mma_hz je napisao/la: ↑10 jul 2023, 07:44
A ,stvarno mozel neko fkt racionalno objasniti otkud onolika mrznja prema Amaru ,a u isto vrijeme tolika ljubavi i postovanje prema Misimovicu na onom forumu??
Razumijem da Amara ne vole zbog ovog ili onog,ali otkud onolika simpatija i podrska za Misimovica...
zato sto je onaj forum i osnovan da bi se velicao senad misimovic, a svi drugi nipodastavali. naguzili momke iz 1921, koji su sinonim za ljubav prema klubu i na sat-dva prije njih, aktivirali onaj forum. senad je cak bio angazovao i altermediju za vodjenje i savjetovanje oko vodjenja internetskih platformi, u cilju uzdizanja njegovog djela i lika. bio sam tamo i trazio da mi oni odjave akaunt izbrisu sve podatke koje imaju o meni, jer sam vidio gdje to sve vodi.
cista je laz da su senad i njegova ekipa otjerani iz kluba. jos u avgustu te godine sam znao da dio UO odlazi do kraja godine (licno mi 2 clana tadasnjeg UO rekli da idu najdalje do NG). shodno toj odluci, pocinju suspenzije igraca, prebacivanje prvotimaca na trening sa juniorima, retroaktivno umanjenje plata (nakon pobjede nad zrinjiskim) zbog losih rezultata prije dva mjeseca, sto je dovelo do mentalnog raspada ekipe i tu je bio kraj svih snova o nekom sportskom rezultatu... sve je to radjeno u cilju da se ustekaju pare, kako bi oni iz uprave mogli pokupiti svoje pozajmice prije nego odu iz kluba.
ide prica kako je senad ostavio uredjen klub, sa uspostavljenim sistemom. kako se moze nazvati uredjenim klubom i sa uspostavljenim sistemom klub koji, to se naknadno vidjelo, zivi od pozajmica i kredita, pored najvecih prihoda u istoriji? klub kojem se racuni blokiraju zbog 120.000 KM? to je sramota nazivati uredjenim klubom, sa uspostavljenim sistemom, jer se sve srusilo preko noci. lagali da su potpisali sponzorski ugovor sa zirat bankom, u stvari uzeli kredit sa nepovoljnom kamatom, koji je naredna uprava prebila preko kredita kod druge banke sa povoljnijim uslovima.
ide prica da je senad zapostavio megamix zbog Zelje i da je zbog toga poslovao negativno. Laz. hercegovci su mu preoteli henkel (koji je nosio posao megamix-a) prije nego je senad dosao u Zelju i od tada krece finansijski pad te firme.
bila prica da je senad zavrsio krov za istok i da se isti pravi u turskoj

, pa se svako malo najavljivalo kako krov samo sto nije stigao i postavio. znamo ko, kako i kada je to zavrsio.
ide prica da senadova uprava nikome nije ostala duzna. Laz. pored petrovica, ja znam (bilo je i po internetu) jos i za mehremica i husica. dugovi za led panele, teren, odrzavanje terena, dugorocni i kratkorocni krediti, unisten OP, ostavljeni pretplaceni igraci... valjda se podrazumjeva da to treba tako i da se nista od navedenog ne vodi pod dugovanja i obaveze.
ide prica kako je senad tuzio Zelju za neki iznos (valjda pozajmica neka, nemam pojma) i kako ce kada dobije to na sudu, sav novac, zajedno sa kamatom, prebaciti u OP Zelje. ne mogu shvatiti da kod nekoga moze proci ta prica. ali, to je senad, on moze tuziti za svoje, drugi ne smiju ni pomisliti.
u medjuvremenu, senad je otvorio firmu za promet nekretninama, pa me ne bi iznenadilo (vec je tu iza coska) da se pojavi kao potencijani investitor ako i kada se zavrse procedure oko prenamjene RP za pomocni teren i sumu. lokacija top.
itd, itd...