Igrač br. 6

edoo3
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la edoo3 » 30 okt 2015, 16:34

Fidelis je napisao/la:Niko ne problematizira cinjenicu da ovaj igrac vec tri utakmice nije u konkurenciji za sastav u svom timu pa evo ja cu to uciniti sa zadovoljstvom :mrgreen:
Bilo bi posteno da ne dobije poziv tim prije sto imamo viska stopera a svaki od njih je bolji od njega,Spahic,Šunjić,Bičakčić,Zukanović,Cocalić.
I 5 stopera nam je realno puno a 6 je budalastina.A gdje je jos Marin Aničić.

Znam da je utopija i znam da ce on,sto kaze jedan forumas,skoro sigurno odigrati jednu utakmicu pa makar i na stakama hodao ali eto,red je da se istina ponavlja.Ponavljanje je majka znanja.

Ja ga ne pratim ,ali sam mislio da igra za Gaziantep,ako je tako onda Sunjic definitivno u prvih jedanaest.Jedina prednost u odnosu na Sunjica mu je ta brizina koja nam je neophodna u ovom dvomecu ali msilim da ce Toni taj nedostatak nadomjestiti drugim stvarima koje Ognjen ne posjeduje.
Mujdza Sunjic Spahic Zukanovic/Kolasinac
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 okt 2015, 17:59

Nerminovic je napisao/la:
logos94 je napisao/la:Puna podrska velikom patrioti ognjenu vranjesu koji smeta bh fanatikosima velikim sovinistima koji s velike udaljenosti mrze sve sto je nebosnjacko!! Ostavite nas na miru krmad dijasporska..drazi nam je ogi od vas izdajice
Vranjes nije jedan od nas, jos su i reprezentativci to shvatili :wave: :wave: :beba:
naravno da nije, jer on nije danac
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 30 okt 2015, 18:11

Bez dijaspore reprezentacija BiH bi bila na nivou baltičkih država.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 30 okt 2015, 18:23

logos94 je napisao/la:Republika srpska je historijska cinjenica i mi bosnjaci to trebamo prihvatiti.
logos94 je napisao/la:
A dje su tebi zarezi balo balavi nisi se ni rodijo kad smo branili bosnu u rovovima zajedno sa srbima dok su dijasporci bjezali i ostavili nas...jedan je jovan divjak jeste li culi bando prekookeanska???
logos94 je napisao/la:Puna podrska velikom patrioti ognjenu vranjesu koji smeta bh fanatikosima velikim sovinistima koji s velike udaljenosti mrze sve sto je nebosnjacko!! Ostavite nas na miru krmad dijasporska..drazi nam je ogi od vas izdajice
:lol:

Pozdravi mi patriote sa Manjače :wave:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 30 okt 2015, 20:02

DANTES je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
Vranjes nije jedan od nas, jos su i reprezentativci to shvatili :wave: :wave: :beba:
naravno da nije, jer on nije danac
k'o je ovdje danac, nije mi jasno :hmmmmm: :wave:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 okt 2015, 20:14

Kulirajte trola yebo ga Sranjes.
DRUG NEBI TI PUNCA

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 30 okt 2015, 20:56

PerryFred je napisao/la:Bez dijaspore reprezentacija BiH bi bila na nivou baltičkih država.
Nisam pobornik te glupe price a jos manje ove gluplje kao sto je ta tvoja, ova reprezentacija sigurni ne bi bila u rangu baltickih drzava:

slika

Klupa:
Sehic
Anicic
Graovac
Hajradinovic
Kvesic
S.Vranjes
Cimirot
Prevljak
Bajic
Hodzic

Dakle, znatno slabija repka ali opet repka koja ne bi bila u rangu navedenih drzava i koja bi se komotno mogla boriti za plasman na neko takmicenje.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 okt 2015, 20:58

E kako mi je smijesno kad neki ovdje pljuju po dijaspori zbog Sranjesa, a vecina te raje koja tamo zivi je raseljena upravo zbog onog sto je on tetovirao na svojoj jadnoj ruci. :roll: Prestao je on biti jedan od nas kad nam je pljunuo u lice svima sa tetovazicom.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 30 okt 2015, 21:00

