Pa se nece moci ni time vise hvalitituzlanskinacin je napisao/la: ↑22 apr 2026, 19:22Evo i Aze u finalu kupa sa juniorima jos malo pa ce dostici veliki uspjeh Ace...
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Tad ce se falit kako je organizovo vatromet kad smo usli u plDamirT je napisao/la: ↑22 apr 2026, 19:24Pa se nece moci ni time vise hvalitituzlanskinacin je napisao/la: ↑22 apr 2026, 19:22Evo i Aze u finalu kupa sa juniorima jos malo pa ce dostici veliki uspjeh Ace...![]()
#CarsijaOdjebi
Mozda grijesim al vikendom dosta juniora bude sa prvim timom
P.S. sta ce onaj lik, vidimo svi ko u svlacionici sa juniorima
S molbom da ostanu anonimni, zamoljeni smo da uime većine igrača i trenera FK Sloboda objavimo pismo koje ukazuje na tešku situaciji u Klubu.
“Oni koji nas vode doveli su nas do zida. Nećemo da šutimo. Dok se pojedinci u Klubu kite našim pobjedama i serijom od tri uzastopna trijumfa, mi ne znamo kako da platimo kirije i kako da sutra dođemo na trening, navode autori pisma koje objevljujemo uz izvjesne korekcije.
Kada je nova uprava preuzimala kormilo, usta su im bila puna Premijer lige, stabilnosti i evropske Slobode. Slušali smo bajke o projektima i sigurnosti, a istina je sasvim drugačija. Prethodna uprava ostavila je sredstva dovoljna za mirno funkcionisanje nekoliko mjeseci, ali dalje je sve bilo teže.
U zadnjih šest mjeseci, većina nas je primila samo jednu jedinu platu. Dok su neki (podobniji) dobili novac unaprijed, mi koji držimo ekipu na okupu, zaboravljeni smo kao da ne postojimo.
Ponižavajuće je da igrači kluba takvog renomea svakog dana slušaju istu rečenicu, kada upitaju kad će primiti plaću: “Samo što nisu legle pare od Opštine“. Pa, mi ne igramo za Opštinu, mi igramo za Slobodu, ali od ljubavi prema grbu se ne hrane porodice.
Pitaju li se šefovi u Klubu kako živimo? Kako putujemo na treninge? Kako momci koji nisu iz Tuzle sastavljaju kraj s krajem? Dok vi čekate političke transfere, nama do kraja sezone ostaje još 40 dana, a u kuloarima već kruži priča da nas neće isplatite nikako.Društvo vijesti
Gledamo komšije iz Tuzla Cityja – ljudi su štrajkovali, digli glas i borili se za svoje. Mi smo šutili. Šutili smo jer smo profesionalci, jer smo vezali tri pobjede i jer smo se nadali da oni koji ode Klub imaju mrvicu obraza. Našu dobrotu i strpljenje shvataju kao slabost.
Gospodo iz uprave, karte su na stolu: Prestanite lagati i prebacivati lopticu na druge. Ako niste sposobni da vodite klub bez milostinje iz budžeta, niste dostojni Slobode. Mi smo svoj dio posla na terenu uradili – sad je red da vi uradite svoj, ili se sklonite onima koji znaju kako”, navode u pismu nezadovoljni igrači i treneri. (Identitet autora pisma poznat Redakciji portala)
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo su igrači demantirali i da je lažDamirT je napisao/la: ↑23 apr 2026, 18:06S molbom da ostanu anonimni, zamoljeni smo da uime većine igrača i trenera FK Sloboda objavimo pismo koje ukazuje na tešku situaciji u Klubu.
“Oni koji nas vode doveli su nas do zida. Nećemo da šutimo. Dok se pojedinci u Klubu kite našim pobjedama i serijom od tri uzastopna trijumfa, mi ne znamo kako da platimo kirije i kako da sutra dođemo na trening, navode autori pisma koje objevljujemo uz izvjesne korekcije.
Kada je nova uprava preuzimala kormilo, usta su im bila puna Premijer lige, stabilnosti i evropske Slobode. Slušali smo bajke o projektima i sigurnosti, a istina je sasvim drugačija. Prethodna uprava ostavila je sredstva dovoljna za mirno funkcionisanje nekoliko mjeseci, ali dalje je sve bilo teže.
U zadnjih šest mjeseci, većina nas je primila samo jednu jedinu platu. Dok su neki (podobniji) dobili novac unaprijed, mi koji držimo ekipu na okupu, zaboravljeni smo kao da ne postojimo.
Ponižavajuće je da igrači kluba takvog renomea svakog dana slušaju istu rečenicu, kada upitaju kad će primiti plaću: “Samo što nisu legle pare od Opštine“. Pa, mi ne igramo za Opštinu, mi igramo za Slobodu, ali od ljubavi prema grbu se ne hrane porodice.
