo ! 
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Nece preko onih opcija sad mi na 4 bita nece nikako da se vrati na 32 ... al bas nikako
a to restore kako vratit,ne znam nista oko racunara
a to restore kako vratit,ne znam nista oko racunara
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Skini everest home, vidi ime graficke i skini drivere i install
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Hvala,sad je sve uredu.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Imal jos iko problema sa misem,na momente isto kao da se iskljuci pa cekas par sekundi da se ukljuci ono kao zastopa..i tako ponovi 2-3 puta za redom i onda nakon lupam 5 minuta opet tako...**** majku ahahh
Kako rijesiti to,do cega je ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vjerovatno je svoje dao. Zadnji dani zivota, uskoro ce postati rahmetlija.AgresivnoDjubre je napisao/la:Imal jos iko problema sa misem,na momente isto kao da se iskljuci pa cekas par sekundi da se ukljuci ono kao zastopa..i tako ponovi 2-3 puta za redom i onda nakon lupam 5 minuta opet tako...**** majku ahahh
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Može l' mi neko od ovih upućenijih reći koje su optimalne temperature, i imam li razloga za brigu? Hvala!

Don't hate what you don't understand.
Jutros mi se računar ugasio sam par puta i u igri i dok sam bio na netu. I hajd kontam da otvorim i očistim od prašine, reko sigurno je do temperatura. Otvorim i fino ispušem sve i upalim računar. Poslije par minuta surfanja čujem mini eksploziju napojne jedinice, i otvorim i vidim malo gore kod njenog ventilatora pocrnilo i smrdi pravo ružno. Zanima me koje su šanse da je napojna povukla i ostale komponente sa sobom
Može li se nekako provjerit ispravnost komponenti prije nego što ga odnesem u servis? Ipak mi je žao da samo tako odu grafička od skoro dvije stoje i dva hard diska od 500 giga. 
bez brige, 70-80 stepeni je već opasnije, al' s ovim temperaturama nema brige, samo pazi redovnoxaviesta je napisao/la:Može l' mi neko od ovih upućenijih reći koje su optimalne temperature, i imam li razloga za brigu? Hvala!![]()
imaš li neki drugi kompjuter ili kućište gdje bi mogao ubaciti ostale komponente ?truts je napisao/la:Jutros mi se računar ugasio sam par puta i u igri i dok sam bio na netu. I hajd kontam da otvorim i očistim od prašine, reko sigurno je do temperatura. Otvorim i fino ispušem sve i upalim računar. Poslije par minuta surfanja čujem mini eksploziju napojne jedinice, i otvorim i vidim malo gore kod njenog ventilatora pocrnilo i smrdi pravo ružno. Zanima me koje su šanse da je napojna povukla i ostale komponente sa sobomMože li se nekako provjerit ispravnost komponenti prije nego što ga odnesem u servis? Ipak mi je žao da samo tako odu grafička od skoro dvije stoje i dva hard diska od 500 giga.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, i u servisu ti iskljucuju i ukljucuju komponentu po komponentu da vide sta je otislo, a sta ne.truts je napisao/la:Jutros mi se računar ugasio sam par puta i u igri i dok sam bio na netu. I hajd kontam da otvorim i očistim od prašine, reko sigurno je do temperatura. Otvorim i fino ispušem sve i upalim računar. Poslije par minuta surfanja čujem mini eksploziju napojne jedinice, i otvorim i vidim malo gore kod njenog ventilatora pocrnilo i smrdi pravo ružno. Zanima me koje su šanse da je napojna povukla i ostale komponente sa sobomMože li se nekako provjerit ispravnost komponenti prije nego što ga odnesem u servis? Ipak mi je žao da samo tako odu grafička od skoro dvije stoje i dva hard diska od 500 giga.
Sto bi se bezveze zabavljao oko toga kad mozes odnijeti da ti kazu konkretno u cemu je stvar.
...Život za Široki...
@anonimni mogu probat kod rođaka, valjda i njemu nešto ne zajeem 
@ŠB_Fidelis znam to, ali kontao sam lično da sve provjerim. Ne vjerujem servisima u mom gradu, prije par godina sam odnio stari računar da zamjeni HDD a osim zamjene HDD-a sam dobio i zamjenu grafičke i procesora
pokupili sve što valja, a nisam odma to skonto jer se i nisam baš u to razumio, tražio bi ih nazad al kasno bilo.
Jedino ako neko zna u Zavidovićima kakav servis osim "Cosmosa" bio bih zahvalan
@ŠB_Fidelis znam to, ali kontao sam lično da sve provjerim. Ne vjerujem servisima u mom gradu, prije par godina sam odnio stari računar da zamjeni HDD a osim zamjene HDD-a sam dobio i zamjenu grafičke i procesora
Jedino ako neko zna u Zavidovićima kakav servis osim "Cosmosa" bio bih zahvalan
pa eto, komponente u torbu i kod njega, samo napojnu ni pod koju cijenu ne ubacuj, ona je 100% rahmetlitruts je napisao/la:@anonimni mogu probat kod rođaka, valjda i njemu nešto ne zajeem
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Truts sine imaš servis ispod zgrade odmah, do frizerskog onaj il daj meni da ja Tesli odnesem, al računar nećeš vidjet 3 mjeseca
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
on mi je više tip za popravljanje TV-a, PS-a i XBOX-aDex je napisao/la:Truts sine imaš servis ispod zgrade odmah, do frizerskog onaj il daj meni da ja Tesli odnesem, al računar nećeš vidjet 3 mjeseca
mogu pitat i za računare, znam da je prije bilo al sad nisam siguran
treba mi kabl kojim bi spojio tv sa laptopom,na tv ima skart i HDMI ,na laptopu VGA,ima li načina da to dvoje spojim?
Ima li još neko problema sa adsl-om već 2-3 sedmicu ?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
imam ja, neke stranice uopste nece da otvori, moram stalno refreshovati, nekad radi sporije, mozda nesto rade
imam mojatv full, dosad nisam imao ovako nestabilan internet
imam mojatv full, dosad nisam imao ovako nestabilan internet
Da i kod mene je isto slučaj. Valjda srede ovo ubrzo, no poznavajući ih potrajat će.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.