2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- branimir85
- Kontakt:
Re: 2017 NBA Playoffs
odlično za sada ,kad pogledaš onu drugu seriju 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Manu na Kevinu u 2017. mi pruza visestruke orgazme.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
hail mary pas Westa, fina tekma za neutralce
Strasno, matere mi. Odoh spavati. Ovi Voriorsi em su odvratni em srece imaju sa povredama protivnickih igraca.Gifron je napisao/la:E jest ih krenulo sa povredama
Onako sam isto nogu slomio na kosi prije jedno 20 godina.
Gotov je Li za ovu godinu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Spursi bi imali velike sanse proci Voriorse da se Lenardu nije desio peh i ona glupa povreda.
Al' mozda je ovako i bolje, Kavsi ce ove njuske oduciti od kosarke!
LN!
Al' mozda je ovako i bolje, Kavsi ce ove njuske oduciti od kosarke!
LN!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Joj
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kad ce se Kerr vratiti, ovaj Brown bi hladno izgubio seriju da ovi drugi imaju nekog od ovih povrijedjenih, a ako kojim slucajem uzme titulu odmah ovu ekipu gswa u hall of fame
Hebali vas Cavsi, pišaju se po nejakom Istoku i oni će da uče GS košarci. Ajd doći će i te utakmice na red pa ćemo vidjet
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Lik je teska ubleha, da nije bilo LeBrona ne bi on vidio ozbiljnog posla.sljivo je napisao/la:Kad ce se Kerr vratiti, ovaj Brown bi hladno izgubio seriju da ovi drugi imaju nekog od ovih povrijedjenih, a ako kojim slucajem uzme titulu odmah ovu ekipu gswa u hall of fame
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Aman jarabi suđenja, sudije samo što nisu počele igrat sa spurse, al i bolje je zbog utakmice
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
LMA u bavcic modu.
- branimir85
- Kontakt:
sljivo je napisao/la:LMA u bavcic modu.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Tesko se odluciti ko ih **** vise veceras, on ili Gasol. I jedan i drugi su uzasnisljivo je napisao/la:LMA u bavcic modu.
Jedan grad, jedna ljubav!
sljivo je napisao/la:LMA u 2016/2017 modu.
- PaskalHens
- Kontakt:
Stvarno je degutantno postalo čitati sto novih akaunta kako svršavaju na lebrona sa jedne i gsw s druge strane. I ne bi tu ništa bilo čudno, jer su oni najjači trenutno jelte.., da se ne omalovažavaju jedni odnosno drugi. Te lebron će odučiti gsw od košarke, te gsw će Krave satrat.. 
Viva la France, as they say in Rome.
Samo LA Lakers!
Mcgee sa ovom ima isti broj odlicno odigranih utakmica kao i Aldridge ove sezone
ser del barça es el millor que hi ha !
Mislim da Javale ima vise. Sjecam se da je par i u RS odigrao dobro.Scof1eld je napisao/la:Mcgee sa ovom ima isti broj odlicno odigranih utakmica kao i Aldridge ove sezone
Draymond je daleko najbolji igrac Dubsa. Ja bih s njim u ekipi bio koristan.
Green i Curry, Durant picka ne smije protiv djece ove da igraKawhi je napisao/la:Mislim da Javale ima vise. Sjecam se da je par i u RS odigrao dobro.Scof1eld je napisao/la:Mcgee sa ovom ima isti broj odlicno odigranih utakmica kao i Aldridge ove sezone
Kakva je steta sto Curry nema fizikalije Hardena. Bio bi top 3 1-2 ikad. Durant samo radi ono sto uvijek radi.Brokula je napisao/la:Green i Curry, Durant picka ne smije protiv djece ove da igraKawhi je napisao/la:Mislim da Javale ima vise. Sjecam se da je par i u RS odigrao dobro.Scof1eld je napisao/la:Mcgee sa ovom ima isti broj odlicno odigranih utakmica kao i Aldridge ove sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.