Pitaju li se šefovi u Klubu kako živimo? Kako putujemo na treninge? Kako momci koji nisu iz Tuzle sastavljaju kraj s krajem? Dok vi čekate političke transfere, nama do kraja sezone ostaje još 40 dana, a u kuloarima već kruži priča da nas neće isplatite nikako.Društvo vijesti
Gledamo komšije iz Tuzla Cityja – ljudi su štrajkovali, digli glas i borili se za svoje. Mi smo šutili. Šutili smo jer smo profesionalci, jer smo vezali tri pobjede i jer smo se nadali da oni koji ode Klub imaju mrvicu obraza. Našu dobrotu i strpljenje shvataju kao slabost.
Gospodo iz uprave, karte su na stolu: Prestanite lagati i prebacivati lopticu na druge. Ako niste sposobni da vodite klub bez milostinje iz budžeta, niste dostojni Slobode. Mi smo svoj dio posla na terenu uradili – sad je red da vi uradite svoj, ili se sklonite onima koji znaju kako”, navode u pismu nezadovoljni igrači i treneri. (Identitet autora pisma poznat Redakciji portala)
Ma ajte molim vas
Jedna rijec-Tuzla.
Jedna rijec-Tuzla.
-
VivaLaLiberta
- Kontakt:
Ma ja htjeli ostat anonimni.Najviše je upečatljiv ovaj dio teksta:” Prethodna uprava ostavila je sredstva dovoljna za mirno funkcionisanje nekoliko mjeseci, ali dalje je sve bilo teže”. Čega su se likovi dosjetili 
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
VivaLaLiberta je napisao/la: ↑23 apr 2026, 22:25Ma ja htjeli ostat anonimni.Najviše je upečatljiv ovaj dio teksta:” Prethodna uprava ostavila je sredstva dovoljna za mirno funkcionisanje nekoliko mjeseci, ali dalje je sve bilo teže”. Čega su se likovi dosjetili![]()
Opet se čaršija upalila hahah, pa šta je reći sad
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Ako osvoje kup, hocemo li halaliti bivsoj upravi, jer ne znamo kako bi podnijelo to
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
I jos zamisli ti to, igraci su upuceni koliko je para prethodna uprava ostavila narednoj i znaju da je ta kolicina novca dovoljna za toliko i toliko vremena.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑23 apr 2026, 22:25Ma ja htjeli ostat anonimni.Najviše je upečatljiv ovaj dio teksta:” Prethodna uprava ostavila je sredstva dovoljna za mirno funkcionisanje nekoliko mjeseci, ali dalje je sve bilo teže”. Čega su se likovi dosjetili![]()
Da bogdom pokazuju na terenu koliko se u ekonomiju i finansije razumiju, mi bismo sad igrali barem finale kupa.
075 ❤
075 ❤
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Nije pismo igraca uopste, ljubomorne hijene oko kluba napisale...Beduin je napisao/la: ↑24 apr 2026, 08:06I jos zamisli ti to, igraci su upuceni koliko je para prethodna uprava ostavila narednoj i znaju da je ta kolicina novca dovoljna za toliko i toliko vremena.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑23 apr 2026, 22:25Ma ja htjeli ostat anonimni.Najviše je upečatljiv ovaj dio teksta:” Prethodna uprava ostavila je sredstva dovoljna za mirno funkcionisanje nekoliko mjeseci, ali dalje je sve bilo teže”. Čega su se likovi dosjetili![]()
Da bogdom pokazuju na terenu koliko se u ekonomiju i finansije razumiju, mi bismo sad igrali barem finale kupa.
#CarsijaOdjebi
- Beduin
- Kontakt:
Zato i kazem, smijesno podmetanje igracima o ovakvim stvarima.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 apr 2026, 08:07Nije pismo igraca uopste, ljubomorne hijene oko kluba napisale...Beduin je napisao/la: ↑24 apr 2026, 08:06I jos zamisli ti to, igraci su upuceni koliko je para prethodna uprava ostavila narednoj i znaju da je ta kolicina novca dovoljna za toliko i toliko vremena.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑23 apr 2026, 22:25Ma ja htjeli ostat anonimni.Najviše je upečatljiv ovaj dio teksta:” Prethodna uprava ostavila je sredstva dovoljna za mirno funkcionisanje nekoliko mjeseci, ali dalje je sve bilo teže”. Čega su se likovi dosjetili![]()
075 ❤
075 ❤
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Alaj ih boli jbt,ne mogu ljudi prezale sto im oteo igracku
Kakvi glupaniiii ahahaha
pACOveee
pACOveee
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Kao što napisa ona stranica na fb, vezala Sloboda 9 bodova pa se treba ta amosfera malo poljuljat sad... Fakat, čim se zareda maloljepih rezultata eto negativnih tekstova, al to traje decenijama...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Ne treba neprijatelja Slobodi, što joj rade i žele "prijatelji" i "legende"..... Otkud tribina zatvorena kada su je ovakvu pustili u funkciju bez dozvola ovi isti što je zatvaraju.......
Znam ja na je.bo ti nas.....
Znam ja na je.bo ti nas.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Žao mafiji sto je dobila nogu iz kluba, a mislili su ga ugasiti i napraviti isto sto i Aid... al et sudbina im ne dade.
#CarsijaOdjebi
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.