Zaboravio Spahića :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 30 okt 2015, 21:00

Kakve su vam to price da ga se ne dira dok " gine" za reprezentaciju, pa da je Ronaldo debeli treba ga otjerati, pokazana i dokazana stoka.Ne vjerujem da ima ljudi koji vole državu i repku a brane ga, a sprdaju Hadžića jer pjeva himnu, iako je Hadžića igracina za ovog majmuna.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 30 okt 2015, 21:25

unavita je napisao/la:Kakve su vam to price da ga se ne dira dok " gine" za reprezentaciju, pa da je Ronaldo debeli treba ga otjerati, pokazana i dokazana stoka.Ne vjerujem da ima ljudi koji vole državu i repku a brane ga, a sprdaju Hadžića jer pjeva himnu, iako je Hadžića igracina za ovog majmuna.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Svako ''gine'' za repku,realno vecina njih zeli u reprezentaciju i radi samopromocije,to se odnosi na ove igrace u manjim klubovima,pa sto onda ne bi i Vranjes ''ginuo'' za repku?Kad zavrsi karijeru ili bude na samom zalasku uraditi ce sigurno kao sto je i Nemanja Supic radio poslije reprezentacije.Takvi igraci nam vise ne trebaju.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 31 okt 2015, 00:12

Dobro je dobro, sve vise normalnije raje. Cuj gine za repku :lol: Krivac za poraz protiv Belgije, nula poena protiv Kipra, nema mjesta u klubu ranga Celika. Ako ga pozove to je namjerno ruganje i tjeraje kaprica. Medjutim ima i ona da "ko se zadnji smije, najsladje se smije".

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 31 okt 2015, 02:58

ccc... Otjerali bi najbrzeg stopera reprezentacije. Protiv Irske u prvoj utakmici bi mogao biti vise nego koristan u sprjecavanju kontri. U drugoj, Sunjic je bolji izbor.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 okt 2015, 07:03

PerryFred je napisao/la:
logos94 je napisao/la:Republika srpska je historijska cinjenica i mi bosnjaci to trebamo prihvatiti.
logos94 je napisao/la:
A dje su tebi zarezi balo balavi nisi se ni rodijo kad smo branili bosnu u rovovima zajedno sa srbima dok su dijasporci bjezali i ostavili nas...jedan je jovan divjak jeste li culi bando prekookeanska???
:lol:

Pozdravi mi patriote sa Manjače :wave:
Jedini ti si skontao trola, a drugi nek mu odgovaraju. :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 okt 2015, 12:26

možda četalj polomi nogu do baraža, ako bude sreće

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 31 okt 2015, 14:21

Chinaglia je napisao/la:možda četalj polomi nogu do baraža, ako bude sreće
:opaopa: :opaopa: :pray:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 31 okt 2015, 14:33

PODRŠKA ZA OGIJA :bih:
Nad tobom sunce najljepše sja

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 31 okt 2015, 17:19

Virtu4l je napisao/la:Nadam se da ti je posljednji u reprezentaciji BiH
Boldirano je suvisno!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 okt 2015, 17:26

Sta se pocelo pisati na ovom forumu. Ovakvi bijedni komentari me tjeraju da se ponekad sramim svoga naroda koji je nekad bio perjanica dobrote i razumjevanja. Pojedinci su poceli Ognjenu zeliti sve najgore pa se ne libe i izdvajati rijec POSLJEDNJI. Sramota, ovim se pokazuje da nije na zalost Ognjen jedina ogranicena budaletina u BiH. Ima nas i previse.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 31 okt 2015, 17:27

Ferdinand je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Nadam se da ti je posljednji u reprezentaciji BiH
Boldirano je suvisno!
Kao da je decko tolika klasa da bi odmah dobio poziv neke druge repke primjer Srbije :urnebes: :urnebes:, pa samo u BiH te stranke mogu ugurat u repku i cak postaviti da igras
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.