Znaci necemo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
michplatini
- Kontakt:
Danas očekujem pravu reakciju igrača i nadam se da će u pravoj atmosferi krenuti u eurokvalifikacije.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Danas bi trebali dobiti uz puno muke, jer takva nam je igra. Negledljivo, tromo i jalovo...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Mene licno ne zanima igra danas, zelim da vidim motiv, da grizu teren i na glavu se bacaju za svaku loptu, tad rezultat nece izostati
Idemo dobiti ovu tuzlansku pogan aBd ,
Zadovoljan bi bio minimalnom pobjedom
Idemo dobiti ovu tuzlansku pogan aBd ,
Zadovoljan bi bio minimalnom pobjedom
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
I ja isto mislim. Nije mi jasno kako nemogu bolje igrat kad je velicina igraca toliko dugo na okupu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Danas ce pokazati ko su i sta su. Ili pozitivno ili negativno, nadam se da su naucili nesto iz proslog kola i da ce reagovati na pravi nacin.michplatini je napisao/la: ↑12 avg 2020, 09:32Danas očekujem pravu reakciju igrača i nadam se da će u pravoj atmosferi krenuti u eurokvalifikacije.
A jos najplaceniji u ligi... Uzas, jel de... kuknjava
Nadam se da ce igra biti kao protiv Mladosti, samo uz bolju realizaciju
Pojedinci preplaceni za ono sto pruzaju na terenu.. a neki placeni a nisu jos ni izasli kako treba na teren.
to ti je isto u firmi, qrac ce te ko trpit kad si lijen i ne znaš
al eto mi smo Sarajevo imamo para yebe se nama
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nadas se da cemo primit 2 gola zbog amaterske igre odbrane?
Interesantno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trebali smo ovog na posudbu trazit kao obestecenje za ispadanje
https://www.transfermarkt.com/roberto-p ... ler/432092
Jbt ljudi hladno imaju napadaca u mladom timu od milion €
https://www.transfermarkt.com/roberto-p ... ler/432092
Jbt ljudi hladno imaju napadaca u mladom timu od milion €
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Dobro je da si i ti to konacno skuzio
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Haj nepsimeni niskointeligentni zaobiđite malo.
Pljuvanje nije ako napises argumentovano da je neko LOŠ BEK. Mozemo se raspravljati do zore, ali Hebibovic jenlos bek. Mozda jes solidno krilo ali bek nije.
Ne zna se postaviti defanzivno, ne zna uhvatiti liniju sa stoperima, nije odgovoran kad ode naprijed, skoro nikad u sprintu se ne vrati nazad. Anel ne voli pratiti igraca nego najcesce ide na ono "nece on" pa mu sse cesto desi da mu gol zabije neko kao 3. Gol protiv cetlka na kosevu gdje igrac koji stoji par metara iza, utrci ispred njega i zabije.
U zavrsnici je uzasan vecinom i majcesce ne iskoristi .poziciju u koju sjajno udje.
Ima Heba i dobrih strana. Voli klub, srcan je. Jako dobro se pozicionira u napadu i uvijek je " na lopti". Alinto je naprijed.
I ovo nije pljuvanje vec jednostavno mogu sjesti i izabrati bilo koju utakmicu i sve iste greske nalaziti. Za nase lige je to dobro. Sto zbog ostalih bekovana u ekipi sto zbog ligenkoja je k.
Pljuvanje nije ako napises argumentovano da je neko LOŠ BEK. Mozemo se raspravljati do zore, ali Hebibovic jenlos bek. Mozda jes solidno krilo ali bek nije.
Ne zna se postaviti defanzivno, ne zna uhvatiti liniju sa stoperima, nije odgovoran kad ode naprijed, skoro nikad u sprintu se ne vrati nazad. Anel ne voli pratiti igraca nego najcesce ide na ono "nece on" pa mu sse cesto desi da mu gol zabije neko kao 3. Gol protiv cetlka na kosevu gdje igrac koji stoji par metara iza, utrci ispred njega i zabije.
U zavrsnici je uzasan vecinom i majcesce ne iskoristi .poziciju u koju sjajno udje.
Ima Heba i dobrih strana. Voli klub, srcan je. Jako dobro se pozicionira u napadu i uvijek je " na lopti". Alinto je naprijed.
I ovo nije pljuvanje vec jednostavno mogu sjesti i izabrati bilo koju utakmicu i sve iste greske nalaziti. Za nase lige je to dobro. Sto zbog ostalih bekovana u ekipi sto zbog ligenkoja je k.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jel se ikako treniralo na Kosevu u ovo vrijeme pauze,ili barem ovu sedmicu,cisto malo teren da se opet osjeti,5 mjeseci mi domacu utakmicu nismo igrali.Nije to malo,domaci teren treba da bude prednost po svemu ne samo po publici.Nemoj da bude "klizanja".
Ozbiljno danas dobit cemo ovo
Ozbiljno danas dobit cemo ovo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma nikako nije pljuvanje,ma ja.Pantelija je napisao/la: ↑12 avg 2020, 10:16Haj nepsimeni niskointeligentni zaobiđite malo.
ISTINA ZA VEDRANA!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Danas
1:0 Bečiraj, (asistencija Gnjatic)
2:0 Anel Hadzic (penal)
3:0 Hajrovic, (asistencija Duljevic)
4:0 Suljic, (asistencija Pejovic)
5:0 Sven Tinooooo Susic (sam uzeo loptu, presao 7 igraca Tuzla Kitija i dao gol)
1:0 Bečiraj, (asistencija Gnjatic)
2:0 Anel Hadzic (penal)
3:0 Hajrovic, (asistencija Duljevic)
4:0 Suljic, (asistencija Pejovic)
5:0 Sven Tinooooo Susic (sam uzeo loptu, presao 7 igraca Tuzla Kitija i dao gol)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
michplatini je napisao/la: ↑12 avg 2020, 09:32Danas očekujem pravu reakciju igrača i nadam se da će u pravoj atmosferi krenuti u eurokvalifikacije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.